America (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andreea, imi place Matthew.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Si mie imi place Matthew

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Phillip- mie-mi place Nicholas! esti asa scumpa cu burtica- sarcina usoara.

Miere- ce baiat mare si frumos ai. Si tu arati tare bine- super ca ai reusit sa dai atatia lbs jos. Acum putina gimnastica si burtica o sa fie mai ferma. Eu dupa primul mi-am recapatat abdomenul dupa6-7 luni- iar dupa cel de-al doilea...si acum mai trag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sint pe fuga, am vazut pozici frumoase.
Andreea, votez si eu cu Nicholas. Chestia e sa vezi si cu care din prescurtari poti trai: Tony, Nick, Matt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu tot pt Matthew!!!

David azi e liber...a avut vecini in vizita pana acu!!!

Irina, esti o norocoasa...noi nici acu nu putem sa spunem ca dormim 8 ore...David migreaza de la noi la el in pat...si acu avem caine...la 5 dimineata incepe sa schelalaie pe la usa/geam

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

philip- Nick-stiu un baietel superb cu numele asta.Sawyer? Lucas? Thomas?

CRISMIR- e adorabil pustiul tau si mama lui e sexi

carmenbr- pozele pe plaja sunt pt reclama? baiat frumos ai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Hey fetelor pt.voi !!!! Multu' pt. raspunsuri.

lai- tks pt. detalii. Voi unde stati in Houston? Ce stii de zona Katy? Sau Sugar Land?

Se pare ca Tx-Houston va avea cele mai multe sanse de reusita. Din partea mea e super, cred ca mi-ar place. Din ce am citit pe net, deja am intrat pe harti si studiez orasul cu zonele si suburbiile, tipurile de case si preturi, dar uite ca si parerile voastre conteaza.
I-am scris si sotului ... si pt. el e ok, dar cica e prea devreme ca sa-mi fac planuri ... 'sa ajungem acolo si vom vedea' -zice el 'practicul'
Pt.noi, eu si Roxi, va fi mai greu cu adaptarea, pana o sa ne obisnuim cu clima, cu locurile, cu viata de acolo ... numai cnad ma gandesc mi se face un gol in stomac. Ca sa nu mai zic ca fi-mea e si mai sceptica si nu prea vrea, dar am obtinut de la ea un deal sa incercam macar, sa faca o facult. si apoi ne putem intoarce daca nu-i place.
Asa ca o sa incercam 'marea' cu degetul ...

Numai bine,
Claudia

Mergi la inceput

AB- nu stiu care e treaba cu moderatul ... mi-s incepatoare si scriu cam greu ...ufff ... dar o sa mai pun mesaje aici, nu scapati de mine asa usor, acum ca mi-am facut curaj si am intrat in 'gasca' voastra

Fetele cu bebici mici - felicitari si sa va traiasca comorile!
Primele 3-4 luni sunt mai grele, adaptarea voastra ca parinti la noua 'minune' venita in viata voastra si a lui la viata reala, dar cu rabdare si iubire veti trece si veti uita de momentele grele ... apoi totul va veni de la sine si veti descoperi ce frumoasa e viata de parinti !!!
Ce va doresc din tot sufletul ... sa va bucurati de ei si sa pretuiti fiecare clipa pt.ca sunt cele mai importante si va vor da implinirea deplina !!!

Numai bine,
Claudia

Mergi la inceput

Na ca m-am invatat sa scriu

Phillip- sarcina usoara si succes la alegerea numelui. eu- Matthew sau poate Thomas?
Stiu ca erau si site-uri cu nume de copilasi, asta daca tot nu puteti sa va hotarati sau sa va zapaciti mai tare

CRISMIR- ce feblete de baiat ai ... si am vazut acolo si niste torturi si prajituri ca

Ramona - mare strengarita ai .. sa-ti traiasca !!!

Numai bine,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Bubulin, noi deocamdata inchiriem un apartament inauntrul primului "loop" (cercul facut de autostrada 610), un pic la est de centrul medical. Am inceput sa ne uitam dupa case, am vrea preferabil in primul "loop," eventual in Montrose, sau daca nu in Glenbrook Valley (langa aeroportul Hobby, cum iesi din primul "loop" in partea de est) sau in Meyerland (cum iesi din primul "loop" in coltul de SV).

Katy si Sugar Land sunt suburbii, Sugar Land la SV si Katy in NV. Nu stiu prea multe, in Katy nu am fost niciodata, iar prin Sugar Land doar am trecut cu masina (ma duc acum in martie la o nunta acolo). Am auzit ca sunt printre suburbiile mai bune, ca au scoli bune, ca sunt safe. In Katy am impresia ca sunt destul de multi romani. Eu nu sunt mare fan atmosfera din suburbii, dar asta nu inseamna nimic, cum spuneam mai devreme, fiecare cu gusturile si prioritatile sale.
Probabil e o idee buna sa vedeti mai intai unde va gasiti slujbe inainte de a cumpara o casa (sau chiar inainte de a incheia un contract de inchiriere pe termen lung), pentru ca de exemplu daca lucrezi la NASA (un exemplu total aleatoriu) nu-ti prea convine sa stai nici in Katy, nici in Sugar Land, pentru ca ai avea un commute f. lung si traficul poate fi destul de congestionat, mai ales la ore de varf. Pe de alta parte, poate slujbele vor fi undeva de unde e usor de ajuns din Katy si/sau din Sugar Land.

Lai

Mergi la inceput