America (149)
Raspunsuri - Pagina 13
CRISMIR spune:
MIERE,superb e Aidan,ce bebelus frumos,da,chiar pot spune ca e frumos...eu am asa o chestie ca bebelusii sunt cam toti la fel,nu iti dai seama daca e frumos sau nu...trasaturile apar mai tarziu si pana atunci mi se par toti la fel,hehehe...al tau e chiar...sa va traiasca,sa fie sanatos,wauuuu,deja o luna...ce trece timpul.
SINZI,super arata gradinuta...abia astept sa vin la tine sa mananc organic...ah,vezi sa nu uiti sa le uzi
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
sinzi_ana spune:
Irina, Aidan seamana ff tare cu un prieten de-a lui David cu care a crescut: Alexandru (are si el acum 6 ani)
Uite cum arata pe la 5 luni: (am cauat poza in cele mai arhive, arhivoase)
http://good-times.webshots.com/photo/2616595320087737923VLYbsQ
si asemanarea mi se pare ca e din poza asta:
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3284888512/in/photostream/
Edit, sa adaug:
Irina, ai swing?
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
lai spune:
AB, multa sanatate galustei!
Miere, Lisa, Criss, pupici bebeilor!
Ramona, Lia si celorlalte fete care sunt "pe baricade" cu slabitul, mult spor!
Bubulin, multa bafta sa va puteti alatura sotului tau cat de curand si sa luati decizia cea mai buna pentru voi in privinta locatiei. Eu locuiesc in Houston acum. Am mai locuit in Idaho, New Jersey si California de nord si de sud. Fiecare familie are gusturile si prioritatile ei, nu cred ca exista un loc in SUA care sa fie cel mai potrivit pentru toti, dar iti povestesc putin din experienta mea. Mie cel mai mult, de departe, mi-a placut in California (si in nord, si in sud - dar pe coasta, in interior mi se pare mai putin interesant, desi ar fi o varianta dpdv financiar, e mai ieftin). E adevarat ca e scump, mai ales casele sunt scumpe. Dar, daca aveti amandoi perspective de job bine platit, sau macar unul dintre voi, va puteti descurca, nu e chiar groaznic. In afara de faptul ca e foarte frumos, natura extraordinara, clima aproape perfecta (mai ales in sudul Californiei), universitati bune din belsug (de stat din sistemul University of California - UC - UC Berkeley, UCLA, UCSD, UCSB; plus particulare Stanford, Pomona College, Caltech), economia Californiei e a 8-a in lume (mai mare decat economia Spaniei sau a Canadei). E adevarat ca acum se simte si acolo criza economica, si statul are un deficit de buget enorm (de fapt deficit de buget au de multa vreme, da' recent se mai inrautati si acum dezbat sa mai taie niste programe si sa mai mareasca niste impozite).
Aici in Houston e ok.. doar ca nu e California Vremea aici din mai pana in septembrie e nasoala, f cald si umed; din octombrie pana in aprilie insa e frumos, de fapt e in stil "montagne rousse", se schimba de la o zi la alta si chiar in aceeasi zi, depinzand de unde bate vantul (dinspre golf, cald si frumos, de poti umbla in tricou si iesi la terase in toiul iernii; dinspre nord, mai frig, dar totusi aproape niciodata ff frig, de nins iarna asta a nins o data o juma' de ora si s-a minunat toata lumea). Preturile la case sunt scazute, nici nu se compara cu California la capitolul asta. Economia merge bine - "stalpii" economiei in Houston sunt sectorul medical, industria petroliera si tehnologia spatiala (NASA). Daca va incadrati in unul din astea trei profile, atunci e super dpdv slujbe. Activitati recreative sunt, opera, simfonie, teatre, cinematografe, muzee, parcuri, restaurante, terase, cluburi de dans, plaja la o ora de condus. Daca va place sa urcati pe munte, nu e un loc potrivit, abia la vreo trei ore de aici sunt niste dealuri, cat despre munti, pauza totala prin imprejurimi. Scoli bune sunt si pe aici, totusi mai putine decat in alte zone metropolitane - in Houston e Rice University (particulara), iar in apropiere, scoli bune de stat sunt Texas A&M la o ora jumate distanta si UT Austin la trei ore distanta.
Noi suntem abia de juma' de an aici, dar am cunoscut oameni interesanti, cu precadere din lumea universitara, dar nu numai. Majoritatea veniti in Houston de prin alte parti, dar si cativa localnici. Houston e un oras destul de "eclectic", care a crescut mult in ultimii ani si continua sa creasca, cu destul de multi young professionals veniti de prin diverse colturi ale Americii si ale lumii. Nu e un oras "frumos", dar, daca ai rabdare sa explorezi, poti sa gasesti "buzunare" de locuri si lucruri interesante.
Din cei cu care am vorbit care sunt de mai multa vreme pe aici, straini mai ales, i-am auzit zicand ca in general sunt multumiti de viata de aici, insa unii dintre ei nu sunt siguri ca e cel mai ok loc pentru copiii lor - imi dadea cineva un exemplu de fetita de sase ani care era invitata la zilele de nastere ale colegelor de scoala, zile ce erau serbate la saloane de frumusete unde fetitele sa-si faca manichiura sau alte locuri de genul asta. Acum nu stiu ce sa zic, eu nu am copii inca si nu stiu sa-ti povestesc despre aspectul asta din experienta personala. In plus, fata ta e mare, nu stiu daca planuiti sa mai aveti copii, poate nici nu e asa de relevant.
Daca mai ai intrebari si crezi ca as putea sa te ajut cu un raspuns, cu cea mai mare placere.
Lexi Mie in Seattle imi place mult de tot, chiar si asa ploios cum e Cred ca mi-ar mai placea si in Portland, desi n-am fost niciodata chiar in Portland, da' am auzit numai de bine, si ca seamana oarecum cu Seattle, inclusiv la partea cu ploaia, doar ca e mai mic. Noi am avut de ales anul trecut ca loc unde sa ne mutam (slujba sotului) intre Oregon si Texas . Daca ar fi fost de ales intre Portland si Houston, am fi ales Portland. Dar locatia din Oregon era un orasel mic-miculet la doua ore de Portland, si atunci am ales Houston pentru ca este totusi un oras mare si ne-am gandit ca va fi mai usor si pentru mine sa-mi gasesc o slujba ok.
Lai
pumba spune:
miere- ce seamana cu tine! e un dulce si arata a copil cuminte ,asezat
sanzi- felicitari pt catel si la mai multi(catei sau copii)ce vrei tu!eu aduc branza, la salata aia organica
neda- nu mai fii suparataintreaba daca trebuie sa duca ceva pt Pasti,unele scoli fac pungute pt ziua asta si gata
ramona- sa nu te rusinezi
AB- mai bine dormi pe jos. cum se mai simt pui?ce a zis domnu doctor?
philip spune:
mey da' ce de-a copii frumosi am vazut eu: eric, robert, david si aidan. care de care mai aratos. miere, in poza cu care se deschide linkul, aidan seamana perfect cu taticul, apoi sunt altele in care seamana cu tine.
ab, sper ca e mai bine micuta ta.
mirela, eu-s aici, numai ca n-am avut ce scrie, am postat numai la bucatarie si la mamicile mele.
noi n-am sarbatorit de valentine's day dar ne-am facut cadouri. am si ceva poze noi, sa ma vedeti parca stau sa nasc maine:
www.apha.shutterfly.com
baietii mei sunt liberi azi numai ca nu raspund la telefon si l-am auzit tusind pe philip azi-noapte, acum stau cu grija.
sotul tot nu s-a hotarat la nume, dar eu asta am pe lista:
anthony
nicholas
matthew
ce ziceti?
bubulin, eu as zice colorado, daca sotului nu-i place caldura, acolo aveti 4 anotimpuri si zapada din greu. poate mai intra ciuf sa-ti povesteasca.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
philip spune:
am reusit sa vorbesc acasa si cica micutul i-a spus lui tati ca e sick. i-am zis sa-l pazeasca si sa ma tina la curent. uf, uf.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
ML, daca esti pe 'unda" poti sa ne spui si noua daca e zapada pe la voi?? ...Intentionam o vizita prin zona
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
marilu2004 spune:
dati-mi si mie o sugestie de cum sa te imbraci la petrecerea de botez! sambata il botezam pe jason, fiul nostru, si nu m-am hotarat cum sa ma imbrac. am batut 3 zile aproape toate mall-urile din chicago si imprejurimi, am cumparat o camasa si un sacou de la coldwater creek, dar parca e prea sobra tinuta si de zi. iar mie nu-mi plac rochiile lungi si fara maneci, as fi vrut una care sa ma faca sa par slaba si trasa prin inel . greu dai jos kg puse in sarcina...
ma gandeam la o tinuta cu pantaloni si un top mai de efect, dar nu am gasit nimic pe placul meu. greeeeeu...
Andrada spune:
Phillip mie imi place Anthony.
Marilu, cu sacou, camasa si pantaloni m-am imbracat si eu si la botezul baiatului. Eram grasa si nesuferita marimea 10-12 de la banana republic.
Poti incerca si o rochie cu mineca lunga sau pantaloni cu bluza/camasa mai aiurea.
Mi-am luat orchia aia de la mango e absolut superba
miereamara spune:
M-am intors si eu de vizita de 4 sapt de la medic. Toate bune si frumoase, am liber la abdomene si gym in doua saptamani. Si sex, ofcorze. M-a intrebat dc mai vreau sa am copii dupa experienta asta:)), cica sa ma programez direct la C-section ca el nu mi-ar recomanda sa mai incerc o nastere vaginala. Eu am nascut cu doctorul de garda, nu cu medicul care mi-a urmarit sarcina. Anyway, un an nu am voie sa raman insarcinata, dupa aceea liber la facut copii
Sanzi va asteptam! Da, avem swing, Fisher Price Rainforest, ii place celui mic in el, dar nu il las mai mult de o ora pe zi deocamdata. azinoapte a dormit de la 11 la 5 dimineata fara intrerupere (URAAAAA!), apoi a mancat si s-a culcat la loc pana la 10.30. Mi-au disparut cearcanele, parol!
Andreea, imi place Anthony si Matthew! Hohoho, ce ti-a crescut burtica!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery