Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Doro76 spune:
Simm- merci pentru raspuns. Dar n-am facut si IgM ci doar IgG..Cred ca tre sa fac si IgM. Ma dispera situatia asta dar incerc sa ma calmez.
Doro 9+ si Eva Maria (28.04.2005)
ButterflySim spune:
pai important e IgM-ul doc meu mi-a dat acum sa fac doar IgM ca sa vada daca nu am ceva. IgG-ul il aveam facut acum un an si a zis sa nu il mai repet ca nu are rost sa dau banuti iar. Sigur nu ti-a zis sa faci IgM? sau ai un IgM facut relativ recent?
7+
Simm
Povestea noastra http://butterflysim.hi5.com
Doro76 spune:
Pai cred ca astia la laborator au facut o varza din toate...intrucat eu am cerut si platit si listeria dar nu vad s-o fi facut-o. Pe de alta parte, de o saptamana am schimbat si dr...
O sa vad ce fac...sunt tare trista, mai ales ca nu ma asteptam
si ma duc in patut sa calmez dupa atata agitatie
Doro 9+ si Eva Maria (28.04.2005)
ButterflySim spune:
doro eu am facut analizelela medlife si am fost foarte multumita. tu unde ai facut?
odihna placuta
7+
Simm
mimika spune:
Doro, stai linistita! Tipul I de herpes este cel care apare la gura si nu are nici o problema cu sarcina, ba chiar apare mai des in sarcina. Tipul II este cel vaginal si fii sigura ca daca era activ te prindeai tu. Este o problema cu el doar daca nasti natural, sa nu treaca la BB si DACA este activ atunci. Daca nu este activ in momentul nasterii chiar ca nu mai conteaza daca il ai sau nu. Nu iti face griji ca se supara BB
Edit: ar trebui sa scrie pe analize pentru ce tip este? Tu pentru ce tip ai cerut?
10+
Fluturasii mei iubiti
adriana_m spune:
Buna burtici
Ceva vesti de pe la ecograf?
Si eu sunt deocamdata tot cu greturi si mi-e foame tot timpul dars i greata. Nasoala combinatie. Iar la primul copil nu am avut absolut nimic. Vad ca si la mine sanii nu mai sunt asa durerosi si umflati dar vad ca a-ti mai patit si voi asa ca nu e de ingrijorat.
Si eu am facut ieri analizele de sange si urina si astept rezultatele.
Voi a-ti luat acid folic? Ca eu nu am luat pana acum. Trebuie sa-ti recomande dr sau luam noi?
Si pentru listuta am uitat sa dau datele si la baietelul meu
Robert Cristian 26.08.2004
lutoniana spune:
Multumesc in primul rand pentru urari si cinstesc toate fetele cu o inghetata MARE de ciocolata si caramel....din care am mancat si eu ieri pana era sa mi se faca rau .....asa era de buna....
Minunea s-a intamplat si la mine: nu prea mai am greturi ...acum ma terorizeaza un odorizant pe care-l avem in casa ..pe care eu il scot mereu din priza si sotul il baga la loc
Astept povesti frumoase de la fetele care au mers azi la eco.
Eu abia pe 25 februarie merg si numar zilele pana atunci ....ce multe mai sunt....Dar sunt bucuroasa ca merg exact la spitalul la care am sa si nasc si astfel am ocazia sa vad si eu pe acolo ce si cum, ca de afara este foarteeeeee mareeeee.
Sarcini usoare si sa trecem cu voiosie in trimestrul II cu noi vesti si noi povesti.
ButterflySim spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana_m Buna burtici Ceva vesti de pe la ecograf? Si eu sunt deocamdata tot cu greturi si mi-e foame tot timpul dars i greata. Nasoala combinatie. Iar la primul copil nu am avut absolut nimic. Vad ca si la mine sanii nu mai sunt asa durerosi si umflati dar vad ca a-ti mai patit si voi asa ca nu e de ingrijorat. Si eu am facut ieri analizele de sange si urina si astept rezultatele. Voi a-ti luat acid folic? Ca eu nu am luat pana acum. Trebuie sa-ti recomande dr sau luam noi? Si pentru listuta am uitat sa dau datele si la baietelul meu Robert Cristian 26.08.2004 |
adriana mie doc mi-a recomandat doc din momentul in care i-am zis ca vreau sa raman insarcinata si stiu ca este primul lucru recomandat deoarece este important in dezvoltarea embrionului in primele saptamni.
uite aici un articol http://www.desprecopii.com/info.asp?id=296
7+
Simm
katiapam spune:
Buna gravidutelor
va doresc sarcini usoare si bebici sanatosi
am intrat sa felicit gagicile pe care le asteptam cu vesti de mult timp
Adriana_m-de cind intreb eu de tine si de bb 2....
te felicit te pup cu drag si astept mai mute vesti
Mariaanna-o persoana dulce,abia asteptam sa te citesc ca esti din nou graviduta
Cristina-ana-Monica-un pupic si voua si ma bucur mult pt voi
va cunosc povestea trista,sa fie cea mai mare fericire aventura aceasta si sa nu mai aveti parte de suferinte,
numai bine tuturor
ma scuzati ca am dat buzna pe la voi
_
ticker
deGiulia (20/06/07)
alex25 spune:
Gataaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem embrion de 5mm (mic, mic, dar e bine) cu ritm cardiac!!!!!
In rest suntem bine, ne-a spus sa lasam ecoli si candida in pace deocamdata daca nu ne supara si o sa ne legam de ele in trimestrul II! Acum mai asteptam rezultatele de la analizele infectioase si suntem in schema!
Vaaaai, sunt asa de fericita ca imi vine sa zbor!!
Va pupam pe toate si asteptam vesti si de la restul lumii!
6+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi