Strumfi de iul-aug 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
lorinaoo1 spune:
A, da, cu adormitul... poveste lunga, dar am trecut pana la urma de interminabila faza cu adormitul in brate si cantecele pt Mos Ene. Tot asa cum faceai tu, Carla, se intampla si la noi. Si Lori avea preferinte pt cantecelele vesele, apoi pt cantecele de profil, de leagan adica. Acum adoarme pe patul mare, langa mine, ma tine de par si isi infasoara bratele amandoua dupa gatul meu (ma saturasem de carat in brate si am avut rabdare cu ea intr-o zi sa stau o ora si jumatate langa ea pana a adormit). Dar pana adoarme se tot foieste langa mine, imi mai pocneste cate-un cap in gura, imi mai baga un deget in ochi sa-mi arate ea genele si sprancenele, ale mele, nu ale ei Cand ii spun "capul jos si inchide ochii" se tranteste pe perna si strange tare ochii; daca ii mai spun "fa nani" ea incepe sa-si cante "nana, nana" Uneori, rareori si de obicei dimineata, adoarme singura cu ursuletul preferat in brate si cu funduletul in sus.
ioanaiub spune:
buna fetelor,
suntem si noi mai bine, am scapat de varicela, acum ne oblojim cojile, sotul mai mult ca Mara are doar cateva. din pacate am ratat astazi o petrecere la o buna prietena dar ne revansam noi
copiii "functioneaza" la capacitate maxima, alearga prin casa si striga de mama focului. la putere sunt cateva locomotive, prietenii lui Thomas, cu cae fac concurs pe hol si cand se plictisesc se apuca de studiat. David are o carte-abecedar in limba engleza, apasa pe butoane si Mara repeta cuvantul care se aude ... cu ceva timp in urma ma plangeam ca Mara nu vorbeste si acum am descoperit ca de fapt trebuia sa-i vorbesc in engleza, ca sa repete dupa mine ... oricum am observat ca David e un model pentru ea, il imita in tot ce face asa ca o sa apelez mai des la ajutorul lui cand vreau sa o invat un lucru
am vazut pozele puse de Mi_a, asa aparatoare din pal avem si noi la patul lui David, la perete, am facut-o ca sa nu vina rece de la perete. daca vom face alte amenajari in camera copiilor si le vom lua alte paturi, eu as vrea pat suprapus si as vrea sa aiba tot asa, aparatoare la perete.
ieri am stat si noi la caldura, am iesit doar putin cu David sa ne aerisim si mi-a cumparat ghiocei asa ca aseara i-am rasfatat cu papanasi . saptamanile astea, cu atatia bolnavi acasa am experimentat mai multe bunatati si mi-au reusit tare bine, asa ca o sa fac mai des si se va duce cura mea de slabire
Lavi bafta la examen
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
X-ray spune:
helpppp!
pana deseara imi dati o mana de ajutor?
care poze dintre urmatoarele sa trimit la concurs?deseara trebuie neaparat sa le trimit....
cristina(timi)sunt fana fff mare a pozelor facute de sotul tau dupa cum vezi....
una ar fi cea cu mihnea si eli dar cealalta....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
cafera spune:
Alina.a, cred ca stii raspunsul meu: a doua ar fi cea in buline. Si celelalte poze transmit foarta multa tandrete, dar eu spre aceea inclin.
ioanaiub spune:
Alina.a, mie imi place mult a treia poza
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
musso17 spune:
buna fetele..gata cu sesiunea,multumesc de sustinere
alina,mie imi place ultima,cea in care-si sprijina caputzul de tine,ee...intr-un fel anume.
musso17 spune:
am vazut poze cu daria dansatoarea,muuuult mai buna ca fii-miu,l-am vazut pe razvan cum isi alinta mamica si ce mare e,oau..fetele caferei care sunt superbe,in special ilinca...pe bomboana roz a oanei mada,bine ca sta la facut codite eu acum,mare fiind ma enervez daca ma trag de par...am mai vazut o fetita creata,olga cristina si pe denisa cea tragatoare de greutati...sa va traiasca,avem copii minunati,sa fie sanatosi...aaa stiu ca la timpul respectiv am vazut-o pe elisa de alina,dar acum n-am mai gasit postarea.imi pare rau ca scriu asa tarziu,dar mai bine mai tarziu..
CarlaV spune:
Alina.a, si mie imi plac toate pozele dar votez pentru cea cu bulinele, mi-a ramas demult in minte.
Lavi, am incercat si noi varianta asta, de fapt sotul a pus-o la noi in pat cand nu mai putea sa o plimbe in brate, si tot asa a facut, s-a foit continuu, a sarit in pat, ne-a calarit continuu, a viermuit tot vreo ora si a adormit pe burta si cantandu-i-se. Problema este ca de regula adoarme pe burta si este mult mai greu de luat si dus la ea in pat. Sper ca incet-incet sa-si faca un obicei din a adormi mai repede seara, ca de pranz doarme dupa 5-10 minute de cantat.
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ghinetz spune:
Sal
Si noi canatam la nani. E fan folk. "Om bun" e cel mai de somn, dar incepem de obicei cu "Padure nebuna", continuam cu "Om bun", apoi "Scrisoare" a lui Alifantis. Daca nu adoarme pana...trec la colinde. Si in pat tot asa face, sare, se da jos, iar se urca, se catara pe mine, se aseaza cu funduletul la nasul meu, imi pune piciorele pe fata etc. Ce e ciudat e ca din nou se trezeste noaptea. cam de 4-5 ori. Plange, se agita, cam 1 min apoi adoarme la loc. E insa suficient sa ma trezesc. Se linisteste daca il mangai pe spate sau daca ii zic #351;#351;#351;#351;.Am observat ca trezirile lui se indesesc atunci cand e o perioada tensionata la noi in casa, iar acum chiar e una. Iar eu sunt...la pamant.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
Sonia are nevoie urgenta de noi
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
CarlaV spune:
Oana, hopa sus, ce faci acolo, e frig la pamant! Ai mare dreptate cu folk-ul, nu m-am gandit, desi eu sunt fan. O sa pun in practica diseara chiar, sa vad cum functioneaza. Este posibil ca puiul tau sa reactioneze la stress, a mea se mai trezeste urland si clar a visat ceva urat, ca vorbeste continuu cateva minute dupa aceea si ne povesteste ce a visat. Sau poate fi corelat cu aparitia maselutelor, i-au iesit premolarii2 ? Eu puteam sa jur ca la Saby nu are legatura cu maselele pentru ca ma uitam in gurita langa cele existente, dar sotul mi-a aratat 2 coltisori de masele mult mai in spate, adica a spart maseluta din spate dar numai coltul cel mai de departe, nu cel de langa maseaua existenta.
Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"