Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Anca, sar'mana pentru raspunsuri

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Anca81 am scris deodata. Hai ca incet incet incepe si Carla sa pape mai bine. Exact banana cu para a papat si Dragos azi dimineata.
Eu ieri am fost la servici, dar dupa cum vezi, azi sunt pe baricade. Si ieri le-am avut in vizita pe Flavia si Stefania. Era o scumpa Stefi infofolita, i se vedea doar un nasuc rosu-rosu. fetele.

Mergi la inceput

Si iar deodata

Mergi la inceput

Chippendales la Baia Mare. Incepand de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Anca81, nu pot sa iti raspund la intrebarile privind mancarica la bebei (noi ne diversificam numai cu mar si morcov, cateodata cu suc de portocala) dar..
- legat de ceaiul de musetel (eu folosesc instant Milupa)si eu stiu ca e ok la constipatie.noua insa nu ne-a ajutat.i-am dat suc de portocala si totul a fost ok!
- legat de cuptor cu microunde: noi il folosim si cred ca il voi folosisi la Estera...
- prevenar nu facem.

Clauco, mult spor la orele de condus!

Nikoleetta, multa bafta la examene!

Un mare pentru mancacioasa Amelia...vazut filmulet cu ea la masa..super!!!! asta da copil!

Malinka, pupam si pe Marc sa ii revina pofta de mancare si sa treaca cu totul raceala!

Ana-mun, ce mare fecior ai tu!!!! offff, Estera e departe....azi mergem si noi sa facem bilatul dar dupa masuratorile mele are cam 6200 gr si 67de cm...la 5 luni..deci...ne pastram titlul de manechin..:)))))

Fetelor vreau sa va inteb e ok sa dau kiwi la bebe de 5 luni? daca da, si partea aia cu semintele?

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

'neata
ESTERA

ohoho ancaurn poi Dragos o sa faca cariera din asta e un scump, si ce dintisori aveti...mama mama
malinka cum sunteti? sper ca mai bine, o sa-i treaca raceala si o sa pape mai bine
Carmenrad, Clauco multa sanatate. sa va faceti si voi bine
anca81 si eu ii dau lui Stefi mai mult carnita de pui, mai nou si vita, si alternez cu galbenus, si cateodata chiar legume goale, ieri de ex. spre marea mea mirare a ras un bol eu zic ca au fost mai mult de 100 gr de cartof, brocoli si morcov cu unt si ulei de masline, care apropo e foarte indicat la bebei
eu nu folosesc cuptorul cu microunde ca nu am , de cand il tot bat la cap pe al meu sa ne luam da trebuie sa-i fac o polita unde sa-l pun ca nu prea am unde, am bucataria mica, daca as avea l-as folosi clar.
Prevenar nu-i fac, pana la un an sa nu mai aud de vaccin...
AdrianaSM iata si vesti mai bune si sper sa fie si mai bune saptamana viitoare
eu i-am dat chiar zilele trecute lui Stefi kiwi cu banana, l-am taita in sferturi si am scos partea cu semintele, dar oricum ei nu le digera o sa le gasesti in pampers
ana_mum felicitari pentru bilant, sunteti foarte bine
Nikoleetta spor la invata si bafta la examene

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neata! Multumim de si de ceai. Chiar aveam nevoie .

Adriana SM pentru voi.

Ancaurn, ce fotomodel ai tu acolo!!! Eu cred ca ar trebui sa faca o prezentare de 1 sau 8 martie pentru noastre de pe forum.

Nicoleta de Rares

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Na' c-am laudat-o degeaba . N-a mancat para cu lingurita, a facut iarasi circ. Sper ca macar lapte sa bea.

Anca, e bestial Dragos

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Multumim pt aprecieri.
Flavia daca te rog mult, imi trimiti si mie pe mail clip-art-urile alea cu martisoare? Vreau sa fac ceva pt bunici de 8 martie. Please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza!!!si multam de

mama ce model ai tu acolo mai ancaurn !fff dragut!!!fotogenic ce sa mai!dar ai tuns-o pe Cezara sau nu mai vad eu bine?!multi pentru voi!!!

pup pe toti bebei maraitzi sau cumintzi, mancaciosi sau nemancaciosi si mamicutzele lor!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput