Mamici si burtici de BAIA MARE (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu va sun cand ies, nu stiu la cat ajung.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Fetele, daca aveti chef, va rog sa o votati pe Carla in concursul www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">Clipe de viata. Sunt 2 poze.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

votat...si pe carla, si pe amelia si, mai ales, poza cu grupul de mamici DC, cele 7...va rugam sa votati poza pusa de melly, doar trebuie sa aratam ca suntem o gasca, sa ne stie tot forumul...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Salutari !

A fost docorita azi la noi si din fericire nu se aude nimic la plamani, e doar o simpla raceala si nu-i dau decat Ambroxol. Of, mi-e asa de dor sa ies. Sa termin odata si cu scoala asta si sa-i tteaca raceala la sorica.

Ieri am condus iarasi mult, in afara a fost super ok, dar dupa ce am intrat in oras, nici n-am mai putut sa vorbesc de stres. Pana la bloc n-am mai scos nici un cuvant.

Malinka, pentru linistea ta sufleteasca, asa face si Madalina. Si asta de la vreo 4 luni a inceput. Acum e experta.
Cat despre filmuletul in care rade Marc, am ras si eu cu lacrimi. Cu ce pofta rade. E un dulce.

Mergi la inceput

Multumesc Malinka, am votat-o si pe Amelia si poza cu noi.

Fetele, eu intarzii sigur, Carla inca doarme si n-a mancat inca.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Votat si eu Carla, Amelia si gasca de acasa.

Iar despre plati....si eu am avut 500 ron la gaz si 400 ron regularizarea la curent. Era sa mor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

sal si de la noi!

Malinka vreau sa-ti spun ca ne-am distrat tare bine de Marc. E un scump . Rares l-a ascultat foarte atent in clipul in care rade.

Am descoperit si noi ceva aseara.

Nici mie nu mi-au intrat banii inca. Am card la ING. Mai astept.
Si legat de plati. Eu am de platit curent 560 RON. Asa ca sunt prima.

aaaaaaaaaa...sa nu uit. Am votat si noi!

Nicoleta de Rares

minunea vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Nikolleta cam asa face si alex al meu si incearca sa se intoarca de pe spate pe burta.

Am fost si eu la votat. Frumoase poze.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

Va doresc la toate un weekwnd deosebit.

Mami Ana si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

'neatza mamici si burtici de Baia Mare si Satu Mare!azi nu scrie nimeni? uitatzi o de la mine poate nu atzi baut-o inca! raportez o noapte stresanta din nou cu tot cu nurofenul! pitica se trezi plangand la 1 apoi la 4.03 gangurea prin patutz intoarsa si dezvelita apoi la 6.03 din nou plans apoi la 7.30 trezire, papat si lasat in patutz!dar....cred ca pe la 9 a adormit si doarme si acuma deci nu stiu ce are dar banuiesc dintele nr. 2! abia astept sa scapam de dintzii astia!!! aseara la sala nu a fost DIN NOU Cristi ci un altul Cipri dar sa stitzi ca s-a descurcat destul de bine!exercitziile au fost aproape ca si al lui Cristi! Lore mai esti suparici?!uite un sa treaca! ma dor spatele din nou dar cred ca e de la Spondiloza Cervicala deja!dar rezist si merg mai departe!

ancaurn iar ai sarit sala?!parca am auzit ceva de genul "mananc briosa ca merg la sala" uite cum pui tu la loc kg!data viitoare nu scapi da?!hai ca te si spor la job azi!

vreau sa le multzumesc fetelor care ma sustzin in cura mea de slabire dflavia, Malinka, ana_mun, anca81 si nu ma lasatzi sa calc stramb!un buchet mare de pentru voi si pentru bebici un mare de tot!

clauco sper sa va facetzi bine repede sa va vedem la plimbarici!

si nu in ultimul rand multzumim de voturi: anca81, ancaurn, malinka, dflavia, clauco, ana_mun! multzi

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput