Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri12
Raspunsuri - Pagina 12
Ninia81 spune:
Dana, nu te ingrijora! Dumnezeu va avea grija de tine si de bebe al tau!
Itimultumesc mult pentru gandurile bune!
Jojo, iti multumesc si iti doresc sarcina usoara in continuare!
Visul nostru
mariaanna spune:
Buna seara tuturor in prima zi de primavara!
Primiti din partea mea , un imens buchet de 

.
Va imbratisez pe toate si sa stiti ca va citesc si va sunt mereu alaturi, chiar daca mai greu va scriu.

Mariaanna
7+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
happymum spune:
Un fir rosu, altul alb
Anotimpuri se despart
Primavara iarasi vine
De la mine, numai bine!
Martie cel calator
Iti trimite-un martisor
Nu e lucru de valoare
Dar atentia e mare!
Va pup si va doresc sanatate si
mic mic si scump.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
amintirea cea mai draga mie
danangie spune:
Ohh..imi pare rau SICUTA chiar nu stiam......la "Durere" inca apari gravida.....cand vei vrea.....poti povesti ce s-a inatmplat.....imi pare tare rau!!! Acu' ce faci? Esti in asteptare?? Off..
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
sicuta13 spune:
Dana am scris la durere (de 2 ori) sa ma scoata de pe lista dar probabil nu se mai ocupa nimeni de lista...
Sarcina s-a oprit in evolutie la 28 de saptamani, dupa o luna spitalizare, tratament pentru hipertensiune indusa de sarcina... De o luna am aflat ca am deficit de proteina c si s care da si hipertensiune, deficit de dezvoltare a fatului, oprirea in evolutie. Acum sunt in asteptare, am facut tot felul de analize si vizite doctorilor (cardiolog,nefrolog,hematolog)Nu stiu ce hotarare vom lua (in functie de verdictul medicilor) dar un copil musai sa avem (mama purtatoare, adoptie)
Cris
danangie spune:
SICUTA imi cer mii de scuze daca am deschis o rana. Te rog sa ma
. Eu nu am fost pe faza ca sigur te-as fi scos de la gravide...de altfel cum am facut-o acum......voi adauga 28 sapt.....e bine cum am scris acolo? Poate dai un ochi......imi pare sincer rau....
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
sicuta13 spune:
Nu iti fa probleme ca rana e spre vindecare. Stiu ca am facut tot ce a depins de mine sa fie bine dar mai e si destinul, Dumnezeu. Din pacate asta e viata cu bune si rele. E foarte bine cum ai trecut in lista, cand ai timp poti trece numele baietelui, David.
Te pup, aveti grija de voi
Cris
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Ninia e mai bine ca il scoti. Din cate stiu eu fibroamele astea dau dureri nasoale pe sarcina. La tine e mai nasol ca nici macar nu poti ramane insarcinata. Ma rog sa fie totul bine si sa ramai cat mai repede graviduta.
Danangie te mai doare burtica? 
O zi buna!
poze cu ghemotocul

fericita de