MONTIGNAC (114) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Buna dimineata. In sfarsit imi savurez cafeluta
Am facut de dimineata paste integrale cu branza de vaci si fructoza . Au iesit foarte bune asa ca i-am pastrat o portie si hazbandului. La pranz cred ca o sa fac somon la gratar cu ceva legume.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Puisorule eu nu am auzit de faina de gluten, normal orice faina are gluten (mai putin aia de orez), ce ai citit tu pe culinar e gluten obtinut din faina alba de grau, ala poti sa il faci si tu acasa, vazusem odata un filmulet pe youtube daca il mai gasesc iti arat.
Buna dimineata, eu tot gretoasa, deci tot covrigi bag si azi
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
anca.b spune:
neata
ani, gind la gind cu bucurie. si eu vreau sa fac azi paste integrale cu brinza de vaci si fructoza. asta daca reusesc sa ies cu stefan la plimbare sa iau brinza de la kaufland. numai acolo gasesc dietetica si cu gust decent.
azi am inceput cu jumate de pomelor si cafea. la prinz am chiftele de naut...ramase de ieri...pt cina ma gindeam la pastele alea integrale, dar daca nu-mi iese plimbarea le amin pe miine si bag un iaurt de cina.
andanii, unde esti?
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
la_cristescu spune:
deci confirm porcul. 62 de kg azi dimineata
azi ma duc la sala, sa vedeti ce scot untul din mine!
lizzy spune:
'neata fetili, nu mai fiti triste ca e stagnare sau cu plus! do something!
soatza zice sa-mi aplic "pedepse" cand calc in strachini. respectiv ma indeamna la 2-3 serii de cate 50 de abdomene seara inainte de nani. ma intind pe spate pe covor, langa patul din dormitor, pun gambele pe pat si ridic ritmic jumatatea de sus a corpului cam la 30 grade. nu e mare lucru, dar dupa primele 50 deja nu mai pot
so. saptamana asta sunt cuminte ca altfel ma asteapta abdomenele
md: cafea
pranz: mazare cu morcov si pui cu un strop de smantana (nu e de faza I, ci mai degraba de faza II, dar tine de foame pana seara la 6, altfel ma corup colegele cu junk-food)
cina: ciorba de salata verde, salata de castraveti cu sunca
o zi minunata!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
elflo spune:
Buna,
Vreau si eu sa intru in jocul cu kilogramele alaturi de voi. Asadar, datele mele sunt:
- inaltime 1.66
- data incepre regim 16.02.09
- greutate initiala 92.8 kg
- greutate ieri 23.02.09= 90.2 kg
- greutate tinta 66 kg
Asadar, am inceput de o saptamina si organismul a raspuns foarte bine. Nu ma astept sa fie la fel in continuare, dar sper sa merg totusi cu un kg pe saptamina...offf, ca mult mai este de dat jos....
Astazi incep si gimnastica care sper sa mai ajute si ea ...
Am mai tinut regimul acum trei ani si am slabit foarte bine atunci, dar din pacate gura mea lacoma si pofticioasa a invins toate rationamentele lui monti.
Astazi:
md- cafea, suc de grep si portocala
prinz- peste cu ardei copti, ciuperci, rosii si ceapa
cina- lapte cu fulgi ( fitnes de la nestle care din pacate am vazut ca au si zahar, dar am sa termin punga si nu mai cumpar.
O zi buna si cit mai putine pofte!
Cind e ziua de raportare? luni?
lizzy spune:
elflo, bine ai venit! ziua de raportare e luni. pentru cumintenie andanii ne da floricele, pt abateri purcelusi. daca te tii de treaba poti da jos, cu ambitie, disciplina si sport
succes!
laura_cri, si eu fac azi bicicleta eliptica acasa! am avut o perioada in care n-am mai putut, am avut probleme cu bratele, si la asta misc din brate la fel in sens invers miscarii picioarelor. am explicat bine?
anca, zi-mi de chiftelele de naut... e reteta din "retete" monti" de pe prima pagina?
am fasole rosie egipteana uscata (sau asa ceva ) vreo idee cum sa o gatesc? am incercat acum vreo luna sa o fierb sa o fac scazuta (cum fac mazarea) si mirosea ingrozitor de urat
fetelor, cand ziceti "la gratar" ce inseamna mai exact? adica ce fel de instrument de gatit folositi ca sa faceti "la gratar" eu am o tigaie patrata de-aia teflonata (dar nu e de marca!) si pot face "gratar" pe ea doar daca e grasa carnea! pieptul de pui sau vita slaba de ex nu le pot face fara ulei! ca se prinde... sau pestele la gratar... ideea e sa-mi recomandati instrumentul potrivit care sa ma ajute sa gatesc carnea slaba "la gratar" fara prajit, fara ulei, fara sa o ard nu radeti de mine, dar pana acum nu eram foarte consecventa cu prajitul asta...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
anca.b spune:
Diana, chiftelele de naut le-am cumparat de "gata" de la un magazin arabesc. adica am mai pus in amestecul respectiv numai apa si am asteptat sa se umfle nautul. se pot face si cu reteta de pe prima pagina...ies foarte bune.
gratarul eu il fac in tigaia teflonata, indiferent din ce carne e. fara ulei. tigaia e tefal.
elflo, bine ai venit!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
fetele scuzeee ... am lipsit motivat
maine impart floricele , purcelusi ...
eu binisor , sunt rupta de oboseala
azi am papat pireu de naut cu ficat de pui si castraveti murati si inainte niste supa de legume cu taitei din grau dur
bun venit elflo, maine te trec in tabel si pe tine
ANDANII Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"