America (149)
Raspunsuri - Pagina 3

Ramona J spune:
Hello Violeta, bine ai venit. Si eu tot acasa sint.
Multumesc pentru felicitari. Cred ca il ajuta cursul asta pe Alexandru, ii da de gindit cu temele astea. Bine ar fi de s-ar face la fel si la scoala!
Anuta e "into" Spiderman acuma. Are unul pe care-l plimba peste tot, printre valentines de la party de azi era si un sticker cu Spiderman... Mda, cam asa-i cu fata mea. Nu papusele, nu rochite. Ea vrea cu hainele lui Alex sau chiar de la tati. Ma trezesc ca dispare si vine imbracata cu vreun tricou de-al lor. Nu stiu daca-i cazul sa ma ingrijorez.
Sinzi e buna ideea dar e cale lunga... Trebuie poze, descriere, packing, shipping... Am obosit. Incearca intii pe Craigslist, mai ales pentru obiectele mai mari. Plus ca n-ai fees, n-ai shipping. Doar sa ai grija cine-ti vine pe acasa, mai bine va intilniti intr-un loc public.

Ramona J spune:
Cu pistolul de vopsit nu faci mizerie. Tii la distanta potrivita si chestia aia pulverizeaza tare fain vopseaua. Cred ca si consumi mai putina decit cu pensula.
Nu mai stiu cit o fi costat, cred ca-i ceva de ordinul zecilor de dolari. Merita cind te gindesti cit timp scutesti.

mihutza11 spune:
Adriana ma bucur f mult de vestile bune! cu DD inaite!
Ca_eric bine ai venit!
nu mai pot citi, ca a venit sotul peste mine ca vrea si el la calc..
noapte buna!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

alintaroma spune:
Ramona felicitari lui Alexandru Cu Ana nu te ingrijora ca asa fu si la nepotii mei (baiatul the big brother si fetita)
de era exasperata cumnata'mea ... s-a ajuns pina la "eu de ce nu pot face pipi din picioare ca si Cosmin
"
Pe la 5-6 ani i-a trecut sa mai faca concurenta cu frate'su ... ca a inceput sa socializeze cu fetitele la gradinita si sa se joace cu papusi ca pina atunci se juca doar cu jucariile lu' Cos
Si eu cred ca e normal sa fie asa pentru ca de obicei primul copil ca vrea ca nu vrea e un rol model in ochii celui mic.
Bun venit noilor fete si sedere placuta pe aici ...
Adriana m sa dea Domnul sa le rezolvati cu bine pe toate
Ati vazut ca s-a mai prabusit un avion ? :( Ce tragedie ... of, of ...
http://news.yahoo.com/s/ap/20090213/ap_on_re_us/plane_into_home

alintaroma spune:
Sinzi binenteles ca sunt capuse si la americani poate la voi alligators (sau ce animalute mai aveti)
nu au, dar la noi au deers ... Vazusem undeva o harta a americii unde erau marcate statele cu capuse dar nu stiu de unde sa o iau acum
http://www.fpdcc.com/tier3.php?content_id=23&file=cnr_23d
Uite ce am gasit desi nu asta o vazusem eu in trecut, si in Florida voi nu aveti, asa ca sunteti safe

Ramona J spune:
Multumesc, sper si eu sa fie asa.
Cu papusile nu se joaca, acum mai ia cite una dar nu o tine mult. Tot cu masinute si avioane.

corinadana spune:
Am intrat si eu sa va urez Happy Valentine's Day! Noi suntem bine, nu am mai avut timp sa intru pe forum, am doua examene si destul de invatat. Dar e bine! Tine mintea ocupata cu lucruri folositoare.
Ati scris asa de multttt...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

ciuf spune:
Mi-a ajuns baiatul cu bine acasa . Ieri am facut smotru in casa (si unde nu era nevoie), numai sa fiu ocupata, sa nu vad casa goala. Azi ma simt mult mai bine. Vad altfel lucrurile
.
Ati vazut Louis CK "Everything's amazing, nobody's happy"?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

philip spune:
neata
ramona, acum am realizat ac nu m-am exprimat eu bine, ziceam ca philip a dormit singur in camera lui. aseara a adormt devreme, probabil pt ca a adormit tati in patul lui inaintea lui philip :)
violeta, bine ai venit
corina, spor la examene
lisa, e atat de dulce galusca mica
la credit carduri nu ma pricep, deci nu ma bag
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea