Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna! Sunt si eu o proaspata burtica.
moni_iulia DM 13.07.1983, UM 05.01.2009 , DPN 12.10.2009 , - Dr Anghel Georgiana - Cantacuzino
Ma adaugati si pe mine in lista?
N-am mai ramas pana acum si nici n-am mai incercat. S-a lipit din prima luna.
Testul.... Trebuia sa-mi vina pe 01 feb iar pe 02 feb au aparut cele doua liniute asteptate cu drag.
La control am fost vineri, pe 6. Am facut eco si s-a vazut un punct.
Mi-a dat sa fac mai multe analize.Acum sunt in asteptarea rezultatelor. Am facut unele gratuite(calcemie,glicemie,grupa,rh,sumar de urina) si altele la o clinica privata(Anti Lysteria ,Anti Toxoplasma ,Anti Chlamydia ,Anti Citomegalovirus = 400 ron).
Greturi n-am avut decat de doua ori. Cu sanii ma inteleg mai prost(sunt foarte durerosi).Si-s foarte somnoroasa.
De fumat am fumat si eu(prea mult),dar aveam remuscari si le-am lasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna burtici.
mari emotii azi,nu?
o sa fie bine o sa vedeti.toate vomveni cu vesti bune azi si cu incantare maxima dupa ce ne vedem si auzim inimioarele

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby6+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Panda77 , ti-am trimis parolele pe PM.
Nu am mai retinut cine le mai vrea, sa-mi dea mie PM, ca sa o mai eliberam pe Monica.
Moni, sper ca esti mai bine cu moralul azi!
Bafta multa fetelor care merg azi la eco!!!! Eu ma duc abia luni si mor de nerabdare! O sa imi cunosc si doctorita cu care sper sa nasc.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 9+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Panda77 , ti-am trimis parolele pe PM.
POZE

Cristina ,

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 6+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Wow, merci Cristina, Ioanact si Mimika pt raspunsuri

Le tin pumnii burticilor cu controale azi, si bun venit noilor burtici!

Monica, mie desi nu mi-au trecut de tot greturile, chiar in sapt 9 am simtit totusi o ameliorare....nu-mi mai e greatza decat cand ma gandesc la mancare...daca as putea sa nu mananc, ar fi tare bine.....dar cum incep sa ma gandesc: eu ce mananc azi, si ma gandesc la divesre variante, mis e face rau, desi sunt mancaruri care de obicei imi plac...

ursuletzul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selen, fix asa am patit si eu. Tot din sapt 9 s-au ameliorat greturile si tot asa, mi se face rau numai cand ma gandesc ce sa mananc. Eu nu am mancat doua zile la fel...ce mananc azi, sa nu mai vad maine....
Oricum, e mult mai bine ca pana acum. Inainte ma tineau greturile non-stop, acum mai am si pauze in care ma simt bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor,

Va doresc numai vesti bune la controale si multa speranta, optimism si liniste in suflet. Si aveti credinta, burtici.

Va pup si un weekend frumos va doresc!

Dana 8+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, burtici. Pe noi ne mai tineti minte?

In continuare nu am nici un simptom de sarcina , ceea ce ma bucura nespus. De fapt mint. As manca non-stop . Cred ca voi fi si mai balena decat la prima sarcina .

Bafta multa fetelor care vor asculta inimioara bebicilor din burtica.

Samburelul meu e f cumintel acolo in burta, manca-l-ar mama pe el de baiat cuminte.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

gravidutele toate

De doua ore ma agit in continuu: mi-am luat analizele...toate bune si frumoase dar m-am descoperit reactiva la anticorpi HSV IgG. adica herpes..Dupa doua ore de citit pe net, aflu ca sunt de fapt doua tipuri de herpes 1 si 2. Primul tine de eruptiile la buze,iar al doilea de herpesul genital care e periculos pentru bb . Eu herpes la gura am avut...poate anticorpii de la tipul asta de herpes apar...sper...La fii-mea nu am facut analiza
Chestia e ca tb sa fac alte analize..sa vad daca e HSV 1 sau 2.

M-am stresat atata ca ma doare burta..

Bafta fetelor la eco. Eu fac urmatoarea eco pe 4 martie..poate aflu si ce este in burtica..

Lutoniana- tot binele din lume de ziua ta( care a fost ieri)!

Doro 9+ si Eva Maria (28.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ButterflySim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

gravidutele toate

De doua ore ma agit in continuu: mi-am luat analizele...toate bune si frumoase dar m-am descoperit reactiva la anticorpi HSV IgG. adica herpes..Dupa doua ore de citit pe net, aflu ca sunt de fapt doua tipuri de herpes 1 si 2. Primul tine de eruptiile la buze,iar al doilea de herpesul genital care e periculos pentru bb . Eu herpes la gura am avut...poate anticorpii de la tipul asta de herpes apar...sper...La fii-mea nu am facut analiza
Chestia e ca tb sa fac alte analize..sa vad daca e HSV 1 sau 2.

M-am stresat atata ca ma doare burta..

Bafta fetelor la eco. Eu fac urmatoarea eco pe 4 martie..poate aflu si ce este in burtica..

Lutoniana- tot binele din lume de ziua ta( care a fost ieri)!

Doro 9+ si Eva Maria (28.04.2005)

Buna Doro.
din cate stiu eu daca ti-a aparut ca anticorp IgG nu ai dece sa iti faci griji pentru ca oricum nu il mai ai acum in organism nu ai decat anticorpi. doar daca iti aparea la IgM era o problema pt ca atunci insemna ca inca il mai ai in corp. eu am facut herpes la gura dar pe analiza nu mi-au iesit anticorpi decat pentru Rubella si CMV.

pup nu iti mai face griji aiurea.

P.S.
nu poti sa suni la doc sa te linisteasca?

7+

Simm

Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com

Mergi la inceput