Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
neatza!!!!!
nico, sa-ti traiasca sotzul, sa fie sanatos! sunteti din oltenia??am bagat ochiul prin albumele tale.....am vaz si poze cu elisa.dupa atatea petreceri sper sa va reveniti repede!
carla,nu cred ca te-am felicitat pt cauciorul roz......
"Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul,
las- o in pace: are gripa !!"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza!!!!! nico, sa-ti traiasca sotzul, sa fie sanatos! sunteti din oltenia??am bagat ochiul prin albumele tale.....am vaz si poze cu elisa.dupa atatea petreceri sper sa va reveniti repede! carla,nu cred ca te-am felicitat pt cauciorul roz...... ******************************* "Daca intalnesti o femeie frumoasa, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul, las- o in pace: are gripa !!" |
Nu mai stiu nici eu dar multumesc oricum, intentia conteaza .
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Ce liniste pe aici!
Se vede ca ma simt bine, am revenit la vechile obiceiuri: am facut 2 prajituri de se linge fii-mea pe toate membrele. Singura diferenta este ca pentru noi faceam si cu zahar brun, acum am facut doar cu miere si am avut emotii daca vor iesi. N-am facut prajitura chinezeasca, dar o am in vedere zilele urmatoare.
Am facut un chec in forma de inima cu banane, curmale si miere, ca fructe uscate n-am avut si am facut biscuiti cu miere taiati in diferite forme.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musetto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Dupa reteta asta o fac. http://dulcecasa.blogspot.com/2007/09/prajitura-chinezeasca.html Elena, mamica lui Razvan-Gabriel- 01.08.07 |
Xerxe am asteptat sa vad reteta, ca sa imi dau seama daca e aceeasi cu prajitura chinezeasca pe care o fac eu... si este :)) E excelenta, parca vad ca pic in pacat we-ul asta si o fac si eu
Cristina, uite aici e linkul si pe fata o cheama adriana_m:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133112&whichpage=13
Intre timp am vazut ca a scris ca le-a mai prelungit cu cateva saptamani jobul, dar tot nu au gasit o solutie pt dupa.
Micky, esti de coma cu semnaturile tale!
Nma si Carla, eu va tin pumnii sa iesiti cu bine din criza si sa va mearga bine din nou afacerile!
Va pup pe toate
musso17 spune:
buna seara...gata l-am luat si pe asta,as mai avea unul maine dar nu stiu de apuc sa citesc ceva,ma trezesc maine la 7 si vad ce iese.
nico,ce sa zic cu pontul,habar nu am,dar stii,pofta vine...invatand.
mussetto,saru'mana,sunt sigura intr'adevar,dar eu am ales sa fac si facultatea asta,asa ca daca m-as plange sigur mi s-ar tranti in fata da cine m-a obligat..
carla,multumesc...ai o burtica dragalasa si tu esti tare sexi,da stii asta...te rog,pune reteta de chec cu curmale si miere,mmm trebuie sa fie bun.
prajitura chinezeasca e tare usor de facut,ma bag maine.
aaa..uitam ce era mai important,mihnea a spus "ca" adica cra,cioara...eu zic ca e ceva pentru 18 luni
maine ma bag la poze,sunt multe de spus.
musetto spune:
Tot eu va bazai, in legatura cu reteta, va spun si cum mi s-a dat mie, in caz ca va intereseaza: fara praf de copt, ca sa nu creasca prea tare blatul si sa fie ratia blat/glazura numa' buna :)), untul dacae posibil sa fie incalzit pe aragaz, ca sa se omogenizeze bine cand il puneti in amestec, esenta de rom poate fi inlocuita si cu cea de portocale, tot pt o omogenizare buna, se prefera zahar pudra. A, si in privinta cantitatilor, nu aveam chestii de masurat la gramaj si puneam: o farfurie adanca de nuca macinata, 6 linguri faina, 3 linguri cacao, cate o cana de zahar. Iar dupa ce puneti glazura sa fiti foarte atente si sa stati cu ochii pe cuptor :), ca tot galbenusul ala se poate face maro rapid, nu tre' sa ajunga in faza aia. Altfel, prajitura e foarte usor de facut si extraordinar de gustoasa! Merci, xerxe ca mi-ai amintit de ea!
CarlaV spune:
Musetto, .
