America (149)
Raspunsuri - Pagina 5

ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Vreau sa ma apuc de afaceti pe ebay ![]() ![]() Irina, vad ca ai spor, nu gluma ![]() ![]() “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David ![]() ![]() [red]D-ale lui David |
Ha, si eu m-am gandit la asta, am si eu cont si vandui cu o prietena chestii de la ea din garaj. Dc. ai intrebari, poate pot sa raspund.

AB spune:
Io cumparai jucarii cu indieni din cei nativi :) de la
Playmobil ca le-au scos de pe piata ca cica amestecara costumele etc... o rusine numai buna de joaca :)
Io la vandut nu-s buna.. ce naiba se poate vinde dintr-o casa normala?

Ramona J spune:
AB, sorry ca o luati de la capat cu bolile. Sanatate multa!
Sint si eu cu morcovul ca vad ca-i epidemie de gripa pe aici.
Ruxij, da-ne ceva detalii. Ma bate gindul si pe mine, dar nu stiu daca merita. Tocmai am primit e-mail de la ebay ca primele 3 listings sint gratuite.
Noi am facut garage sale dupa ce ne-am mutat aici si am vindut de peste $300 intr-o zi. Not bad, mai ales ca era junk de care n-aveam nevoie. Acum am si mai multe adunate, as vrea sa mai fac loc prin garaj. Alexandru a vrut sa vinda lemonade, in final i-am cumparat apa si sucuri si a facut nu stiu cite zeci de dolari, ca a fost cam cald in ziua aia.

Delia21 spune:
Ciuf,ma bucur ca a ajuns Luc cu bine in ro.CAT timp va sta acolo?
Lisa 79,am vazut si eu pozele cu puiuta ta cea frumoasa si cu tati al ei cel iubaret,...deci cum citi eu undeva,...a devenit si tati al vostru membru in clubul taticilor topiti dupa printesa mica proprie.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea toata viata!!!

ruxij spune:
Bai, nici eu nu prea am mai nimic prin casa. Am vandut doua rochii pe care nu le-am purtat niciodata, erau cu etichete. In schimb prietena mea are garajul plin de jucarii si pe alea le-am pus. Dar pare ca garage sale e mai eficient daca vrei doar sa vinzi din casa. Mai departe de vandut din casa eu m-am cam blocat. Ar tb sa gasesti un furnizor en gros de ceva si astia sunt f. greu de gasit. Asta ca sa faci biznis serios. Daca gasesti un catalog wholesale poti sa scanezi pozele din catalog si sa nu cumperi inainte de a vinde. Dar ma rog, noi nu am ajuns in aceasta situatie. Nu e usor, dc. vrei sa faci biznis serios, tb sa te tii de el, sa umbli, sa afli ce se vinde si de unde sa cumperi. Ca la orice magazin.

Carmenbr spune:
Noroc ca sunt zilele astea libera si promit sa incerc sa citesc din urma.
Am vazut si eu fetita frumoasa de Lisa si baietel la baita de Miere. Sa va traiasca, tare dulci sunt.
Eu de ebay nu ma apropii decat sa cumpar. Altfel, cred ca imi prind urechile.
Zilele astea am pus si eu poze restante din ianuarie. Sunt mai jos pentru cine vrea sa vada.
http://community.webshots.com/user/ericutzu
Acusor, sanatate multa la fetita si sa nu ia si baietelul. Ca eu chiar nu stiu cum va descurcati cu 2 odata bolnavi. Numai daca ma gandesc ma ia durerea de cap.
Ramona si voua sanatate multa. Sa nu va apuce gripa.
4 anisori...uraaa!

ca_eric spune:
fetele
intru si eu sa va zic happy valentine's day
pt cei sau cele care sarbatoresc
eu sunt acasa si il astept pe husband sa vina de la lucru...si bb nu are stare. a dormit acum 3 ore , cred vxa era rupt de oboseala.
vad ca nu e nici o fata care sa imi raspunda de prin partile illinoisului...
o sa mai citesc putin din urma sa va cunosc mai bine.
va pupez
Mami de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra

Ramona J spune:
La multi ani Carmen! Ah, ce poze faine la ocean! Eric pare inaltut pentru virsta lui.
Ruxij, tocmai ma gindeam sa pun un pariu cu mine ca slabesc pina vine caldura si vind pantalonii aia Eileen Fisher, ca tot i-am luat pe nimica toata. Uite asa imi gasesc motivatie. Chiar, tie cum iti merge cu workout si cu slabitul?
Ca-eric, Lisa e prin IL dar cred ca n-a vazut mesajul ca-i ocupata cu bebe.
Eu nu prea apuc sa ma uit la filme, azi mi-am scos pirleala si am vazut trei. Culmea e ca mi-au placut toate, asa ca va scriu si voua titlurile:
The Visitor
Paris, je t'aime
Moi et toi

blackpanterro spune:
Ne distram de minune in Olanda.Ieri am avut o zi insorita si destul de calda in Amsterdam. Am lasat masina in parcarea stadionului Ajax si am mers cu metroul in oras. Parcarea pt toata ziua ne-a costat numai 6 euro!!!! cea mai ieftina parcare din viata noastra!!!
Am ramas super mirata de pisioarele din centrul orasului LOOOOOL.Sunt puse sa opreasca barbatii care fac pipi pe cladiri, yuk!! Nu imi venea sa cred ca erau cativa chiar acolo in vazul lumii si faceau pipi.Am pozat unul care era liber LOL.
Si de data asta am trecut putin prin red light district. Am vazut fetele in geamuri...pareau atat de triste si satule de viata...
Azi mergem la Kinderdijk si Rotterdam. Sunt curioasa de diferenta dintre orase. Am vazut pe net ca Rotterdam e foarte modern.
O duminica placuta!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

blackpanterro spune:
PS. In sfarsit am fost la Madame Tussauds!! Am intrat fara stat la coada pt ca am cumparat biletele la gara. M-am bucurat ca si aia mici :) .Am facut o gramada de poze cu staruri :) si mai ales cu Obama! :)
La muzee nici vorba sa poti intra, cozile sunt uriase plus ca (,) cu Aidan facem turul muzeului in 10 minute! El nu sta pe loc se tot duce, asa ca din pacate nici de data asta nu am intrat :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious