Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Melly. Da, am reusit sa o tund, ca de mai bine de un an ma chinui s-o conving. Deja ii era ros, plus ca murea de cald tot cu el pe ceafa. Noroc ca-i place.
Malinkaaaaa scoate nasul din batista, sa ti-l vedem si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

neata si de la noi
o cafea buna si in dimineata aceasta. Fetelor nu mergem la sanie? Ar fi foarte frumos la ce zapada este afara.

Adrianasm o sa fie bine. Sa sti ca acolo ai un fotomodel de pe acuma. Isi mentine silueta.
ESTERA

Clauco azi iesi la condus, ca sa stiu ca s-ar putea sa ies un pic.

Anca81 o sa pape stai linistita.

Ancaurn da ce fecior ai tu acolo. Super pozele.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

salutari si de la noi

ESTERA

AdrianaSM, sa creasca mare printesa si multa sanatate, si sa stii ca si a mea exact 6.200 a avut la 5 luni. Asa ca nu-i stres.

Ancaurn, e mortal Dragos, mi-au placut atat de mult pozele. Sunt curioasa ce o sa spuna pe la 20 de ani despre ele

Malinka, cum mai sunteti?

Ieri am condus. Era sa mor de spaima. No, sper sa ma obisnuiesc. Azi nu merg deci, puteti sa iesiti la pimbare.

Dflavia, Anca81, Ana, Melly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

of fetelor ninge in 2 zile pt 2 ani!!!!!
m-am saturat deja, ma uit din 5 in 5 min pe geam sa vad daca s-a oprit cumva, nu mai potttttttt

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mi-a papat Carla cate 200 ml x 2 pana acum, vad ca au trecut nazurile. Papa cu lingurita insa nu prea, 40 g para si 40 g morcov + patrunjel. Dar sunt super happy

Flavia, imi zici te rog daca cerealele Stefaniei, cele de la Milupa - 7 korn se prepara cu lapte sau cu apa. Ca ma bate gandul sa-i iau si eu Carlei, dar as prefera sa se prepare cu lapte sa i le pot pune seara in bibe. Noi am iesit ieri la plimbare si ne-a prins ninsoarea, noroc cu aparatoare de ploaie. Azi insa pas.

Si mai am o intrebare, foloseste vreuna dintre voi Aptamil pentru piti? M-am saturat de constipatia asta nenorocita pe care i-o da Nan-ul si oricum acum la 6 luni trec pe formula 2 asa ca ma bate gandul sa-i iau Aptamil.

Edit: merge groaznic forumul

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!, am inviat..dupa 4 zile de zacut in pat, nemancat nimic, varsat, febra 40, tusit..acum ma declar mai bine,..mult mai bine; de ieri m-am ridicat si am inceput sa mananc doar trebuie sa ma inzdravenesc ca de maine incep lucrul,..toate ar fi super bune dar si fetita mea s-a racit,..mai bine ma tinea pe mine mai mult si era ea bine, dar nu e cum vrem noi (din pacate),.. oricum vine mama la mine si o sa stea cu ea...vremea ei de vreme!..sa vina primavara o data..

Adriana, noi ii dorim Esterei sa fie sanatoasa, cuminte si sa va bucure viata in fiecare clipa! la multe lunisoare..

ma bucur ca e mai bine cu ochisorii..

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

la sala saptamana asta nu merg, poate de saptamana viitoare,..si apropo sedintele astea sunt pe luna sau poti sa le faci cand ai chef, cred ca asa mi s-ar parea mai corect..

la toata lumea

mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi

"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna fetele...

noi am avut o musafira, pe una dintre nasele lui marc, de aseara pana acum...e asa de bine cand sta si altcineva cu el, mai pot sa respir si eu...apropo de respirat, inca n-am scapat dar cred ca, cat de curand..sper...

ancaurn...bravo pentru smecherul de dragos, ce mai, e super simpatic...si ce dintisori are el...ia sa punem noi de-a sedinta foto in grup (hmm, doar marc si cu dragos ca alex a lui ana e cam mic) sa fermecam fetele de pe forum de-aci...deci, venim la voi in vizita, daca ne primiti, bineinteles, sa comletam trupa de chippendale's...
cezara e o scumpa, ce aer protector are ea langa cada...

anca81...vezi, parca e din ce in ce mai bine...ma bucur ca e mai bine cu carla... pentru pitica frumusica...

adriana...pe estera si ne bucuram ca e bine...tot asa si pe mai departe, tinem pumnii...

melly, cum a fost ieri la sala?

fetelor, eu n-am iesit de 5 zile din casa, simt ca o iau razna, sper ca maine nu mai ninge sa putem iesii un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

anca81 7 cereale de la milupa se fac cu apa dar eu ii pun 2 masuri cereale si 4 lapte la 180 ml apa, asa fac de o luna, zic ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dflavia

anca81 7 cereale de la milupa se fac cu apa dar eu ii pun 2 masuri cereale si 4 lapte la 180 ml apa, asa fac de o luna, zic ca e ok.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput