Mamici si burtici de BAIA MARE (20)
Raspunsuri - Pagina 18
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melly23 aaaaaaaaa......si vream sa intreb mamicile cu bebei cu dintzisor, voi ce le dati pentru durere??? |
panadol, nurofen, calpol, de obicei inainte de culcare , ca atunci o doare mai rau, sau pe la pranz, tot aca vad ca e de rau.
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Fetele, dar branza calcica din lapte lapte nu se poate face? Ca mie asa mi-a spus doctora sa fac. Sincer n-as strica Aptamilul ca sa fac branza din el, ca ajung la faliment asa |
Eu i-am dat inca de la inceput branzica de vaci dulce, de la magazin, ca nu gasesc la fermieri.......iar in Ro, ori i-o fac din lapte de vaca de la tara, ori iau branza de la femei........nu stiu de ce va complicati cu lapte + calciu....si mai stiu eu ce .....
MARINELA
Patty - la 1 an
PATTY - petrecerea de 1 an
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
clauco spune:
Neata,
Inca dormiti?
Si eu ii dau tot branza de vaci din piata, asa mi-a recomandat doctorita pt ca, laptele praf, cerealele au destul calciu si daca-i dai si branza calcica e prea mult. Asa ca iau din piata branza. Asta e penntru Anca81
clauco spune:
neata!
Si o
pentru toate fetele.
De la 6 sunt treaza, Mada nu am mai vrut sa doarma. Incerc sa-mi tin ochii deschisi. In rest toate bune. Astept sa va treziti sa am cu cine vorbi. ![]()
ancaurn spune:
Buna dimineata!
Claudia merci de cafea. Eu sunt cu cana de cacao in fata. Si eu sunt treaza de la 6.30. Acum s-a culcat iar. Si lasa stresul la volan. Nu face bine la inima. 
Nikolleetta felicitari pt noua achizitie. Gata cu linistea. Ochii pe el ca pe butelie!
Melly n-am venit vineri ca n-am avut ce face cu copiii. Azi e ziua lui socrella si si-a tinut-o sambata, asa ca vineri seara a inceput cu pregatirile. A fost musai sa mearga Nelu sa-i ajute sa faca platoul cu aperitive. Poate nu stiati, dar ca sa aranjezi un platou cu aperitive trebuie 4 oameni: socrella, socrellu, cumnatu-meu si barbatu-meu. Si asta la fiecare eveniment.

. La job am avut ieri un spooor...n-a fost mai nimeni. Am citit Ciao, Star, Click si alte reviste de scandal la greu. Daca vrea cineva sa afle stiri mondene, cine cu cine s-a cuplat, cine de cine s-a despartit...sa vina la mine.
Irlandeza hello, hello. Mi-era dor de tine!
ancaurn spune:
Si am uitat sa va zic ca nu m-am lasat si am votat si eu vineri seara si pe Carla si pe Amelia si gasca de carucioare greviste.![]()
clauco spune:
Ancaurn, foarte tare e soacra-ta! Invata de la ea
. Cheama si tu tot batalionul cand ai ceva de facut. Nu?
AdrianaSM spune:
Buna dimineata si de la noi...
In primul rand 

MARC ALEXIS 

Sa cresti mare,cuminte si sanatos 

Scuze ca am uitat ieri sa va felicitam...ce mari sunteti deja...aveti 6 luni...offf, cum trece vremea...
Oare ce-a fost in dimineata asta cu bebeii? si Estera s-a trezit pe la 6:30 cu chef de viata si de povesti...dar am pus-o langa noi in pat si am lasat-o sa vb singurica, sa se joace cu plapuma...intre timp eu mai inchideam un ochi...![]()
Vazut filmuletele cu Marc
ce tare e el cum sare cu piciorusele in spate...chiar ca n-am mai vazut nici un copil sa fac asa...Estera se impinge si merge asa in spate...dar nu sare! noi de vre-o saptamna ne mancam piciorusele asa ce buuune sunt...!!!!![]()
Ancaurn, tare socrella asta a ta..dar nu stiu de ce tare imi seamana cu cineva cunoscut..oare cu socra mea??? ![]()
da, cred ca da...offffffffffffff, socrele astea...
Si ca sa multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru cele 5 lunite va dam o poza din ziua de 17.02
Am 5 luni !
O zi placuta sa aveti...
Va pupam...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ancaurn spune:
Ioooooi ce scapare!

Marc Alexis

Adriana ca mi-ai amintit! Soacrele noastre or fi neamuri! Tot mai frumusica Estera, pe zi ce trece!