Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

salutari!

Noi tot racite,

Anca81, si eu incalzesc in microunde mancarea pentru Madalina. Despre piept de pui cu cartofi piure e foarte bine, cam 3, 4 zile si vreo 2 cu galbenus de ou. Eu fac supica de legume cu de toate si acolo fierb si pieptul de pui si le pasez toate. Si pun si patrunjel verde spre sfarsit. Ii da un gust foarte bun. Imi iesa cam pentru 3 zile. Iar supica o strecor si i-o dau cu bibe. Ma gandesc sa-i introduc zilele astea si ficatel de pui. Sa vedem.
Despre vaccin, eu il fac doar asta de la stat. Despre constipatie eu zic sa-i dai suc de portocale. Lungit un pic cu apa si o sa-si regleze scaulul. Si e si sanatos. Incerca.

Melly, nu-mi vine sa cred ca se poate manca si asa. Adica cu gura deschisa nu doar cu ea inchisa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Melly si Clau, multumesc mult pentru raspunsuri. Cred ca-i introduc si eu galbenusul de ou, numai sa mai treaca putin si sa se mai obisnuiasca cu lingurita. Eu sunt impotriva ficatului la bbi, o fi continand fier dar totusi e un organ si il el se aduna toate toxinele. Asa ca eu nu-i dau, cel putin nu inca. Asa fac si eu supa, fierb legumele si carnea la un loc - inca n-am pus decat morcovi, patrunjel radacina si carne de pui. Am sa adaug si dovlecel si alte albituri. Ma gandesc sa pun si putin ulei de masline, 2-3 picaturi, am citit ca e sanatos pentru ei.

A baut fii-mea 200 ml de lapte - eveniment! I-o fi revenit pofta de mancare . Adevarul e ca saturandu-ma de fitele ei i-am redus numarul meselor de lapte la 4/zi si am incercat sa cresc cantitatea. Tot incercam sa-i bag laptele sub nas la 4 ore si rezulta un copil nervos, agitat si care impingea biberonul afara cu limba. Acum la 5-6 ore mananca ca disperata. Gresesc? Sau poate e de la B-uri...

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Nu vine nimeni la plimbarici?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Salutare , si pentru toata lumea.
Am aparut si noi pe micul ecran. Am fost in concediu de boala o saptamana la tara, adica sotul meu s-a simtit si saptamana trecuta rau si asa am avut un concediu frumos. Sotul doua tratamente a schimbat pana acuma si abia acuma se simte mai bine. Ce bine sa ai pe cineva langa tine sa te mai ajute la copil. Lui Alex i-a placut foate mult. Ce rau este fara internet dar asta este.
Alex aproape ca se intoarce singur, nu mai am ce sa il las singur pe pat ca o sa ma trezesc cu el pe jos. Asa se inpinge. Creste de la o zi la alta, si se scimba, si nu imi vine sa cred.
Si noi am fost la control avem 6700g si 64 cm.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

pentru toti pitici care au crescut mari si voinici.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

neatza...la pranz...:)

marc e mai bine iar eu sunt in ultima faza de raceala...problema e ca nu mananca deloc bine, azi, pana acum a mancat o masa de 100 ml la 7 si la 12 una de 40 de ml lapte iar la 11 cateva lingurite de mar cu morcov...fir-ar sa fie? lipsa de pofta de mancare sa fie de la medicamente? inca ii dau tratament...

anca81...carla mancacioasa...

Mergi la inceput

Malinka, cele doua cuvinte - Carla si mancacioasa nu prea se potrivesc . Da' ma bucur ca a papat mai bine azi. Imi pare rau de piticul tau, acum iti spun si eu sa nu te stresezi ca poate are o zi mai proasta. Dar stiu cum e

Nu iesiti putin? Poate ii face bine aerul curat, desi e cam rece...

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Anca81 bravo voua evoluati incet, incet. Foarte frumos filmuletul.
Mihor eu mi-am depus dosarul pentru alocatie in decembrie si deja am primit banii iar pentru indemnizatie in ianuarie si nu stiu cand o sa-i primim.
Clauco sa va treaca cat mai repede si spor la invatat.
Melly foarte frumoase poze. Este o dulce Amelia.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Ana, bine ai revenit. tie si lui Alex, e super greutatea pentru varsta lui. Carla de abia acum la 6 luni are 7.200 g. Dar se poarta silueta inca de pe acum . Nu-i asa Flavia

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

anca81 noi am hotarat sa nu-i facem prevenar.(am facut numai infarix)
Cuptorul cu microunde nu e prea bun nici pentru adulti. Noi evitam sa-l mai folosim si in viitor cred ca o sa-l dam. Nici pentru Sofia nu o sa-l folosesc

Mergi la inceput