Georgi, felicitari, esti foarte tare!!!
Multumesc pentru aprecieri . Checul iti spun cum l-am facut eu: am pus in mixer 2 banane (e bine sa fie cat mai coapte), cam 75g curmale fara samburi, apoi cam 4 linguri de miere, 2 oua plus un albus care-mi ramasese de la biscuiti si cam 100ml ulei (de floare, presat la rece, e bun si de nuci). Am amestecat bine pana a inceput sa se umfle, am adaugat scortisoara si 2 cani de faina (am pus din ochi). Poti pune si putin bicarbonat de sodiu, coaja de lamaie sau zahar vanilat. La sfarsit se pun stafide, bucatele de smochine sau ce fructe uscate vrei sa ramana mari, eu n-am mai pus. Se coace la foc mic in cuptorul pre-incalzit.
Pe mine m-a surprins aroma foarte puternica de banane care a ramas in aluat. Eu am facut in 2 culori, am pus si putina cacao in putin aluat si apoi am desenat niste modele.
Din perlele Sabinei: dadea gauri un vecin si ea a zis "bate... bou", apoi s-a dat jos din brate de la mine si mi-a zis "vaco" de 2 ori . Taica-su' mi-a zis ca i-a dat de mancare pana am curatat eu dormitorul si cand am intrebat-o ce a mancat a zis "pui cu paine", este prima data cand foloseste conjunctii.
musso17 spune:
musetto,multumesc,interesant ce ai scris apropo de reteta,nici eu nu as pune praf de copt,am obsservat ca se simte cand e gata...aaa si bine ca ai mentionat cu glazura ca ma vedeam racaind-o.
carla,saru'mana,intr'adevar e buna pentru copilasi.felicitari pentru saby isteata...offf,nu stiu cum o sa reactionez la apelative dintr'astea...cred ca o sa-l cert si o sa-l ignor un timp sa simta greseala,zic si eu..vedem.
ma bag la nani,seara buna.
mi_a spune:
Hop si noi prin zona!
Vreau in primul rand sa o felicit pe CarlaV pt fetita din burtica, dar si pt isteata de-afara! De mult tineam sa-ti spun ca am vazut pozele cu Saby in burtica si mi-a placut f mult cum ai dus sarcina. Te-am vazut si in pozele cu sarcina de-acum si nici nu zici ca esti insarcinata! Felicitari pt silueta. Pozele cu rasaritul soarelui in palma sunt nemaipomenite.
Spor la prajiturit tuturor, sunteti foarte harnicute!
Nico, LA MULTI ANI sotului si multa sanatate.
Cristina26, ma bucur sa te recitesc!
Cafera, multumesc pt PM, ai avut dreptate, sunt super, o sa incerc sa iau legatura cu ea ca sa imi dea cateva lamuriri. Sa stii ca aseara am reusit sa ma incadrez in timp si la 1 fara 20 eram gata cu toate treburile( in afara de calcat).
Sper maine sa reusesc sa vad si pozele noi, pt ca zilele astea abia am tinut pasul cu cititul. Am pus si eu la punct treburile casnice, am fost la cumparaturi si la o aniversare. Cateva zile le-am pierdut cautand la magazinele on line o aparatoare de pat, ca m-a zapacit Mihai, numai la margine sau pe jos doarme. N-aveau pe stoc decat un singur fel care nu-mi placea, asa ca pana la urma am comandat la o fabrica de mobila una din pal care m-a costat doar 25 de lei, adica de vreo 7 ori mai putin ca cea de pe net. Eu sunt foarte multumita, uitati cum arata:
http://picasaweb.google.com/emihaitza/1516Luni#5302040749512861154
http://picasaweb.google.com/emihaitza/1516Luni#5302040753930095874
http://picasaweb.google.com/emihaitza/1516Luni#5302040756590393778
In rest, Mihai e cu febra si tuseste, e putin mucos si cam indispus. Spre deosebire de prima data cand a fost racit, acum sunt atat de calma, ca nu ma recunosc! Sper sa-si revina cat mai repede. Am pus si cateva poze noi, de la 1 an si jumatate, incepand de aici:
http://picasaweb.google.com/emihaitza/1516Luni#5301657008160484946
Noapte buna, ca pic de somn!
Mihai si mami