America (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca mai aveti copilasi care nu se lasa dragaliti uite ce joc am inventat eu: ne dam pupici si asteptam sa vedem in ce se transforma celalalt. Am inceput cu princess si frog, dar intre timp am mai facut ca musca si ca tot felul de alte animale. De buna voie... ce nu fac eu pentru kisses de la Ana?
Cu Alex nu era asa problema, el si acum abia asteapta!
Ea ma lasa numai cind are chef si asta-i mult prea putin pentru gustul meu. Deocamdata am gasit solutia, sa vad cit tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Ce dragutz Ramona! Ale mele sunt niste pupacioase, stau la pupat ca pisoii la scarpinat! Monica mai face din cind in cind nazuri la tati, dimineatza, dar cred ca e felul ei de a protesta ca pleaca la servici si nu sta cu ea. Ca pe urma se plinge ca a plecat tati "cu fara pupic".

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Ce norocoasa esti Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor.... O sa ma inarmez cu rabdare si toate actele si copiile posibile si om merge si o sa vedem la fata locului ce si cum.va povestesc dupa cum a decurs. Ma gandesc ca mai rau decat la Sofia unde am primit "morala" ca nu stiu sa traduc( ca nu am bifat casuta AM, PM ( marcasem direct numai AM la ora nasterii) dar apoi a fost ok sa semnez si pentru sot care nu era in zona( plecase sa se racoreasca ) nu poate fi.

Ramona ce idee buna.. Sofia mea sta la pupat dar numai cand are ea chef, sa ne fereasca sfantul sa incercam sa o dragalim si ea nu are chef ca ne stie tot complexul.. pentru mersul in Romania in vara deja am inceput sa duc munca de lamurire cu famiile sa nu sara pe ele cu pupat, luat in brate, ciupit de obraji si altele asemenea.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Cami, am vazut eu ca Sofia ta are multe in comun cu Ana.
Ea a facut un circ de nedescris de cite ori incercau sa se apropie de ea socrii mei. Recunosc ca am avut un pic de satisfactie in toata chestia asta. (Daca nu va am amintiti va spun din nou ca soacra mea m-a intrebat ce mai face Paula - desigur, se refera la Ana). La ea si tipa mai tare fata, cu socrul s-a mai imprietenit cit de cit...

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

vrui sa editez si am sters..oh well..ma duc sa pun burta pe carte(ce ma innebunea mama cu expresia asta..)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

(Daca nu va am amintiti va spun din nou ca soacra mea m-a intrebat ce mai face Paula - desigur, se refera la Ana).

tu vorbesti serios?

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Da Andreea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ramona, cool!

Eu cu a mea patesc ca Miere cu a ei. CAnd vorbeste sotul cu ei, eu mai adun de prin casa, ca atunci n-o am pe Amalia printre picioare, si intrebarea ei e ' ce mai fac copiii lu' bunica?' Si mie imi vine sa ma reped in microfon sa-i zic sa numa' sotul e al ei, pe asta mica eu am facut-o. Eh, cat am stat in Ro, tot timpul mi s-a plans ca nu sta Amalia la ea in brate, ca nu sta la pupat, si cate mai cate....Mititica nu statea nici la ai mei, dar cu ei macar ii lasa sa se apropie si sa se joace cu ea.

Cat despre certificat, Amalia avea peste un an cand l-am facut.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si

Mergi la inceput