America (149)
Raspunsuri - Pagina 19
Ramona J spune:
Noi n-am primit certificatul pe loc.
Andreea, eu pe Ana am avut-o la 35. E drept ca nu cu cezariana, dar cica merge si asa. Anyway, you're glowing de-adevaratelea.
BiancaM spune:
Ah, cu certificatul noi am fost in L.A.
L-am primit pe loc, dar am stat acolo de ni s-a acrit. Desi am ajuns devreme, nenea consulul servea dupa preferinte si cunostinte(vi se pare cunoscut nu..?) Am dat o gramada de bani, si cum zicea si CamiM, am fost nevoiti sa platim traducerea certificatului din engleza in ro, traducere facuta de noi de altfel.
Eu cand ma gandesc ca anul asta tre sa merg aici sa-mi schimb pasaportul imi vine sa fug de acasa....
Miere, vazut cavalerul tau frumos foc!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB Adriana sa stii ca ignor ce ai de zis cu Olanda, desi sper sa te simti super. Ma apuca o nostalgie.... i-am aratat fiica-mi niste poze cu biciclete, canale, lalele, mori de vant si parinti tineri... si mi-o zis ca arat "bizar si nemamica". |
Acusor, nu am inteles mesajul asta, sper ca nu te-am suparat cu ceva scriind de Olanda
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
miereamara spune:
Noi de abia azi ne-am urnit sa ridicam certificatul de nastere american al lui Aidan, va dati seama cat o sa ne ia sa ne hotaram pt cel romanesc.
In alta ordine de idei Luc a comandat si am primit azi tigareta electronica
http://www.smokingeverywhere.com/
Poti sa fumezi oriunde, nu e o tigara adevarata,nu contine tutun sau alte substante continute de o tigara adevarata, dar jur ca arata si se simte la fel, scoate chiar si aburi (fum).
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
AB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blackpanterro
Acusor, nu am inteles mesajul asta, sper ca nu te-am suparat cu ceva scriind de Olanda |
Nu mey, glumeam ma fac si io ca te ignor de gelozie dar abia astept poze Sper ca nu v-a plouat (in general turistii au noroc :) ) si astept povesti din tara in care mi-am trait cei mai frumosi ani ai tineretii. De aici nostalgia :)
ancadm spune:
Deci se elibereaza certificate romanesti la consulat si daca copiii sunt mai mari de 1 an? Pe vremea Andreei ar fi trebuit sa mergem la Washington si n-am avut cum. Pe Monica am rezolvat-o, dar cum mai spunea cineva aici, au luat taxa pentru "tradus si legalizat" certificatul american si apoi s-au ratoit la sot ca de ce nu l-a adus tradus si legalizat. I-au luat hirtiile si au zis ca sa il aduca tradus cind vine din nou sa ridice certificatul. L-am tradus si l-am trimis prin posta iar cind a facut iar un drum la Chicago i-au spus ca n-au primit nimic si iar s-au luat de el. Pina la urma a scapat, saracul, ca le-a spus ca pierde avionul. Daca eram eu acolo sigur ieseau scintei! Cand am mers in Romania am facut traducerea si am legalizat-o la notar, dar nu le-am mai trimis-o, de nervi . Acum ma bate gindul sa facem o programare si sa mergem sa ii facem si Andreei certificat, ca cica cu programare ti-l da pe loc.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
blackpanterro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AB
Nu mey, glumeam ma fac si io ca te ignor de gelozie dar abia astept poze Sper ca nu v-a plouat (in general turistii au noroc :) ) si astept povesti din tara in care mi-am trait cei mai frumosi ani ai tineretii. De aici nostalgia :) |
Whew! , ma gandeam ca te-am suparat ca am scris despre pisioarele din Amsterdam , pe bune daca nu m-am amuzat teribil cand le-am vazut, trebuia sa impartasesc pt ca niciunde in lume nu am mai vazut asa ceva
Kinderdijk a fost foarte fain dar un vant ce am tras acolo...am inghetat de frig.
Ai dreptate cu ploaia, numai in Amsterdam a fost frumos in rest ploaie din aia marunta, mocaneasca.Am avut noroc ca am avut backpack si Aidan a stat in el si au avut o umbrela din aia mare de golf. De asta am si facut poze putine, nu imi ardea de poze cand ma ploua :)
Poze aici, mai sunt de descarcat insa, am facut vreo 100 de poze :)
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2009-02-14/13:13:27 - pass aidany627
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
lai spune:
Panterutza, eu am zburat pe cont propriu in Mexic si nu, cetatenii romani nu mai au nevoie de viza (nu stiu exact cand au scos-o, dar stiu ca in 2006 la inceput am avut nevoie, iar in a doua jumatate a lui 2007 n-am mai avut nevoie). Cu cartea de calatorie albastra habar n-am, nu-mi amintesc sa fi avut asa ceva.
Lai
philip spune:
ei, na, ca am zis sa ma apuc sa-i fac si eu lui philip certificat de nastere, numai ca am avut revelatia ca tre sa ma duc in la in persoana, eu credeam ca se poate face prin posta ca si pasaportul. in cazul asta, cred ca mai astept pana se naste si micutul 2 si le fac in tara.
stie cineva ceva de procura aia speciala? trebuie sa fie si in engleza si in ro, e vreun formular special etc?
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
ca_eric spune:
ancadm da daca ai programare si ai toate actele complete ti-l da pe loc..eu nu le-am avut si intai le-am dus apoi m-au programat sa ridic certif. la chicago la consulat s eface certif si pt copii mai mari..asta sigur ca am vb cu consula..mie mi-au zis ca sa traduc eu certif de nastere american in romaneste.
si cred ca ei l-au reviziut si legalizat.
acum nu e nevoie sa mergi in washington.
va pupez
Mami de Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra