MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
elflo spune:
sa fiti sanatoase, iubite, fericite, implinite!
asadar, zi de raport( mda, nasoala zi): blocaj: 90.1 kg ( adica cu 100 de grame mai putin) si nu stiu de ce....vineri imi arata 89.2 kg...
simbata am facut ciorba cu fasole si afumatura...oare de aici mi se trage??- desi am muncit pe brinci simbata toata ziulica si ma gindeam ca o sa compensez ciorba papata la prinz...dar se pare ca nu...si din contra, am mai pus 900 grame...
ce retete aveti ca sa impacam si postul si pe monti?
O saptamina usoara!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Madutz, bine ai venit
Elflo, din pacate eu nu postesc deci nu te pot ajuta. Dar nu prea cred ca sa impaca postul cu monti.
De data asta raportez stationare, desi vinerea trecuta imi zambea cantarul .
De dimineata am mancat paine integrala cu salata de vinete si ardei. In rest nu stiu ce mai gatesc azi ca sunt intr-o ceata totala.
Revin Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valentinag/valentinag.jpg)
valentinag spune:
Buna dimineata!
Elflo,eu tin post si se impaca cu monti in masura in care renunti la multe mancaruri!Poti manca ciorbe de legume,mancaruri din legume si cam atat...Eu incerc cumva sa combin,dar azi de ex am de mancare sarmale cu orez(normal nu integral,ca nu mananca sotul d'ála)si ciulama de ciuperci,facuta tot cu faina alba,ca tot asa nu mananca!
Maine am sa-mi fac supa de gulii,asta e relativ monti si de post,desi cica IG-ul guliilor e mare,peste 40,si salata de vinete,care e ok!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui la_cristescu Buna fetelor, Am nevoie de putina consultanta Monty. Cred ca am deja o saptamana de cand menu meu e acelasi: - MD - cafea cu lapte 0%, iaurt 0%, o felie de paine sau un corn negru - P - salata de ton cu salata verde, rosii, ardei gras, mozzarella si ou - 8-10 smochine cu un ceai mare indian. - gustare - din cand in cand un mar, dar mai mult dupa masa de dimineata. La cantar nu se vede nimic. Ba azi chiar am crescut putin. Gresesc undeva? Eu le suspectez pe smochine. Stiti ce bune sunt cu ceai cald seara?! ![]() Multumesc si pup fetele pt suport. Azi fac paine lui Andanii. ![]() ![]() ![]() Laura mamica Evei |
personal evit fructele uscate. in afara de citrice nu servesc frcute pt ca stagnez... nici macar banane verzi... doar portocale, kiwi, gref si uneori mere.
eu slabesc mai bine daca preponderent consum proteino-lipide, astfel ca prefer micul dejun proteic, cinele proteice. de 1-2 ori pe saptamana fac masa glucidica, si aia o prefer seara, macar sa ma bucur cu adevarat de un orez integral sau paste integrale.
cred ca fiecare reactioneaza la anumiti stimuli, mai ales in stagnari. cand organismul nu mai raspunde schimbi stimulii. incearca sa schimbi meniul, nu reduce cantitatile neaparat (in cazul in care sunt deja in limite ok...)
sincera sa fiu mi se pare ca mananci cam putin.
![](floare.gif)
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maddutz salutare! imi itesc si eu p-aci capsorul! doresc sa "topesc" niste kg si ma gandesc ca, de imi iau un angajament "public", as avea mai multi sorti de izbanda ![]() ![]() “Viata nu se masoara in anii pe care ii traim..., ci prin cantitatea de fericire care ne-a fost data” |
esti fix ca mine
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
si bine ai venit!
![](floare.gif)
lizzy spune:
eu raportez stagnare. am un mic minus dar e conjunctural , de fapt sunt tot la 59.5 ca si saptamana trecuta.
despre post: eu am sa tin miercurea si vinerea.
zile in care am sa fac chestii de genul: ciuperci cu sos de rosii, orez integral cu patrunjel si sos de rosii, broccoli (oparit cu apa cu multa sare apoi fript 5 minute in 2 stropi de ulei de masline la teflon), paste integrale cu sos de rosii, mancare de falose verde cu ceapa, rosii, verdeata, usturoi, varza calita, ciorbe de legume de orice varianta si orice fel... zacusca pe ardei, ardei copti, ardei umpluti cu orez integral, ciuperci tocate si ceapa.
meniul de azi:
md cafea
pranz mancare de fasole verde
gustare 2 mere
cina 6.30 omleta maaareee cu sunca si cascaval, salata de rosii si castraveti
cina tarzie (daca voi simti nevoia) - ciorba de varza
pupici!
la_cristescu spune:
fetelor am dat-o in bara rau de tot in we cu prajituri si tort de mere ( facut de mine pt copil si sotz). Cantarul nu ma mai iubeste, sunt cu rusii pe cap.
Eram asa de fericita la inceput cand am slabit! nu va puteti imagina! acum nu stiu ce sa mai fac: daca mananc ma simt vinovata, daca nu mananc mi se face rau de foame! e clar! am nevoie de ceva pt cap!
la_cristescu spune:
Dianarus - multumesc frumos pt explicatii. din pacate eu nu pot fara fructe. le simt lipsa cel mai mult.
lizzy spune:
din pacate pot primi purcel pe ziua de azi. am cedat la amandine
mama lor de amandine am primit de 1 martie
uite asa asta seara plus 50 de abdomene drept pedeapsa
anca.b spune:
vad ca saptamina asta ne-am abonat la porci! si la mine e stagnare!
mai, fetelor, a inceput postul!!!! ce e cu turma asta de porci aici? hai!!! mobilizarea si sa nu se mai repete saptamina viitoare!!!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii