MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

hai gagici, postati meniurile!

azi asa:
mic dejun: cafea
gustare: 1 mar
pranz: mancare de fasole verde cu o felie mica de gratar (avea gust de porc dar nu era gras deloc)
cina: ciorba de varza

in alta ordine de idei, am deja o abatere: una bucata napolitana de la o colega pt care prestez 50 de abdomene in plus, asa-mi trebuie...

hai maddutz, nu conteaza "i've been there before!", sa vedem ce-o fi eu cred ca ambitia si perseverenta dau roade la monti.

propunere: nu putem scoate IMC-ul de la inceput, din coloana 3, cel corespunzator GA (greutatea actuala)? sa nu mai trebuiasca calculat la fiecare actualizare ca e criminal...

ymca, felicitari

ani, nu-i nici o ambitite. ambitie e aia cand ard 300 calorii pe eliptica, ceea ce inseamna vreo 35-40 minute. dar dupa 1 luna de acupunctura si fizioterapie pt umar... ma misc mai incet, am grija nici din cap sa nu dau prea tare serios, am o problema enervanta pe zona stanga, daca bruschez iar fac blocaj

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ymca, ne-ai salvat onoarea . Felicitari

Olim, si la noi tot asa e vreme urata

La pranz mi-am facut o salata cu ton, salata verde, ou fiert si feta. Mai tarziu ficat de pui prajit cu brocoli.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

andanii cautam ceva in urma, la capitole mai vechi si uite peste ce am dat!!! un mesaj de-al tau pt mine!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=51048&REPLY_ID=930190

si apropos de stagnari, iaca ce spuneam acum aproape 4 ani ...
"De regula slabesc cateva kg, apoi incep sa stagnez. Moment in care incep abaterile pt ca ma demotivez... Dupa 2-3 zile de abateri, in care, interesant, stagnez sau pun 0.5kg, reincep Monti corect, si cantarul se misca iar.
Uite asa functioneaza la mine. Cred ca in timp nivelul tolerantei la glucoza creste, asa cum explica Monti, motiv pt care abaterile nu au consecinte devastatoare..."

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cucu! v-a fost dor de mine? Ca mie mi-a fost dor de voi si mai ca am inceput sa-mi fie dor si de monty. Ups, ati citit bine, am dat-o de gard rau de tot. Dar de-acus s-a termelat, ca sa ma exprim asa. De maine sunt la montignac fara compromisuri si ma pun sa citesc ce-am ratat, poate mai scrie Andanii cum se duce ea constiincioasa la sala si ma invrednicesc si eu sa fac abonamentul ala la aerobic o data!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ymca felicitari pentru 7
vad ca doar eu stagnezi de 2 saptamani da tineti-va bine c ava ajung din urma, promit sa termin luna martie sub 75 de kile, daca nu ma tin de cuvint dati-mi p pedeapsa aspra nu purcelusi
la noi e vreme groaznica ploua pe rupte, din masina pana in casa o tebuitr s aimis chimb hainele asa tare ploua, alex era incantat ca il ploua pe nas
ma duc sa ii dau sa pape ceva si mai trec
androixhai s ane ambitionam si noi ca fetele astea vor podium, si noi putem
io am inceput bine si cand am vazut ce frumos se misca cantarul am lasat-o mai moale, da revin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hop si eu! nu am ce sa raportez ca am aproape doua saptamani de cand nu mai tin monti ba chiar fac o cura de carbohidrati, recunosc , cam de sambata mi-am revenit, acum trebuie doar sa ma apuc iar de treaba da tare greu e startul dupa pauza.

Felicitari YMCA! si celorlalte fete , chiar daca aveti stagnare e ceva, eu cred ca am cu plus

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ymca felicitari
Eu azi un covrig,2 linguri de fasole batuta si una de pilaf sarbesc,niste alune si un cornulet cu rahat,ca a fost ziua unei colege si sa straduit saraca sa-mi ia ceva de post,nu aveam cum s-o refuz!Por'ma un mar si acum pe seara imi fac niste cornuri,de post dar nu monti!
Cantar n-am!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alina, Andreea, bine ati " revenit". Dar de acum incolo, cuminti, daaa ?

Vali, dar ce putin mananci.. Si nemonti, si tot slabesti

Anca, unde umbli? Cum e Stefan?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

multumesc mult pentru felicitari si va urez sa aveti parte de surprize la fel de placute din partea cantarului vostru

eu trebuie sa recunosc ca tin o combinatie de monti si mihaela bilic.
adica de la monti respect principiile combinatiilor, iar de la bilic respect marimea portiilor (mai ales la carne si peste - pentru ca eu inainte la o masa cu peste mancam tone); tot asa, daca bilic da voie la un aliment la care monti nu da, ascult de bilic...deci eu ma inspir din ambele si incerc in continuare sa ma las de dulciuri. cred ca as avea o rata extraordinara de slabire daca as putea sa renunt la dulciuri, dar nu pot.

am tot fost pe la restaurant si am mancat o data piept pui gratar cu legume la gratar si am fost foarte mandra de mine; acasa am ciorbita de pui extraordinara, acra cum imi place mie.

in ziua urmatoare de restaurant am mancat penne al'arrabiata care ochiometric mie mi se par destul de monti...adica daca folosesc paste integrale, sos tomate, usturoi, ceapa si fff putin ulei masline, patrunjel si nu mai stiu ce mirodenii...mie imi plac enorm si le-as incerca si acasa.

m-am apucat de mesaj acum 2 ore si am scris printre picaturi...mi-e lene sa-l recitesc dar ideea pe care am vrut s-o transmit e ca eu m-am lasat sedusa de 2 surse si incerc sa la imbin si aplic dupa cum cred eu ca e mai bine pentru organismul, poftele si frstrarile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetele

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput