America (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, regimul mai merge, mai sta, important e ca intr-adevar acul cantarului merge in jos. Workoutul din pacate sta. Acum am adoptat un alt regim de slabire. Nu mai mananc decat micul dejun si pranzul. Seara imi vine sa musc din computer sau din mobila din ceva Problema e cand tb sa ma socializez si mananc cina, iar se pune la loc ceva, iar regresez, iar dau jos samd. Dar cred ca pana in vara o sa dau jos o masura-doua la haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ca_eric io mi's din IL,cu ce te pot ajuta,draguta,stau cam prost cu timpl...dar raspund.

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Carmen ce baiet frumos si-ndragostit de nisip ai s-un tatic jucaus. Eram asa obosita si ma uitam la poze si-mi ziceam tortulet cu doua lumanarele.... nuuu Eric n-are doar doi ani
Mi-au placut si crochiurile in alb-negru puse la tine la birou. Cum sunt facute?

Cat despre doi cupii bolnavi .. de obicei cand o lasa unul o ia altul... oricum e lupta pentru supravietuire :))
Acum mandra a facut-o lata. E sub antibiotic si tot febrila dupa 48 de ore. In fine... merem la medic once more. Intre un pui la termen care a scapat cu un motrin o doza si ea... e o diferenta... acum vreo doi ani... o luna a bolit pana a ajuns la cortizon + antibiotic doza adult.
Ma apuca cate-o disperare gandindu-ma ca puteam sa ma menajez mai mult si poate duceam sarcina mai mult. In fine...too late.

Ruxij asa aveam si eu impresia ca unii au un business full time cu ebay-ul. Altfel si eu posed un garaj de jucarii, dar mai mult de jumatate le-am primit aproape noi de la niste vecini cu fetita baiat cu trei ani mai mari ca ai nostri. Sunt atat de multe ca vara trecuta pe driveway-ul meu se facea adunarea. Ma gandesc ca le voi da si eu... cand or mai creste gandaceii.

Ramona stiu numa pe cel cu Parisul Fain :) Eu ca sa pot sa stau treaza vazui ceva din repertoriul Funes. Tradus : aripa sau copanul... Ruxij asta-i film bun de vazut la cura de slabire... nu mai papi in restaurant pentru o vreme :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Ramona, regimul mai merge, mai sta, important e ca intr-adevar acul cantarului merge in jos. Workoutul din pacate sta. Acum am adoptat un alt regim de slabire. Nu mai mananc decat micul dejun si pranzul. Seara imi vine sa musc din computer sau din mobila din ceva Problema e cand tb sa ma socializez si mananc cina, iar se pune la loc ceva, iar regresez, iar dau jos samd. Dar cred ca pana in vara o sa dau jos o masura-doua la haine.

Important e sa nu renunti. Sincer, nu stiu cum poti fara cina. Eu sint happy ca am scapat de snack-ul de la miezul noptii. Eu ii zic snack, dar erau super calorii acolo. Ma mai apuca pofta, aseara am mincat o piersica si am fugit repede la culcare pina sa dau iama prin bucatarie.
La ocazii sau daca simt ca nu mai pot de pofta eu cedez. Am constatat ca mai bine maninc calculat (chiar si prostiile), ca altfel ajung de maninc in nestire.
Ups and downs am si eu, saptamina trecuta a mers acul in sens gresit. Nu renunta la workouts, gasesti tu zece minute pentru niste abdomen si flotari. Din pacate nici eu nu fac zilnic, dar m-am inscris la cursurile alea de doua ori pe saptamina si de la ele nu lipsesc! Spor in continuare, nu te lasa descurajata de setbacks.

Mergi la inceput

AB, so sorry pentru boala asta. Daca mareste doza de antibiotic da-i si ceva sa-i protejezi stomacul.
Foarte fain si Toi et moi (cu Marion Cotillard). The Visitor este despre emigratia ilegala in US... din p.d.v al ilegalului. Mi-a placut ideea, ar trebui sa-l vada fiecare american.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Sper sa nu ajungem la asta Ramona. Merem la 13 la nenea. Altfel da trebe iaurtel... atunci era pe perfuzii.

Faina ideea filmului ... sa astept pana devin americanca ? No, de zici ca-i fain... o sa-l caut ca prevad nopti albe la vegheat febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

AB- sanatate la pitici! e o fire mai sensilbila,asta e, nu te mai gandi la ce-ar fi fost daca!

ramona,ruxji- eu mi-a luat morcovi, mere ,telina pt clipele de disperaeparca sunt iepure , dar cel putin voi vedea bine la batranete si voi fi supla.(am terminat eugeniile si ciocolata cu rom)

anul trecut ,am facut garaje sale toata strada, am dat la ziar,am contribuit fiecare la anunt si nu am avut de vandut, cata lume a fost si in cel stil cumparau.

pantero- e misto seara in red district.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Buna fetelor!!!
Sa va spun ca va citesc de ceva timp si ca ma bucur pt.voi cat sunteti de unite,va ajutati reciproc,glumete si haioase.Si cu toate astea tot mi-e greu sa va retin si sa nu va 'incurc'.
As vrea sa va cer parerea si sfaturile, in speranta ca ne vom putea hotari in viitorul apropiat unde sa ne stabilim in US.
Pe scurt asta e povestea noastra: sotul meu e in State de 15 ani si acum in aprilie isi depune actele de cetatenie. Noi suntem casatoriti de aproape 7 ani, iar eu am o 'fetita',Roxana, de 17 ani din prima casatorie.
Eu am incercat de 2 ori sa ajung in State dar de fiecare data m-au refuzat, cu toate ca lasam aici copil,casa,masina,servici etc. Acum asteptam sa ia cetatenia si sa plecam cu totii.
Nu va spun cat de greu e sa stam departe unul fata de celalalt,incat uneori ma mir ca mai suntem impreuna. Am obosit de scris emailuri, de rezolvat probleme prin telefoane, sa fiu singura de sarbatori sau alte evenimente, dar ne-am facut curaj si am sperat ca timpul va trece si va fi bine si pt. familia noastra.
Acum nu stiu cat dureaza pana vom ajunge si noi acolo,dar noi speram ca nu mai mult de 1 an jumate
Sotul meu lucreaza la o companie americana in domeniul petrolier cu sediul in Houston, au vapoare inchiriate de la norvegiei si prospecteaza diferite zone ale oceanelor dupa petrol. Acum sunt in Goful Mexic, dar chiar imi zicea ieri, ca e la vaporacum, ca au inceput sa simta si ei criza, li s-au anulat cateva prospecte care le aveau pt. vara in zona Canadei.
El lucreaza 5 sapt.pe vapor-5 acasa. Si uite asa printre picaturi mai ajungea si la noi,in romania.
Ar fi multe de povestit dar deocamdata ce vreau sa va intreb pe voi e ca nu stiu unde sa ne stabilim, unde e mai bine de trait acum, casele mai ieftine si mai bune, facultatile si joburile usor de gasit. Acum el sta in Madison Heights, Mi ... dar nu-i place acolo si ar vrea sa ne stabilim in alta parte: Houston-Tx, Wilmington-NC, Denver-Colorado.
Din ce am mai citit si eu pe net mie mi-ar place undeva la caldura ca m-am saturat de frig si plus de asta nascuta si crescuta la malul marii nu prea ma vad la munte
El nu prea suporta caldura exagerata,dar pana la urma poate il induplec
Asa ca astept de la voi sugestii de zone-cartiere, cum e viata pe acolo, cum a fost adaptarea, va place sau nu unde stati, cat dureaza de cand depui actele de cetatenie pana o iei.
Roxi e in clasa 11 acum si probabil va termina liceul in tara si apoi sa urmeze o facultate acolo.Deocamdata nu stie nici ea ce ar vrea sa faca pe viitor ...ufff copii astia
Asta ar fi povestea noastra pe scurt ... va pup pe toate si astept cu nerabdare sfaturile voastre.

Claudia

Mergi la inceput

AB, sanatate multa. Poate n-a apucat inca sa-si faca efectul antibioticul, tinem pumnii sa fie bine.
Pumba asa e cel mai bine cu garage sales, ca daca-i tot neighborhood vine mai multa lume. Eu am unul din asta la care-mi place sa merg. E un cartier chiar linga al nostru care tine asa ceva in fiecare an si am luat niste chestii incredibile. Abia astept sa merg si anul asta.
La noi iar e zi de cirnati si pentru atmosfera mi-am pus iarasi muzica po****ra. V-am mai zis cit o ador? Imi dau seama ca unele melodii sint tare vechi daca titlul suna cam asa: Lasai pusca ruginita. Cred ca mi-ar fi placut sa studiez ceva de genul etnografie si folclor (sau poate arta culinara din toata lumea). Pacat ca nu tine de foame.
Anyway, am niste CDs din astea clasice, cred ca le-am tocit. Ai mei sint disperati, nu-i scapare in toata casa ca-i wired complet!
Pumba, mie-mi cam fac foame fructele. Nu ma pot abtine ca le iubesc, dar filler de foame am popcorn. Sint unele smart pop si alte nume din astea inteligente care au cam 15 calorii (popped). Ma ajuta intotdeauna cind mi se face foame la ore nepotrivite.

Mergi la inceput

Uitasem sa va spun ce mi-a facut Ana. Era la masa si ma anunta brusc ca ea nu mai maninca. Eu ma uit la ea si-i zic "don't move". Ea si mai hotarita, se apleaca spre mine, isi incoarda miinile inspre spate, se uita in ochii mei si pe cel mai hotarit ton dar cu calm imi spune "don't talk to me like that".
Imi venea sa ma tavalesc pe jos de ris, abia ma abtineam. Ma lasa fara replica fata asta. Ce ma fac mai tirziu? M-am amintit cum imi povestea bunica despre bunica ei, ca au fost jefuiti de hoti si ea a plecat cu caruta dupa hoti, in mina cealalta tinea pusca si tot tragea dupa ei. In timpul asta sotul ei se ascunsese prin papusoi de spaima hotilor.

Mergi la inceput