Pepenasi de iulie - august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
oanasm spune:
dia..sper si eu...acum doar sa incerc sa raman optimista; super la balaceala...asteptam poze...abia astept sa mergem si noi
maryb
flo imi trimiti si mie parola de la mailul comun plizzz
Oana
de Raul
truli-luli spune:
AJUTOR! Am intrat acum pe contul de mail yahoo si zau daca am dat de madam Annabel. Unde gasesc cartea trimisa de Mada?
poze Ana si Victor
varsta Anei
scumpi spune:
Salutare fetele,
Acum am terminat de facut papa la manz, i-am facut reteta cu pui, paste si rosie, am adaugat si patrunjel, astept sa se trezeasca sa vedem daca are succes.
Am vazut poze cu Yvo de Iriss manjita toata si echipata de operatie , super super tari pozele
Turtu imi pare rau de faza cu Mara, dar zic si eu sa o lasi sa adoarma la san, mie mi-e dor de momentele alea
Ariadna f. adevarat si f. frumos spus
Flo imi pare rau de cazatura lui David , dar bine ca nu a patit nik.
Biri ce frumos cu puiutii tai. Felicitari pt. mama! Si Sebastian a zis cu o luna in urma de vreo 4-5 ori, ma striga ca vroia papa sau la nani. M-am topit toata !
Truli-luli: Felicitari pt. dintisori!
Noi nu ne mai trezim noaptea sa papam.
Spanac eu i-am dat de la 4 luni, in borcanel.
Cu kg: in sarcina am luat 28 kg de la 56 am ajuns la 84. Pana acum am dat jos 23kg fara prea mare efort(eu nu tin diete) si chiar nu-mi vine sa cred. Mai am vreo 5 de dat jos. Cred ca o sa ma inscriu la sala, asta pt. tonifiere.
O intrebare: voi cu ce scoateti petele de pe hainute? Mai ales cele de morcov. Eu dau cu vanish spray, dar tot degeaba, mai ramane ceva.
Pupiiiiiiiiii
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
mcoca spune:
Marib, copiii alaptati iau mai putin in greutate in gen decat ceilalti. Nu ttebuie sa te ingrijorezi, Maya si-a dublat greutatea la 7 luni. E OK. Eu nu i-as da lapte praf. Si eu am fost sfatuita sa-i dau, dar cand ea nu se trezea noaptea sa manance, nu cred ca lapte meu avea vre-o problema. Maya s-a nascut cu 3400, a scazut 400. La 3 luni avea 5.3, la 4 luni 5560, la 5, 5900, la 6 6020 (aici a fost durere, dar oricum am inceput diversificarea) iat la 7 7100 :).
Vicky si Maya (27.06.2008)
maryb spune:
va multumesc din suflet pentru raspunsuri
mcoca m-ai mai linistit cu postarea ta, deci se poate si mai rau...o sa-i arat sotului meu ce mi-ai scris si sper sa se calmeze.
o mamica extrem de fericita de Mario Gabriel (13.10.2008)
poze cu mami si bebe
scumpisorul Mario
scumpi spune:
Reteta a avut succes!!! S-a cam strambat el, dar a papat tot!
Iriss am pus poze pe picasa cu Sebastian papand din capsuna!
Fug sa-i calc hainutele
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
turturica spune:
Mersi de incurajari si sfaturi, fetelor
ile, nu m-am gindit la treaba asta, ce-i drept inainte sa incep serviciul dormea toata noaptea, de pe la 9-10 seara pina pe la 7-8 dimineata, citeodata chiar si pina pe la 9-10 dimineata. Ce vremuri. Dar vinerea nu lucrez si chiar speram ca doarme bine ca sa dorm si eu mai mult macar azi, asa ca nusdece a avut noaptea asta. Recunosc ca incepe sa ma streseze gindul ca-ntr-o luna si-un pic merge la cresa si-as vrea ca pina atunci s-o vad diversificata, sa adoarma singura si, daca se poate, sa se lege singura la sireturi Nu serios, as vrea sa fac cumva sa fie un pic mai putin dependenta de mine, c-altfel nu stiu cum o sa reziste nici ea, nici eu cu cresa.
vicky, cind a inceput la voi separation anxiety asta? Sper sa nu ne loveasca fix pe cind incep sa merg serios la birou. Ce fain ca ai vecina dispusa sa te ajute cu baby sitting, tre' sa mai prospectez si eu pe aici. Tu o platesti pe vecina sau cum faci?
mada de irlanda, mersi de sfaturi, chiar imi prinde punctul tau de vedere. Io recunosc ca merge super daca o adorm la sin, adoarme rapid, da' ma mai bate si barbatu-meu la cap ca cica am invatat-o rau, etc, etc. Cam ceva de genul cum ai povestit tu as vrea sa fac si eu, adica sa-i scot una cite una mesele de lapte. Tu cum ai reusit sa-i scoti la inceput laptele de la amiaza? Ca eu ii mai dau sa suga dupa ce papa mincare la amiaza, dar cum nu ii dau la biberon nu ii pot controla cantitatea si mi se pare ca inca mai maninca serios laptic. I-ai suprimat pur si simplu portia de tzitzi sau n-a mai vrut ea dupa ce-a papat mincarea?
