America (149)
Raspunsuri - Pagina 8
lexi spune:
1% din valoarea casei platim noi, AB
Dragelor, eu sunt in urma rau cu ce s-a mai intamplat prin zona, vad ca e rost de felicitari, bine ca zic acum si nu cand vi-i ia in armata, deci bine ati venit pe lume, floricele frumoase de iarna si sa aduceti numai bucurii celor in mijlocul carora ati rasarit; sarcini usoare, Andreea si Corina, succes la cautat peticul cel mai bun pe pamantul fagaduintei, draga Bubulin! Noi stam la coasta astalanta, pe la Seattle, nu e frig, da' le cam ploua. Eu nu zic, ca inca nu m-a atins, dar gura lumii nu prea zice de bine despre ataaaatea zile cu stropi. California ar suna destul de bine pentru pretentiile voastre meteorologice, dar cam atarna greu la buzunar.
Sanatate multa puisorilor bolnavi si distractie placuta puisorilor blonzi si calatori, ochii mari la numarat calorii si... cred ca nu mi-a scapat nimic.
CRISMIR spune:
AB,esti asa o scumpa,ce-mi mai place sa te citesc..sanatate la copilasii tai frumosi!...si de ce sa pelci la ZZ,zi aici ce ofuri ai,chiar si asa,fara sens,ca doar aici suntem printre prieteni si ascultam si vrute si nevrute...te
BUBULIN,eu dupa cate am auzit de la fete si cate am vazut(nu multe recunosc),as opta pt Dalasul lui Ramona,chiar daca vara e cald,dar macar iarna se face si mai racoare..plus ca sunt scoli bune,case la preturi ok...chiar si Houston....succese si bafta sa va vedeti cat mai repede pe taram American!
RUXI,de ce nu vi pe la noi,pe la spark...asa ne chinuim si noi ...dar e in grup si parca e mai frumos
RAMONA,ce ai mai papat,vad ac e liniste pe la slabiri...hai ca eu zic ca esti pe drumul cel bun,ai vazut ca si pantalonii ti-au dovedit-o
Azi am fost la plaja si era superb...am stat 3 ore,pe fi'miu l-am dat cu crema dar eu am zis ca nu are rost s ama dau ca e ok...acu' stiti cine plange de durere si arsuri...nu am avut in viata mea asa picioare rosii...si precizez ca sunt creola,adica nu am pielea alba,m-am facut ca un rac..acu stau cu crema de aloe pe mine
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
arminad spune:
Citat: |
Uitasem sa va spun ce mi-a facut Ana. Era la masa si ma anunta brusc ca ea nu mai maninca. Eu ma uit la ea si-i zic "don't move". Ea si mai hotarita, se apleaca spre mine, isi incoarda miinile inspre spate, se uita in ochii mei si pe cel mai hotarit ton dar cu calm imi spune "don't talk to me like that". Imi venea sa ma tavalesc pe jos de ris, abia ma abtineam. Ma lasa fara replica fata asta. Ce ma fac mai tirziu? M-am amintit cum imi povestea bunica despre bunica ei, ca au fost jefuiti de hoti si ea a plecat cu caruta dupa hoti, in mina cealalta tinea pusca si tot tragea dupa ei. In timpul asta sotul ei se ascunsese prin papusoi de spaima hotilor. |
E clar ca a mostenit gena de femeie hotarita.Ii va prinde bine in viata.Cit despre ce vei face mai tirziu io zici sa nu-ti faci tu griji in privinta ei .La noi in Oltenia (vorba lui Ruxij)e o vorba care zice ca "mutu rupe caputu" adicatelea sa nu-ti faci tu griji pt ala care zice verde-n fata ci pt ala care tace.
AB,eu am fost campioana la regrete pt ce am facut rau sau ce n-am facut pt copilu mai altfel.Acum m-am impacat cu mine insami si e mai bine inclusiv pt copil.Trist e ca ,ocupata cu regretele ,am uitat si ce-a fost frumos in perioada aia.
Multa sanatate la puiuti !Si eu am un inceput de nu-s ce-o fii ,am ragusit ,nu ma doare gitul ,doar ca nu pot vorbi .Sotu zice ca e ,in sfisit ,liniste
Miere ,tinem pumnii sa doarma bebe .Astia p-aici nu comenteaza la galagie de bebelusi ,rezista stoic ,daca vor comfort sa-si ia casa
Daca erai in Ro te trezeai cu vreo vecina la usa dornica sa-ti dea sfaturi.
