America (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Andreea si eu tot cu Nicholas votez ca-mi place tare cum suna.
Eu tot pe aici sunt dar ma lupt cu greturile si cu niste stari de rau destul de puternice. E, varsta isi spune cuvantul sau o fi fetita ca e total diferita sarcina fata de ce a fost cu Robert.
Inca suntem in cautare de loc de munca. Nu avem inca nici o oferta si incep sa ni se intinda nervii un pic dar speram sa rezistam.

Adriana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Bubulin, eu stau in NJ, in 45 min sint in Manhattan, am oceanul la juma de ora si muntele cu piste de ski si restul la vreo ora.
Am toate magazinele mari si mici la cel mult jumatate de ora de mine de la Bloomigdale, Macy's etc si pina la rusoaica din colt de la care imi iau cascavalul.
Am un nepot de 17 ani care mereu a aplicat ptr viza de Amrica sa viziteze si a fost refuzat. Dupa ce i-am povestit ce si cum sta treaba aici nu prea mai vrea sa vina desi ii spun ca ii rupe inima matusii.
Pur si simplu ptr un copil de Romania cu libertatea strazilor, prieteni, discoteci, scoala etc, America pare ca o inchisoare, si-l inteleg. (acum ne intilnim in Europa, iar daca vine aici planuim vacante undeva altfel cred ca se plictiseste teribil).
Doar o idee vreau sa-ti dau, dar nu fii mirata daca fata ta va prefera Romania Americii,
Eu cred ca adaptarea ptr un copil atit de mare va cere mult tact.
Ocebine cred ca a venit la adolescenta "(bine ea pleca dintr-o Romanie de cosmar, acum nu mai e cazul) si s-a adaptat minunat, ea e un caz fericit,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Si eu votez pt Matthew, evident, pt ca asa il cheama pe fi-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Philip, si mie imi place Nicholas, dar cel mai bine e sa decizi in functie de cum suna impreuna cu numele de familie, mie mi se pare foarte important sa dea bine cele doua, sa sune frumos, "curgator".

Miereamara, tare scump este Aidan. Chiar ca a trecut repede o luna. Mult inainte! Si al meu a implinit azi 11 luni. In curand ii serbam primul an de viata si parca nu-mi vine a crede.

Sanziana, sa-ti traiasca gradina si sa fie roditoare! In fiecare an tot planuim sa facem si noi una. Ce ai plantat?

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Un vot pentru Nicholas

Mey depinde de adolescent. Eu n-am fost decat poate adolescenta intarziata , dar am suferit de ideea cu nu am teatru/opera la o zvarlitura de bat. Discoteci si baruri la 10-15 minute ar fi ca nu suntem departe de o zona mai turistica. Avem chiar si "resto" cu bucatar francez... sa zic si ca ne gateste putin diferit?
Oricum e penibil pentru ritmul de viata si silueta ca-mi trebe masina pentru luatul unei paste de dinti. Mai ales ca-s pur si simplu disabled cu folositul masinii.
Iar cu copii masina...inseamna... baga-i in scaune, strange centurile, deschide gecile ca se coc si reverse...pentru 5 minute de mers.
Dar m-am acomodat cand hikingul si natura au prevalat si cultura e odata pe luna sau cand vine mama. Iar cumparaturile le fac pe net. De cat sa iau masina

Adolescentii vazuti de mine au programul incarcat cu sport cu activitati de grup gen prin natura. Ceea ce le reduce dorinta de socializare de tip "hang out"

P.S. Incapui pe dunga, cu picioarele in L... pe jos nu vrea ea si vine dupa mine cand e bolnava se lipeste ca marca de scrisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai astea 3 nume sunt si cele care sa-r potrivi cu last name-ul, de-aia le-am postat. cred ca mie cel mai mult imi place nicholas. sotul e ok dar nu-i innebunit. lui ii place arthur. vad ca am 6-6 pt nicholas si matthew si 2 pt anthony. multam mult de pareri.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

pai astea 3 nume sunt si cele care sa-r potrivi cu last name-ul, de-aia le-am postat. cred ca mie cel mai mult imi place nicholas. sotul e ok dar nu-i innebunit. lui ii place arthur. vad ca am 6-6 pt nicholas si matthew si 2 pt anthony. multam mult de pareri.

philip
24weeksbabyboy
mommyandreea

hai sa inclin balanta

votez pt nicholas

la numele asta ( sau nicole) ma gandeam si eu pt bebelusul meu....cand va fi sa vina

www.pulsmedia.ro/evenimente/premiilecaroldavila" target="_blank">Votati Organizatia E.M.M.A pt premiile Carol Davila

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

lai - sotul meu a stat acum vreo 10 ani pe langa Hobby Airport,intr-un apart.pe Broadway si pe vremea aia era singurul alb din complexul ala. In Richmond and Montrose sint multe baruri si cafenele, zicea el dar ca ar fi si zona de gay. Acum nu mai stie daca e la fel

Roxi ii place viata de aici, mai ales acum la liceu, stie engleza bine si acum invata si spaniola, franceza nu i-a placut si nu prea o intelege.
Scolile nu mai sunt ce au fost odata, profesorii nu-si mai fac meseria si acum trebuie sa cotizezi la meditatii ca sa le poata ramane ceva in cap. La activitatile extrascolare noi in Rom. intotdeauna am stat prost.
Cand citesc ce activitati au americanii in licee si cum ii stimuleaza sa-si dezvolte aptitudinile imi vine sa mor.
Nu pot sa zic ca exagereaza cu distractiile sau cluburile dar are un grup de prieteni tare bun, se inteleg si sunt 'cumintei' ... ca i-am urmarit si testat )
Noi am discutat cu ea si a inteles, nu e un copil indaratnic sau rebel, dar probabil ca o sperie ca trebuie sa faca fata diferentelor din toate punctele de vedere.

Dar sotul meu mereu ne spune: eu nu am vazut nici o femeie care sa nu-i placa in US, barbati - da ... femeile sunt in largul lor, li se simplifica viata din multe privinte, unele probleme care in Rom. le rezolvi dupa multe drumuri de stat la rand, la ghisee cu functionari batuti in cap, cu nervi si spagi ... in US le rezolvi prin telefon. Si multe altele pe care voi le stiti deja

Numai bine,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,si eu ,si eu pt Nicholas...te pup dulce ca vazui pozele,ce burtica mare ai...ma bucur ca ti-am revazut si familionul cel frumos

PUMBA...m-ai facut sa rosesc

BUBULIN,multumim!

ANDRADA cum mai este piciorul?...sau ai mai povestit si eu am scapat?!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulin spune:

Andrada - pana la urma nepotul tau a ajuns in State ???
Oricum NY este ... seamana un pic cu Europa, asa cred eu, sper sa nu gresesc.

Eu am fost de 2 ori pt. viza, dar pt.ca sotul era acolo nu mi-a dat voie, cu toate ca lasam aici copii, case(2 apart),masina, etc. ... asa ca m-am suparat si nu am mai incercat. Apoi am aflat ca nici nu voi primi vreodata alta viza din cauza asta. Dar pt.ca sotul vine de 3-4 ori pe an acasa (2-3 sapt) am acceptat asta si am numarat zilele pana la cetatenie.
Iar americanii care atata ridica in slavi viata de familie au niste legi de imigrare de te doare capul. Pai cum sa rezisti ca familie cand unul e hais si altul la mii de km

Numai bine,
Claudia

Mergi la inceput