America (149)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ciuf I loved it!! nu stiu cine e tipul dar e funny tare.
Bine ca a aterizat cu bine puiul in Ro sa vezi cite aventuri va avea si tu vei fi geloasa ca nu esti acolo Enjoy timpul care il vei petrece cu Eva acum , girls stuff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut! si Happy V-day! sau anti V-day- cum preferati..

Lisa ce papusica zambareata ai..e dulce foc!

Sanzi spor la vopsit gardul! Nu poti sa ceri banii inapoi sub forma unui cec? Incearca intai sa vinzi cu Craiglist. e mult mai simplu, cel putin eu am scapat de o gramada de lucruri.

Violeta si Ca-eric bine ati venit. Violeta si eu sunt SAHM

Corina spor la invatat si bafta la examene! Ce mai face burtica?

Ciuf imi imaginez ca esti mai linista(asa cat de 5 minute ca stii ca a ajuns cu bine Luca). Super link-ul.

Andreea(nu stiu ca ale mele gogo sunt mici) dar imi dau cu parearea: poate e doar o faza asta cu culcatul si o sa treaca in curand. Voi trebuie doar sa fiti fermi pe pozitie,hmm?

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Violeta si eu sunt SAHM

Mey ma facurati sa caut cu google sa vad ce e aia SAHM.Imi dadu rezultat ceva cu un restaurant si un muzician pe care -l chema asa .Si cind stateam io si ma cruceam asa ,vazui in josu paginii si de mamele care stau acasa.Fie-va mila de neuronu meu obosit si scrieti mai pe sleau ca si-asa ma omoara fii-mea cu prescurtarile cind imi trimite mesaje pe mobil.

Ramona ,sunt multe fetite baietoase .Nu stiu daca le tine pina mai tirziu sau nu ca n-am model d-asta,dar stiu ca Dan avea la gradi o prietena care se juca doar cu masini si se imbraca numai ca baietii.N-are ce sa fie rau in asta ,zic eu.Felicitari lui Alexandru !

Sinzi si eu am avut un entuziam d-asta proletar cu vindutu din casa dar n-a iesit nimic in final decit c-am facut curat si le-am mutat dintr-un colt al casei in altul

Corina,bafta la examene!Si bine ca mai poti invata ,eu desi m-am laudat ca mi-ar place sa ma reapuc de invatat parca incep sa-mi schimb parerea .Ma simt cam obosita ,lately

Ciuf ,fiica-mea avea 14 ani asta vara cind s-a dus in RO singura si mi-a fost asa de greu fara ea desi ne certam toata ziua cica o bat prea mult la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arminad scuze... tot neuronu' e de vina.. si lipsa de timp.. incerc sa bag cat mai mult in cat mai putin timp.. cat imi lasa liber stapanele.. asta combinat cu lipsa de somn cateodata naste monstrii.. ma si mir uneori ca mai sunt coerenta..

Meeeiii unde ati disparut cu toatele...sarbatoriti deja...? sau va pregatiti pentru si ; numai eu am mai ramas cu cea mai eficienta metoda de contraceptie.. doi copii mici?

Edit: ce spuneam... am gasit cateva litere mancate

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Cami ,e ok ,stiu eu cum e .Eu i-am spatiat rau pe copii asa c-a fost mai usor ,da cu 2 mici odata cred ca
Si io tot de aia le banuiesc pe fete ca facca prea e liniste p-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Lisa ce zambareata e Ana!

mai apropo de prescurtari.. am patit-o si eu azi...
ies cu Andra la plimbare cu caruciorul pana peste drum, ca avem un Target, sa ii iau "chilotzi".. si cand ne intoarcem de acolo stam la semafor - normal.. si un tembel dintr-o masina striga dupa mine: MILF! MILF!! si stau eu si ma intreb ce o fi insemnand.. mi-am dat seama ca ceva nu prea de bine..
si vin acasa si dau si pe Gogu sa vad ce e aia.. poate voi stiti..
MILF= Mothers I Like to F...
no surpriza ce am avut.. cam asa sta treaba cu americanii..
cum sa o iau? ca o jignire sau compliment?
oricum nu mai conteaza.. hai ca m-am dilit..

ps. nu-i spun sotului ca pe urma nu ma mai lasa sa ies la plimbare cu Andra

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

LoL, Mihaela!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Multumesc de primire!
arminad, nu stiu daca ai intrat vreodata pe un forum americanesc, cum e cel de pe babycenter.com de exemplu, sa vezi acolo prescurtari
Mihuta, nu-i asa ca incidentul ti-a adus aminte de Romanica? Dar nimic nu intrece un psst, psst, papusica!

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Vio, chiar mi-a adus aminte

apropo ati vazut asta: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2238252.ece
inca nu imi vine sa cred ce se intampla in ziua de azi.. copii care fac copii..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Adriana felicitari si sa fie toate bune.

Lisa ai o bebelina superba.

Vio bine ai venit

Mihutza e complicat cu teenagerii... Abia ai timp de copii cand sunt doi parinti, cand familiile sunt complet destramate e si mai greu. Aiurea e ca doctorul nu a spus parintilor. In fine... eu in toate cazurile sunt pentru hotararea mamei fie ea si minora.
Greu nu e sa dai un biberon, greu e sa te privezi, sa alegi intre tine si copii tai si astfel de alegeri le faci fracvent. Greu e sa ai maturitatea de a fi un model si exemplu pentru copii. Si aici am un mare dubiu.

Sanzi la Montessori e fetita. Se simte foarte in largul ei. Si-a dezvoltat vocabularul fantastic si fara stress. Primul an a fost la un pre-k special al universitatii destinat copiilor straini. Apoi am decis sa o intarziem cu un an si a mers la Montessori. Il vom duce si pe junior. Din pacate Montessori-ul de aproape de noi se opreste dupa k.

Eu intru pe scurt pentru ca mama a plecat, si-n loc de ski fatuca are 39.7 si o amigdalita purulenta... brrr... Se pare ca-i epidemie. Pediatrul mi-a zis ca va lucra si duminica.

Mergi la inceput