Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

deci iar nu vine nimeni la sala!!!beiiii poi nu mai dati banii asa aiurea beyyyy!!!

mihor ce crezi ca in viatza ei nu se va intalni cu radiatii mai puternice, daca te uitzi atent la telefonul de pe masa are mai multe radiatzii decat microundele, si ia zi-mi de cate ori ai vb la telefon langa Sofia??? parerea mea e ca totul e daunator in lumea asta deja!asa ca de ce sa nu-mi fac viatza mai usoara si sa nu ma gandesc ca vai de mine aia ii face rau, aia iar nu-i buna!ar trebui sa o tzin intr-un balon de sticla atunci?!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Fetelor si eu folosesc cuptorul cu microunde si traiasca cine l-a inventat, desi sunt radiati nu mai mult polueaza cat a poluat combinatul. Asa ca dupa parerea mea se poate folosi. Dupa cum a zis Melly si telefoanele sunt poluante, si cu cat ferim copii de diferite chesti cu atat sunt mai sensibili.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Deci fetelor chiar am ajuns vedete. La stirile de la ora 19 la TL+ ne-au dat intr-un reportaj.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

si despre ce o zis?iar ne-o facut protestari?

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

nu au zis ca am facut protest, dar era ceva reportaj de spre copii abandonati si avorturi ceva de genul, nu eram atenta si era la final

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

fetelor stiti ceva despre Adrianasm?

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata!

Multumesc mult ca va ganditi la noi...

deci, noi am fost zilele astea la Cj...am inceput cu ce am cosiderat a fi cea mai neagra varianta: oncologie.am fost prima data la institutul oncologic, la d-na Mihut(care e o d-na deosebita).bineinteles nu era vb de asa ceva, totul este in regula.dansa ne-a trimis la o d-na dr.oftalmolog: d-na Szabo. d-na Szabo i-a facut un control la ochisori dar pt a se pronunta trebuie sa o adoarma (o mica anestezie) sa ii verifice asa cum trebuie fundul de ochi si sa-i faca un RMN. pt asta ne-a chemat sapt viitoare miercuri inapoi.

so, miercuri ne intoarcem in cluj...pana atunci urmarim evolutia pupilei...dar vestea cea mai buna e ca de sambata seara pupila descreste incet !!!!!!!!!!...incet dar sigur !!!!!!!!!!noi suntem foarte bucurosi si speram ca totul sa nu fi fost decat o chestie trecatoare...

in alta ordine de idei:
CARLA
MADALINA
sa fiti sanatoase si cuminti!

un pentru mamicile is bebeii racitii sa treaca repede...

revin dupa ce mai citesc ce ati scris...

va pupam pe toate...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna dimineata baimarence inzapezite! Uite o si un ceai cald sa va mai incalziti.

In primul rand ESTERA
Carmenrad, Clauco, Malinka multa sanatate.
Anca81raspunsurile la chestionar (nu cel auto, ca pe ala i-l las Claudiei
- piept de pui eu ii puneam o zi da, una nu. Acum ii dau doua zile pe sapt galbenus de ou, in rest carnita.
- pt consti, amandoua sunt bune. Probabil ca ceaiul de musetel e mai light. Ceaiuri eu ii dau lui Dragos doar instant pt bebelusi, pt ca bea ff putin (cam 100ml/zi) si n-am cum sa fac la pliculet tot timpul proaspat.
- da, folosesc cuptorul cu microunde. Probabil ca pana vor ajunge ei de varsta noastra, nici n-o sa stie ce-i ala aragaz. Tot cu micro de micro vor gati. Eu cred ca fiecare generatie se adapteaza genetic la noile conditii de trai, asa cum au facut-o si stramosii nostri. Asa ca incerc sa nu exagerez, dar nici nu-l feresc nici de microunde, nici de telefon si nici de fructele sau legumele de import. Cele din urma caut autohtone, de la tarani, dar daca nu gasesc iau si din celelalte.
- Dragos si-a inlocuit mesele de lapte cam cu 100-120g de mancarica solida. Pt inceput eu zic ca 50g e ok
- nici eu nu fac prevenarul.
- si mai cred ca noul vostru program de masa e ok. Probabil ca asa e ea. Vrea mai rar si mai mult. Asa e si Dragos.
Anamun felicitari pt masuratori. E foarte bine piticul.
Malinka in mod sigur pofta de manbcare scade in timpul bolii. O sa-si revina el, stai linistita. si sa va faceti bine!
Adriana ma bucur ca ai venit cu vesti bune. Sper ca pana la controlul urmator sa reintre totul in normal si sa va spuna dr ca a fost ceva normal, trecator si nu se va mai repeta. sarbatorita si mamica ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Meeey, nu dormiti! Haideti la o saniuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata bobocime

Nu avem vesti, doar ca piti a papat 200 ml de lapte dimineata la 6 . Sa vedem cum vor decurge si restul meselor, ii dau putina banana cu para acum la 10.

Adriana, ma bucur ca Estera este bine si cred ca e o idee buna ca faceti RMN. Nu e o metoda invaziva si asa sigur va veti linisti ca totul e OK dpvd neurologic. Stiu insa ca se face anestezie generala la un bb asa de mic. si micii tale printese.

Flavia, Anca, pe unde umblati?

Ariana, ce mai faci?

Clau, ai condus ieri? M-am uitat de 10 ori in stanga si in dreapta cand traversam strada

Malinka, cum mai papa Marc?

tuturor.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput