America (149)
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Bubulin, abia acum ti-am vazut mesajul. Wow, ce greu trebuie sa va fie sa fiti la distanta de atitia ani! Bafta sa se rezolve repede cu actele.
Eu zic ca in TX e cel mai bine daca sotul lucreaza in domeniul asta. E cald, casele sint mai ieftine si cu joburile e mai bine decit media.
miereamara spune:
Intru si eu asa pe fuga sa urez sanatate multa copilasilor bolnaviori ai lui AB!
Am avut un weekend cu tipete sau mai bine zis urlete, cred ca o sa ne evacueze astia in curand:)), din fericire azi noapte a fost o noapte linistita, sper sa fi fost doar un episod izolat de colici, ca dc nu....am pus-o, are un tzignal copilul asta de scoala tot north central Florida!
Bubulin, fetele pot sa iti raspunda mai bine, eu am locuit numai in Florida. Frumos, ieftin, ai University of Florida si inca alte cateva (universitate buna, de stat, deci mai ieftina) dar f f cald si umed. eu m-am saturat si vreau sa "emigrez" catre taramuri cu zapada ca'n povesti.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Bubulin spune:
Multumesc fetelor ... si mai astept pareri
Pt.sotul meu nu conteaza resedinta, doar foarte cald sa nu fie. Pe el il zboara compania de oriunde.
De Florida nici nu vrea sa auda ..e rau de caldura. Si aici primul lucru care l-am pus in casa a fost a.c., iar eu sunt cu picioarele sloi mai tot timpul Abia am 'negociat' cu el de Tx.
Numai bine,
Claudia
lisa79 spune:
irina,te astept mama la Chicago la frigut
Ab,insanatosire la copii
bubulin...tare greu,toata stima si sa ne "vedem" mai des pe net si aici in State.
noi suntem bine,crestem frumos! eu nu am afcut niciodata garage sale,trebuie luat permit,nu?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
AB spune:
Multam mult... Acum doarm amandoi si io bantui pe net. Si rontai... cum bolesc ei cum devin claustrofoba si rontai... ca sa nu adorm de-a in picioarelea. Asa ca spor voua la pierdut kilute:)
Miere :)) are plamani buni, nu?:)) Stii ca m-am uitat cu mandra la pozele lui Aidan sa-i spun ca si bebei fac faces :)
Bubulin esti o curajoasa... si noi avem luni bune pe an separati, ba am avut si ani... dar cred ca atat nu rezistam.
AB spune:
Bubulin saraca de tine tu scrii, dar noi nu vedem ca nu esti moderata. Scapa de moderare. Baga zece mesaje unul dupa altul in care ne pupi pe fiecare la rand Ti le aproba o data si scapi.
Io-s in NY. Long Island...No numai ieftin nu-i. E mai ieftin decat in California. Voi cat platiti mama impozite locale? Ma asteptam sa scada, dar ma trezii cu vreo 12k.
Corina pe unde esti mey? Tu nu te-oi fi suparat cand aparai tu acolosa California cu mult drag si spor :)
AB spune:
Mei vrusei sa deschid un topic de plictiseala la zz da nu nu merse... asa ca tot pe capul vostru ....Pe cand era bunica fata, forumul ista nu era asa ordonat ca rafturile de supermarket, mai era un loc de aruncat oful si pazit vreun prunc bolnav fara sa ai vreo pretentie de on topic.
Am luat o carte, dar de oboseala mi-or jucat literele ceva tam-tam african.
Oi cetit presa frantuza si cetii ca e "gachis"=adicatelea o luare pe aratura sa fii in concediu parental fie el si partial. Ca trebe domne sa dai cupchii la cresa ca se darama economia mondiala daca la coada somajului nu stau si niste mame cu ceva urlatori dupa ele.
Tot acolo cetii ca un pici de trei ani a "evadat" din scoala. Tot parintii l-or regasit.
Asa presa americana nu cetii... ca ma deprima. Si-n plus e vacanta.
Am hranit hamsterii cupiilor, udat violetele de Parma. Culcat consortul.
Sa dorm nu poci ca verific febra cupilei.
Sa scriu pe forum...ii chiar culmea ca nu poci fi on topic.
Sa dau drumu la teveu nu poci ca n-am.
Sa ies p-afara...vreu da dac-as putea as putea si sa dorm...
Deci orice as vrea e off...
lisa79 spune:
mi-o cantat Anuta 1h,am crezut ca is colici,vezi de treaba...facuse pisu si kk pe ea si avea hainele ude,a pus mama prea lejer scutecul. am schimbat-o inainte de masa,a papat si a adormit,dupa 30 de min a inceput sa planga de mama focului. no de unde sa imi treaca mie prin minte ca facuse din nou kk.mama denaturata ce sunt . bine ca i-am dat picaturi pt colici...preventiv
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
ciuf spune:
AB, sanatate maxima la copil. Ce iti spuse nenea doftorul?
Despre ce impozit local vorbesti? Cel cu casa? Ca pe noi ne ajunge la vreo 800. 12K e o avere.
Ieri am bantuit toata ziua sa ne cumparam frigider. Vroiam ceva cu finish-ul stainless steel. Am venit acasa am cautat reviews pe Internet si cand ne-am inapoiat in magazin ne-am luat ... aragaz .
Acum sa vedem ce facem cu vechitura de o aveam. Inca functioneste, dar e de pe vremea cand era bunica fata mare . Nu ni s-a stricat vreodata. Sa vedem cum va merge minunatia asta noua .
Luca este in elementul lui. A fost si la bunica mea. In al noualea cer ca a prins niste matze sa se joace cu ele. Mama l-a dus azi la piata si i-a luat mult doritul papagal. Unul blond ca el , cica e copilul lui. Azi s-a dus la bunicii ceilalti cu colivia si papagalul dupa el. Ah, nu are timp deloc sa vorbeasca cu noi.
Sunt convinsa ca in curand, cand se va stabili o rutina, isi va aminti si de noi. Pana atunci timpul e foarte pretios pentru el.
Delia, Luca sta acolo pana la sfarsitul lui iunie. Eu ma duc cu Eva in Romania la sf. lui mai, dupa ce termin semestrul.
Azi am facut un hiking lung de vreo doua ore jumatate. Vremea e tare faina. Insa veniram acasa, mancaram si facuram si un nani de doua ore. Nu am mai pupat eu asa somn de luni intregi.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
AB spune:
Lisa fain io si acum cand incepe maraiala ii trimit la toaleta si-in intreb de le e foame
Ciuf matze...ioi ce fericire. Sa tot fii copil zau asa
Doctorul mi-o zis ca cica are influenzaa complicata cu infectie bacteriana....
Mai de property tax vorbesc: adica pi casa direct + school district. Cica mediana pe US e vreo 2k. Numai 800???