Ciuf ,ce trai pe Luca!Aia e copilarie adevarata ,cu pisici ,bunici ,rasfat..
ruxij spune:
Ramona, Carmenbr, trec printr-o faza in care mi-e cam lene sa scriu/citesc pe net si prin urmare mi-e lene sa intru pe sparkul ala. Acu' sunt cu muzica, tocmai mi-am luat un mp3 player.:)) Si il ascult in nestire pe grecu' ala de vi-l pusei in capitolul trecut. Da' imi revin io:))
Damn' in seara asta iar am avut musafiri si am mancat cu ei. Aseara m-am tinut tare, eram pe YM cu un prieten si imi venea sa musc laptopul, dar am mancat doar trei caspuni. Ala imi mai si opovestea ce mancare face nevasta-sa.
AB spune:
Mei eu acu cetii ce facu Anuta Ramonei
Ramona voi aveti ceva cowboy in familie :)) le va face fata texanilor, new-yorkeza ta :))
Crismir mey pe mine cand ma apuca deprimarea sufar de tastaritza acuta :)) termin topicul singura.
Lexi ha fain..Mi-ar placea mie sa fie asa si la noi. Tu era in Ca, nu?
Arminad ma bucur, ma bucur. Dar imi rupe sufletul galusca. Si stau mereu cu gura pe ea pentru ca orice exces o costa un bolit lung. In fine e mai bine cu trecerea timpului.
corinadana spune:
AB ochioasa frumoasa , nu ma supar eu asa de repede, sunt tare ocupata cu 2 clase de conta la care am examene si cum nu mai am 20 de ani mai greut, mai greut...
Sanatate fetitei! nu sta s o freci cu sare in gat?
Mutu rupe caputul, adica ala care tace face!
Hai ca termin eu topicul cu tine , da' intre timp merg sa cumpar niste laptic ptr o prajiturica.
Am fost intr o plimbarica la Venice Beach, Doamne toti ciudatii de pe lume ii vezi acolo...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CRISMIR spune:
Da,si eu is pe invers cand sunt deprimata sau cu pitici pe creier...adica dispar...cred ca e mai buna varianta ta AB
CORINA,chiar ca de mult nu te mai citii pe aici...cum este cu burtica?..ce praji faci..ca la mancarica vad ca nu ai mai scris nimica...si Ralucuta ce mai face,cum e scoala?...hai va ca te-am bombardat cu atatea intrebari
Si pe ANDREEA(philip) nu am mai vazut-o de ceva zile...sper ca e ok...o fi plecat pe undeva cu Valentine's Day-ul...da un semn mamicuto
Ah si sa va pun si eu o poza cu scumpetea mea draga http://good-times.webshots.com/photo/2812330290066546584BZISME poza facut de SINZI
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Miere, sper sa aveti noapte linistita.
Lisa figura ai fost cu Anuta ta! Am patit si eu faze din astea, cind n-am verificat scutecul ca am crezut eu ca nu-i cazul... si era!
AB, sanatate multa la micuta si sa-ti treaca depresiile. Desi dupa cum te-am vazut in poze la tine nu-i bai cu rontaitul, trag concluzia ca esti vesela si fericita.
Ai vazut Ciuf ca-i happy copilul? Numai noi parintii ne facem griji aiurea si pe chestia asta citeodata limitam fun pentru copii.
Sint geloasa pe Ciuf, dar macar property tax la noi e doar ceva mai mult de jumate fata de al lui AB. Eu ziceam ca-i mare!
Lexi, long time no see.
Mirela ce intrebare-i aia? N-ai citit ca azi a fost zi de o tura noua de cirnati? Am avut musafiri, n-am apucat sa intru pe Spark decit sa notez una-alta. Oricum sint restantiera si acolo, ma duc sa fac calcule ca sigur o sa-mi vina sa dau cu capul de pereti. Noroc ca acolo n-au pus emoticonul asta. Ruxij si eu cred ca ti-ar fi de ajutor, cele active de pe acolo am facut progrese (hai sa ne laudam fetelor).
La mine unul tot rupe caputul, ca va spusei ca-s day and night copiii astia.
AB asa zise si bunicul, ca in alte vremuri era ca-n Texas! I-a placut la Stockyards, rodeo, de-astea.
Regrete din astea am avut si eu cu duiumul, nu ajuta la nimic si mai rau faci ca pina regreti iar mai pierzi din timpul pretios pe care l-ai avea cu copilul.
Care ati fost la dermatolog? Eu am mari emotii ca m-am programat pentru miine si cred ca ma cauta peste tot. Vedeti cit sint de pudica, nici prin poze nu ma arat. Cred ca nici nu dorm la noapte.