Pepenasi de iulie - august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
maryb spune:
buna ziua !
va mai amintiti de mine ? eu nu v-am uitat si am zis sa mai dau si eu un semn de viata. sper ca sunteti bine si voi si pepenasii vostri.
si daca tot am venit la voi va deranjez si eu cu o problema. azi am facut si noi 4 luni si piticutul meu nu si-a dublat greutatea fara vreo 400 gr. papa numai san, iar dr mi-a zis ca pana la 4 luni trebuie sa ia in greutate cate 200 gr pe saptamana, iar de la 4 luni cate 150 gr pe saptamana. dr nu m-a intrebat cat a luat de vreo 2 luni, nici azi nu m-a intrebat daca si-a dublat greutatea...mentionez ca e mai micut el, s-a nascut cu 2920 gr si acum are 5430 gr. iar in cm a luat cam 12 cm.in drum spre casa sotului meu i-a venit ideea ca sa-i dau macar o masa de lapte praf ca ala are de toate in el si poate ia mai bine in greutate....asta in conditiile in care eu am lapte suficient. el zice ca inseamna ca laptele meu nu este consistent si de aia nu ia bine in greutate....eu nu vreau sa-i dau lapte praf, dar cum sa-l conving si pe sot de ca e mai bine sa pape lapte de la mine daca tot am ?....sau poate daca ma mai enerveaza nici nu o sa mai am....
si tot de acum mi-a zis dr sa-i dau suc de morcov si mar intre mese...si cu asta stau si ma intreb daca o fi chiar necesar ca eu stiu ca pana la 6 luni ar fi bine sa manance doar lapte de mama...
in speranta ca nu v-am plictisit, va multumesc anticipat pentru sfaturi.
o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
maryb spune:
oanasm dulce, sa stii ca mie mi-a venit cm de cand avea copilul 2 luni si 12 zile si tot asa am patit cu laptele. la 3 luni si 9 zile am zis ca ma lasa de tot, dar am insistat si am tras cu pompa zile in sir (vreo saptamana) pana sa-si revina bine. si asta se intampla cand eram la cm si dupa vreo 3 zile de boala cand am intrerupt alaptatul, noroc ca aveam lapte pus la congelator si am apelat la el.
acum sa vad cum va fi ca se apropie din nou cm-ul....deja observ o oarecare diminuare a productiei.
poate imi trimiti si mie pe mail poze cu Raul sa-l cunosc si eu.
o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
flo1980 spune:
maryB la mai multe lunitze! Sa fiti sanatosi! Nu te-am uitat
Nu stiu ce sa zic cu laptele formula....eu de la nastere i-am dat cate o masa de formula (au fost si cate 3-4 zile la rand cand nu i-am dat) .
Si eu am fost una din fetele care au zis ca incep diversificarea la san, dar de la 5 luni si un pic am inceput sa-l diversific pentru ca nu se satura si dupa o ora iau vroia papa indiferent de cantitatea care o manca, lapte de la san sau formula.
maitreiy nu s-a lovit rau datorita jucariei. Dar sperietura a fost mai mare la mine....
narcis cred ca ai dreptate cu filmul, of-of...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
truli-luli spune:
Salutare pepenime!
Va anuntam miercuri ca a iesit primul dintisor. Ei bine joi, adica ieri, a iesit si al doilea. Suntem in toata regula.
Am o intrebare pt Anka. Am facut ieri de ziua sotului minunatia de tort cu iaurt care a primit 10+ la aspect dar cand l-am taiat era inca moale in interior. Iaurtul si frisca erau asa ca o crema moale, am pus feliile de tort pe farfurii mai mult cu lingura Ia zi-mi unde am gresit?
poze Ana si Victor
varsta Anei
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Ma bucur ca v-au placut pozele la bebe balaceala. O sa mai primesc si mai pun.
Sedinta (o ora) costa 20 RON, dar numai prima data poti plati per sedinta, ca sa vezi daca va place. Dupa asta tre' facut abonament de 2 sau 4 sedinte.
Mina apa e curatata permanent prin ionizare, eu asa am inteles, da' nu stiu ce inseamna .
Anka si noi bem formula de vreo 3-4 ori pe noapte! da' ea nu papa mult deodata, cateva guri si adoarme, si se scoala iar peste 15-30 minute sau o ora si mai papa putin, si tot asa!
Adormit la san Miruna la un moment dat se cerea singura in patut la somn, adica maraia pana o puneam acolo si stingeam lunina, dupa aia adormea in 5 minute. Acuma de cand cu dintii si angoasa sau puseu sau ce-o fi, adoarme la san, care coincide cu singura masa de san pe care o mai are (din lipsa de lapte...). Nu ma stresez, o sa reinvete ea sa adoarma singura...
Mada de Irlanda Mie sfatul tau mi se pare unul bun, in general mi se par pertinente!
Oana sper sa revina lapticul!
Flo imi pare rau de cazatura! Oooff, tare greu tre sa fie cu 2 nazdravani! Nu poti muta floarea? macar poate vine primavara sa o scoti pe balcon...
Biri ce m-am distrat cum papa ei! ma bucur ca se joaca frumos, cred ca-ti creste inima cand ii vezi!
maitreyi si eu cam tot ca tine cu kg. Am dat 7 in maternitate, le-am luat inapoi in prima luna, iar de cand am renuntat la mancare le-am dat iar jos. Acum mai am cam 9 de dat...cale lunga...
Ile Si eu am un fix cu silueta, si nu ma pot accepta sau multumi pana nu ajung la cat trebe. De-aia is motivata si ma pot abtine de la mancare, ca ma gandesc la cum arat si-mi piere instant pofta, ba chiar imi pare rau ca am mancat si masa aia...
Trimit asta ca plange Mutza!
Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
narcisa.s spune:
Va rog, vreau si eu userul si parola de la mailul comun unde gasesc cartea lui Annabel asta.multumesc mult
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
flo1980 spune:
Dia nu am unde din pacate, avem balconul mic, abia ma misc sa intind rufele...
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
dia_filipas spune:
Anka ma bucur ca papa Erika!!
Truli-luli felicitari pt. !!!
Maryb la multe lunitze!!! C laptele nu stiu ce sa-ti spun, ca si eu i-am dat completare, ca nu aveam destul. Dar poate intra Capri ca ea a avut parca o dilema asemanatoare si-ti poate raspunde! Noi am inceput diversificarea la 4 luni jumate, dar numai fiinca papa mixt.
Fetele s-a schimbat parola pe mailul de yahoo?? Daca da, mi-o dati si mie plizzz???
Dia - I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!