Mamici si burtici de BAIA MARE (20)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_mun spune:
Malinka farte frumoase filmulete. Marc este un scumpete. Asa am ras la mersul lui pe spate.
Dfalvia foarte frumoase lucrusoare. Daca as avea si eu rabdare sa fac asa ceva.
Anca81 o sa vad cum ma simt pana luni dupa medicamenele pe care le iau si o sa merg oricum sa-mi fac o urocultura. Dar oricum cred ca stiu unde m-am racit.
Clauco cum stai cu condusul? O sa vezi ce bine o sa fie dupe ce o sa ai permis.
Mihor si eu am dat comand la un patut din lemn. Mi-am scos un model de pe net, cu sertare laterale. O sa-l faca cumnatul meu, dar sa sti ca mai bine cumperi decat sa-l faci la comanda.
melly bravo pentru dintisor.
Iesiti careva azi? Cred ca noi o sa iesim oricum.
Mami Ana
si Alexandru 
Malinka spune:
neatza
i-am facut o para cu jumate de banana sa vad cat mananca...tineti-mi pumnii...
iesim da? eu sigur ies, la 13 jumate sunt la mara...pupici...
Malinka spune:
60 de ml, in 20 de minute...tare greu reusesc sa-l mentin interesat de lingurita, se plictiseste repede si mi-e greu sa-i dau la cum se agita...nu mai stiu ce sa ii fac...cand o sa ajung sai dau o cantitate cat de cat normala? si ce bun a iesit, am mancat eu jumate...
multumim frumos de aprecieri, ma bucur ca va place broscuta mea...
ana, multa sanatate...
dflavia spune:
Malinka deeeeeeci...... cum a papat?
si noi exact asta am "incercat" sa papam
destul de nasol a fost, am reusit sa o pacalesc cu suzeta, cred ca va imaginati ce a iesit 

aha intre timp ai postat
las ca e mai bine ca la noi oricum, deschide gurita?
Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
Buna diminetaza!!!
deci am niste nervi!!!bai fetelor voi stitzi cat am platit gaz pe o luna!520 lei 

deci ce pana mea!!!si mai sun si la Asistentza sociala sa-mi zica ca banii nu intra decat martzi de la BT!deoarece are multzi beneficiari si ei nu au bani!

deci gaz cat maternitate !am niste nerviiii

imi vine sa
pe cineva!!!bine ca am deseara sala!!!

poate ies si eu umic dar numai pe aici prin zona!!!
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Uffff, si la noi a fost greu in decurs de ora si in 2 etape 100 g mar copt + banana. Se plictiseste si nu mai deschide gurita. Mereu trebuie sa-i flutur jucarii prin fata, telefonul meu, etc. Bine macar ca nu-i displace marul copt, pana acum nu prea l-a agreat, se stramba. Para nu-i dau in fiecare zi, ieri a facut kk de 2 ori. Para cred ca-i place mai mult, e mai dulce. Oricum 100 g e cel mai mare cantitate de pana acum, sa vedem acum laptele, la 7 a papat 160 ml.
La pranz mai am de ieri morcov+patrunjel+telina+carnita de pui. Sa vedem cat papa.
Edit: venim si noi azi. Dar trebuie sa platesc gazul si RDS/Canal 7, ne oprim in drum.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
anca81 spune:
Melly, saracuta de tine, e enorm gazul. Noi 180 ron avem, la 3 camere si merge caldura non stop, doar ca avem izolat tot apartamentul. De ce aveti atat de mult?
In schimb noi regularizare la curent am platit 220 ron 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
melly23 spune:
ca cica se facu ceva regularizare si la astia!poi de unde naibii atatzia bani!!!???de ce???poi merge non stop asta una la mana, apoi e pe coltz si nu suntem de nicaieri ajutati asta doi la mana si trei la mana nu e izolat!nici macar parchet nu este!ci gresie si faianta in baie si bucatarie si restu mocheta!

pe bune ca fac cu nervi si pitica nu ma ajuta deloc!isi tot impinge mancarea afara din gura!offf........

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
ana_mun spune:
Alex acuma a dormit, sper sa se trezeasca pana la 13.30, nu stiu ce a fost cu el azi, caci trebuia sa doarma un somn de 2 ore sii a dormit numai 30 min si acuma a adormit . Dar daca nu tot o sa va gasesc eu cumva.
Mami Ana
si Alexandru