Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri12
Raspunsuri - Pagina 11
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sicuta13 Danangie felicitari pentru sarcina ![]() Nu am intrat de multa vreme pe aici, m-am facut o gramada de analize si am descoperit cauza pierderilor deficitul de proteina c si s. Am o programare la hematolog saptamana viitoare sa vedem ce vom face. Pentru cele care va intereseaza Ziua mamelor de ingeri va fi in data de 3 mai la ora 18,30 pe stadionul Iolanda Balas. Mai multe informatii gasiti pe aici http://www.organizatiaemma.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=300 Ninia multa sanatate si optimism Michelle ce mai faci? Va recomand sa va faceti profilul trombofilie daca nu aveti un motiv clar al pierderilor sarcinii. Aici intra mai multe analize iar eu o parte le-am facut la inceputul ultimei sarcini dar modul cum s-au facut ma pus sa reflectez la seriozitatea laboratoarelor. Mie nu mi-a reiesit vreo problema la proteina c si s iar acum facute la alt laborator care le trimite in Germania mi-a iesit un deficit mare, acest deficit existand dintotdeauna ![]() Idaira felicitari pentru Carla ![]() Cris |
SICUTA multumesc mult.....scuza-ma ca te intreb,.......dar tu nu erai graviduta cu un baietel?? Nu trebuia sa nasti in decembrie??La "Durere.." asa te avem......graviduta.....chiar zilele trecute cautam informatii despre tine si nu am gasit....
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
danangie spune:
IDAIRA eu aflasem zilele trecute ca ai o fetita. Felicitari!
NINIA nu stiam ca-i chiar asa mare fibromul.....sa dea D-zeu sa se rezolve cu operatia. Neaparat sa ne scrii cand te operezi.Dureaza? Sau e ceva de mica durata de timp?
Violeta_m_tm spune:
Danangie am citit acum ca esti din nou insarcinata, felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebelus sanatos 
Ninia81 spune:
Dana, nici eu nu ma asteptam sa creasca asa mult. Se pare ca este foarte puternic vascularizat si creste destul de repede. Luni voi afla mai multe despre operatie. Cand va avea loc, cat va dura...banuiesc ca ma va tine o saptamana in spital.
Visul nostru
danangie spune:
VIOLETA multumesc mult.
NINIA aoleu o saptamana...fara sa avem vesti de la tine? Daca iti dam un nr de tel sa ne anunti prin mesaje ce si cum?? Sper sa fie bine!
D-ne ajuta!
mcrissa spune:
ninia, dar nu se poate face embolizare?am citit cate ceva despre asta si ar fi fara taietura.
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Ninia81 spune:
Parfumul florilor de primavara, roua diminetilor calde, adierea vantului bland al celui mai frumos anotimp, toate acestea sa-si gaseasca locul in sufletul vostru frumos! La multi ani de 1 martie!
Pentru voi dragele mele prietene...http://www.youtube.com/watch?v=IwT6M38osAE&feature=related
Visul nostru
danangie spune:
Multumim NINIA de urare.
Si te imbratisez strans!!

Eu plang acum si scriu...sunt intr-o pasa asa d eproasta!!! De ierila 13,30 ma doare burta incontinuu ca la ciclu....sunt asa de deprimata ca dimineata nu reuseam nici sa-l adorm pe Alessio 

Va doresc si eu ca 1 martie sa va aduca cele mai frumoase senzatii, sa va indeplineasca cele mai dorite dorinte! La multi ani tuturor!! Multe 

pentru fiecare-n parte!Nu ma pot opri din 
danangie spune:
Vai NINIA ce clip frumosss

jojo_miha spune:
A venit primavara!!!!!!!!!!!!Sa vina si in sufletele noastre cu multe bucurii si cat mai multa fericire.
Nina iti urez mult succes si te asteptam acasa,ca sa poti trece la treaba
.
Dana la inceptupul sarcinii e normal sa mai fie durerei,nu te panica,sa ne dai de stire cum te mai simti.
Si eu sunt un pic ingrijorata ca am impresia ca nu am simtit-o pe bebita,sunt momente cand as simti ca a miscat,dar ....parca sunt batuta in cap sau parca as fi la prima sarcina.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
19+tot cu 

fericita de
ALESSIO , 07.06.2008