Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Off Malinka sa va faceti repede-repede bine.
Am primit ieri mail la servici, ca banii pleaca luni sau marti din trezorerie. deci ar trebui sa-i primim luni, marti, cel tarziu miercuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

si de la noi
Eu ma pregatesc sa merg la exam. Am si eu o intrebare. Nu stiti in ce data ar trebui sa intre alocatia si maternitatea, ca eu am uitat sa intreb si asta ar fi prima luna cand trebuie sa intre alocatia.

Nicoleta de Rares

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Nikolleetta bafta la examen. Ce scoli faci?
Alocatia si maternitatea trebuie sa intre intre 10 si 20 ale lunii. Vezi ca i-am raspus Malinkai mai sus referitor la alocatia de luna asta (luni, marti, cel tarziu miercuri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

nikolletta...ei zic ca termenul e pana in 20 a lunii, in general intra prin 15,16...

ancaurn...

un sfarsit de saptamana minunat sa aveti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Nikolleettaeu mi-am depus actele pt indemnizatie in ianuarie si din februarie am intrat pe maternitate. A vorbit tatal meu cu cineva de acolo si mi-a zis ca o sa imi intre in cont in martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna fetele, ne mai stiti?

Pana acum nu am avut starea de spirit sa scriu pentru ca Vlad a fost foarte, foarte matrait si urla in continuu in fiecare zi. Abia ieri a fost prima zi cat de cat normala. Pe langa ca a avut enterocolita si ca si-a revenit greu, il mai chinuie foarte tare maselele 5 si 6, ceva de speriat ce tare zbiara. Cred ca il doare ingrozitor pentru ca se trezeste din somn urland. Am vazut ca si picii vostri incep lupta cu dintisorii. Va tin pumnii sa le iasa dintii usor si fara sa va faca nopti albe si zile grele. Saracutii pui cat se mai chinuie.

Sanatate la bebelusii si mamicile bolnavioare. E tare ciudata iarna asta.
Malinka, eu nu am fost racita deloc tot anul 2006 si 2007, prima raceala a fost in ianuarie 2008, apoi racelile s-au tinut lant in toamna si iarna asta 2008-2009. Asa ceva nu am mai pomenit, nu am mai fost racita atata adunat cred ca in toata viata mea. No, a trece si asta.

Batista bebelusului este o inventie minunata, vorba lui Melly . Folositi-o cu incredere ca nu le face decat bine bebeilor, si evitati astfel complicatiile pe care le pot produce secretiile din nas care merg spre urechi si plamani.

Nu stiu ce mai vroiam sa scriu. Am citit foarte multe pagini odata si am retinut asa pe sarite. Oricum am vizionat pozele si filmuletele cu copilasii vostri, is tare dulci si se fac mai frumosi cu fiecare zi. Sa le dea Dumnezeu sanatate si buna crestere si sa va dea si voua sanatate sa ii vedeti mari .

La multi ani bebelusilor care au mai adaugat o lunisoara varstei lor fragede!

Revin daca mai imi vine ceva in minte. Pana atunci, va doresc o duminica frumoasa si haideti la sanius.

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Va multumim de urari fetelor.

Noi suntem racite beton si eu si Mada. Toata-i muci. Acum o sa incerc si eu batista bebelusului. Am emotii. Nu prea mananca. Daca o fortez, vomita asa in jeturi de ma speriu. Nici nu stiu ce sa fac. Si n-a mai pus nici un gram pe ea in ultimele 10 zile. Of of. Sper sa recupereze dupa ce-i trece. Bine macar ca nu are febra. A avut vreo 2 zile 37.5-38 dar acum e ok.

De luni incep orele de practica la conducere.

Feriti-va!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

'neata! Cam somnoroase sunteti azi. Dau o sa va treziti. Sper ca nu v-ati virusat toate.
pentru toate si toti "virusatii".

Ancaurn, eu acuma fac faculta, ca nu am avut timp cand i-a fost vremea.

Mihor si eu mi-am depus dosarul pt. alocatie in dec. si cel pt. maternitate in ian. Acuma astept sa-mi intre banii. Am inteles ca intra in 2-3 luni.

Clauco, bine ca mi-ai spus, ca sa stau in casa azi

Nicoleta de Rares

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata gagici. ?

Melly, e delicioasa fluturica ta. si cum papa

Clau, Malinka, muciosii!

Noi suntem bine, Carla a papat ieri binisor, inclusiv cu lingurita - 50 g piure de fructe si 55 g piure de morcovi cu putina carnita de pui + 680 ml lapte. Inca nu stie sa manance insa lipaie de pe lingurita. Am fost asa happy ieri ca n-a mai facut atatea nazuri. Am cateva intrebari, daca aveti chef sa-mi raspundeti:

- este OK sa-i pun in piure putin piept de pui. Si daca da, de cate ori pe saptamana se poate da.

- pentru consti ce e mai indicat - Lass Baby sau ceai de musetel. Iar daca e indicat ceaiul de musetel, cel la pliculet de la plafar sau cel instant?

- voi folositi cuptorul cu microunde pentru a incalzi putin macarica?

- ce cantitate de piure de fructe/legume se considera ca inlocuieste o masa de lapte? 50 g e foarte putin sau mediu?

Si un sondaj: faceti Prevenar picilor? Chiar nu stiu ce sa fac...

Va doresc o saptamana minunata

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza asa mai pe la amiaza!

anca81 multumim de aprecieri!intr-adevar e o mancacioasa de toata minunea!acu am terminat sa-i dau vreo 130 g de piure de fructe (mar, banana si para) si un iaurt de 125 gr. danone cremoso! o infulecat la greu!cat despre intrebari:
1. este ok sa pui piept de pui in piure, de fapt chiar asa e indicat, iar despre cat se da eu ii dau lui Amelia 2 zile carnitza cu piureul binenteles si 2 ou fiert tare (galbenusul doar), apoi mai inlocuiesc pui cu ficatzei sau vitzel!

2. nu stiu ca nu ne-am confruntat!dar fetele laudau Lass Baby

3. tot timpul!si asa sunt destule radiatii si cu si fara el!!!

4. ca si cantitate in jur de 100-130 g!cat un borcanel mic!apoi pe la 8 luni cam 170-200 g!

SONDAJ: nu fac NICI un altfel de vaccin decat cele oferite de stat!!!

Care vine azi la sala????

insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!si multa rabdare la mamicutze!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput