Strumfi de iul-aug 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Mi_a, am vazut frumusete de baiat. E bestial cu zambetul lui, iar ochii, pe langa ca sunt frumosi, sunt de o expresivitate rara. Cred ca o sa ai randuri, randuri fetele la usa. Primiti si o printesa?
Cand am vazut poza cu aparatoarea de la pat, am avut o tresarire, ca si Ilinca doarme in pat identic. Super ideea, mai ales ca e si cea mai buna financiar. Eu am rezolvat problema usor. Patul l-am lipit cu un lateral de perete si am rulat o pilota sa nu fie rece, iar in celalat lateral e Alexia. Da, fetele mele nu mai dorm nedespartite decat foarteeeeee rar. Nu stiu de ce, au ales camera Ilincai pentru somn, iar a Alexiei pentru joaca.

Noi ieri am avut o zi linistita petrecuta in casa. Trebuia sa facem o vizita pentru o zi de nastere, dar am trimis doar cadul, ziua s-a contramandat din lipsa de sarbatorit. Asa ca, nemaiavand idei de plecare, am luat o portie de odihna care chiar ne-a prins bine.

Si ca meniu, am avut unul campenesc. A facut sotul mici(nu mai mancasem de multttttt) si carnati oltenesti sa meraga cu bere, iar fetelor piept de pui cu cartofi copti. Eu am facut niste clatite cu dulceata de afine si smantana bestiale.

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello!
Felicitari pt Carla Eu votez pt Tweety

Vorbiti de criza... sotul meu a schimbat de 2 ori jobul din toamna pana acum. Initial era agent imobiliar, deci... Si ce ma doare cel mai mult e ca nu pot sa mai merg la shopping asa ca altadata , nu pot intra intr-o librarie etc.
Eu job nu am, dar ma pregatesc cat de intens pot pt examenul din vara, e musai sa ma titularizez anul asta. E enorm de mult (sau cel putin asa mi se pare acum, ca nu mai am timp numai pt asta) de invatat si nu stiu daca pot cu gaza mea sa acopar toata materia. Deci, Mychidutzo, ma inteleptesc si eu acuma, ca la vara sigur imi pierd capul de panica

Lori bea lapte si apa cu canita cu pai, dimineata cu bibe, ca se trezeste pe la 5-6 si nu iti sta in fund sa bea cu paiul
Cam atat, va pupacesc, fug sa scot fata la un playground

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17
carla,saru'mana,intr'adevar e buna pentru copilasi.felicitari pentru saby isteata...offf,nu stiu cum o sa reactionez la apelative dintr'astea...cred ca o sa-l cert si o sa-l ignor un timp sa simta greseala,zic si eu..vedem.
georgiana,mamica de mihnea

Eu chiar n-am reactionat decat bufnind in ras, pentru ca nu a spus-o cu intentia de a ma jigni, mai ales ca nu avea de unde sa stie ce inseamna. Ea stie de "vaca muu" prin carti sau la jucarii, dar eu cand ma supar pe cineva folosesc alte cuvinte, nu "vaco" . Ne-a trantit-o si azi dimineata ca s-a trezit urland la 6:30 si dupa aceea a mai dormit inca 2 ore. Cand s-a trezit a intrebat-o taica-su' "ce parameci ai avut de ai urlat azi-noapte?" si Saby cica "ete... na!" Deocamdata ne amuzam, vedem mai tarziu.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_a

Hop si noi prin zona!
Vreau in primul rand sa o felicit pe CarlaV pt fetita din burtica, dar si pt isteata de-afara! De mult tineam sa-ti spun ca am vazut pozele cu Saby in burtica si mi-a placut f mult cum ai dus sarcina. Te-am vazut si in pozele cu sarcina de-acum si nici nu zici ca esti insarcinata! Felicitari pt silueta. Pozele cu rasaritul soarelui in palma sunt nemaipomenite.

Mihai si mami

Multumesc mult de tot . Mai zisei pe aici ca n-am nici un merit pentru silueta, sunt dependenta de dulciuri si nu ma pot abtine de la mancare, dar este genetic, mamei abia i se vedea burta cand era in luna a 8-a. La ambele sarcini am pus kilogramele doar pe burtica, sunt curioasa daca ar fi fost la fel si daca aveam baietel. Important este ca suntem sanatoase amandoua.
Ma bucur ca ti-a placut poza cu soarele. O mica rectificare: este cu apusul, in Thassos, ca la rasarit la noi nu eram in stare sa ma trezesc si probabil nici sa fiu in costum de baie.

Ti-am admirat si eu baietelul, are niste ochi superbi, rar am vazut asa o culoare perfecta, daca-si gaseste o prietena tot asa, sa vezi ce nepotei vor avea . Mi se pare foarte buna ideea cu placa din pal si mult mai ieftina decat pe piata. Mai poate cobori singur din pat? Sau doarme cu tine in camera?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Lavi, multumesc mult, retin votul . Iti tin pumnii sa reusesti cu titularizarea si sotul sa gaseasca ceva banos, sau macar sa castigati la loto. Stiu cum e sa fii obisnuit sa traiesti la un anumit nivel si apoi sa vezi ca nu-ti mai permiti lucruri care erau altadata la ordinea zilei.
Cafera, ce-mi place cum povestesti de fetele tale. Si ce te mai invidiez ca are fiecare camera ei!!! Noi va trebui sa le inghesuim pe amandoua in sufragerie, impreuna cu birourile noastre, macar o camera a lor sa fi avut si era ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Lavi, iti tin pumnii pentru examen. Stiu ca e greu, dar tu esti perseverenta. O sa fie o perioada cu frustari, dar sa vezi ce ralaxata vei fi titulara pe post.
Cat despre partea financiara...cred ca va e greu. Bine ca sunteti sanatosi si va iubiti.

CarlaV
, si noi am stat intr-un apartament cu doua camere, semidecomandat. Nu pot sa spun ca am fost mai putin fericiti ca nu aveam dormitorul nostru. Pe vremea aceea Alexia dormea cu noi in pat, deci dormitorul ea al ei pt odihna si sufrageria tot a ei pentru joaca. Ne strecuram si noi pe unde puteam.

Mergi la inceput

Cafera, asa este si apartamentul nostru, dar nici noi si nici Saby nu dormim bine in aceeasi camera. Loc la noi in dormitor nu avem pentru patul ei, iar cu noi in pat nu poate dormi. Sufrageria o impartim intre birourile noastre, canapea, TV, loc de joaca si patul Sabinei, ca sa punem inca un patut va trebui sa renuntam la un fotoliu abia cumparat.
Asta e, noi sa fim sanatosi, ca tot visam la casa noastra si inca nu ne-am pierdut speranta. Invidia pe tine este pozitiva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai fetelor de cand vreau eu sa fac prajitura asta care habar nu aveam cum se numeste dar tot ce stiu e ca mama punea intre blat si galbenusurile de deaspupra si un strat subtire de gem de prune,imi ploua in gura nu-mi face si mie cineva ca de dimineata stau numai in bucatarie si m-am saturat...
am vazut poze cu familionul valcean tare drag mie.stati sa o bedeti pe nico in realitate e fotomodel zau,are toate dimensiunile necesare !andra e bijuterie nico,si asa are grija de ea alex,parca il vad mai tarziu cum o urmareste la disco
mi_a ti-am admirat strengarul cu ochi albastri,subscriu la ce a scris cafera o fi jale la tine la usa.dar macar tu esti soacra de gasca asa-i?
carla te mentii fff bine,sper sa fie totul ok si sa reusesti sa nasti tot natiral,eu as da orice sa ma lase a doua oara sa nasc natural dar sunt slabe sansele...
lavi eu am luat examenul de rezi cand nu credeam ca am sanse,invatam noaptea ca ziua eli ma calarea cum ma prindea si a iesit bine pana la urma,daca te apuci din timp va fi totul ok.

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Alina.a, multumesc, si eu sper sa nu fie riscul prea mare, pentru ca deocamdata am sanse sub 50% sa nasc natural.
Am auzit de un doctor cu referinte foarte bune care face nasteri naturale dupa cezariene, este in Bucuresti, daca o sa vrei iti dau detalii cand vei avea nevoie.

Nu stiu daca v-am spus cum adoarme Saby de cand s-a intarcat. Trebuie carata in brate si sa i se cante cam o ora. Preferatele ei sunt "in padurea cu alune", "mos craciun cu plete dalbe" si "tricolorul", pe care le cere pe rand cand i se face somn: "anune", "mococun" si "tei". Azi-noapte dupa ce am epuizat in mod repetat tot repertoriul am inceput sa-i cant "si manuta face nani, si capsorul face nani, si Saby face nani, si ochisorii fac nani" si dupa vreo 10 minute s-a plictisit copilul si am trecut la oase, a adormit abia cand am ajuns la incheietura mainii. La 22:30 eu cantam "si scafoidul face nani, si semilunarul face nani, piramidalul face nani, si pisiformul face nani, si trapezulul face nani si trapezoidul face nani" etc. Nu stiu daca ii place anatomia sau o plictiseste atat de mult incat adoarme.
Voi cu ce cantece va adormiti copiii si cat dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mi-am recitit mesajul anterior ce concis suna si sec, scuze, cred ca am capatat caracteristica asta de cand fac totul pe fuga, deci si comunicarea este tot pe fuga. Uitati o floricica pt voi, sper ca nu vi s-au strepezit dintii citindu-l

Alina.a felicitari pt rezidentiatul luat . Bravo tie, stiu ca e tare greu examenul, am si eu prietene care erau tare speriate de el.

Carla, Cafera sunt convinsa ca totul va fi bine, trece ea si criza asta si o sa fim fiecare linistite la casuta noastra

Mergi la inceput