anko, felicitari pentru mincare, deci peritolul ala n-a fost o idee rea pin' la urma. Ma bucur ca maninca bine acuma.
dia, si noi mergem aici la inot de bebe, e super, cum zici si tu. Ii prinde bine si Marei ca socializare, e tot o zdroaba sa-i vada pe ceilalti copii. Noi deja am avansat si facem scufundari. Noi, adica ea si tac'so, ca io nu poci sa bag capul in apa, mi-e teama. Bine ca nu ma seamana
flo, nasol cu cazatura, de-acuma incep sa fie tot mai mobili copiii astia, ce vremuri erau cind stateau ca placintelele, nu?
maryb, nici Mara mea nu si-a dublat greutatea la 4 luni, tot pe sin exclusiv, dar pediatra a fost foarte multumita de evolutia ei. Si 400g in minus nu-i chiar asa capat de lume, io n-as incepe cu lapte praf daca zici ca ai lapte din belsug. Iar treaba ca laptele de mama e inconsistent e cea mai mare prostie, nu fa greseala sa renunti la laptele tau din cauza asta. Cit despre diversificare, noi am inceput-o la 5 luni jumate, as fi asteptat pina la 6 luni, dar din cauza de iminenta de cresa am hotarit sa incep mai devreme.
Si sa stii ca merge bine, de o saptamina de cind am inceput maninca bine, deschide ciocul cind vede lingurita, se mai si mozoleste rau de tot, dar azi, in a 6-a zi de diversificare a mincat deja 70 de grame de piureu de morcovi, ceea ce socotesc eu ca-i bine.
oana, mie mi-a venit ciclul la 4 luni dupa nastere, parca parca a fost Mara un pic mai miriita in zilele alea, dar dup-aia totul e revenit la normal. Cu laptele, ca cu miriiala vezi si tu povestile mele
tecky, distractie placuta cu sotul, ce fain ca iesiti, io-am si uitat complet de valentine's day.
legat de slabit: de cind ma termina fie-mea noptile am ajuns la 55.5 kile, inca 3 sa mai dau jos si ajung la greutatea de dinainte de sarcina. Maninc dulciuri la greu, inainte de sarcina nu eram chiar asa, dar acuma sint efectiv DEPENDENTA de dulciuri, ieri n-aveam dulciuri prin casa si eram toata terminata, imi venea sa rontai zahar pe piine, nu cred ca-i a buna nici asta.
Dar io sint obsedata cu sportul, acuma chiar sufar ca nu pot sa merg sa alerg din cauza de zapada, la sala n-am reusit sa merg saptamina asta, ca barbac'meu tot tirziu a venit seara acasa si n-am avut cu cine s-o las pe Mara.
Eu am facut sport in mod serios cam vreo 6 luni inainte sa ramin insarcinata si vreau sa zic c-aveam un corp cum n-am avut nici la 18 ani. Ma uit la pozele pe care le facusem pe vremea aia si salivez cind ma vad cum aratam in costum de baie. Asa ca io m-apuc de sport cind o veni primavara si reusesc sa merg s-alerg pe hotar.
birinache, bine-ai mai revenit prin zona, felicitari pentru MAMA, cred ca o sa ma termine si pe mine cind o sa zica Mara asa ceva. Desi acuma zice ceva de genul mua-ma-ma-ma cind plinge si-i suparata.
scumpi, sinteti avansati rau de tot cu mincarea, ce chestii complicate mincati voi acolo !!!!!
de spanac io-am citit ca se dau de-abia din luna a 8-a, din cauza de nitriti. Da' puteti sa nu ma bagati in seama, ca si io-s din gaska lui ooka de paranoice cu bisfenol, nitriti si chestii bio
ma duc sa ma culc, ca tot doarme copilul dupa ce-am reusit s-o imbuib cu 2 tzitzi si 70 de grame de piureu de morcov.
Mami de Mara (19.08.2008)
madina71 spune:
Fetelor, multumesc pt pm cu parola...
Anka, Lucian al meu nu se mai trezeste noaptea sa manance de vreo 3-4 luni, ce sa zic, sunt fericita fata de multe alte fete care se plang ca le trezesc bebeii noaptea, al meu doarme bustean de pe la 9,30-10-10,30 pana dimineata la 7-8-9 chiar si 10 dimineata... Cel mare a avut o perioada cand se trezea urland de cate 2-3 ori pe noapte, dar sper ca i-a trecut...
Al meu mananca binisor, mie imi este sa nu fie prea grasan, ca la 7 luni avea cam 8,5 kg... Am inceput sa ii cantaresc portiile sa nu ii dau mai mult decat trebuie... Cel mare a fost slabut de mic si la cum si cat mananca nu e de mirare!
Marar si patrunjel si eu ii pun la legume... Cel mai bine mananca cartofi cu brocoli, putin ulei de masline si galbenusul fiert tare, cu putin marar...
Eu ii fierb legume pentru doua zile... Cred ca o sa incep sa ii fac pt trei zile...
Spanac cica de la 8 luni se da...
Lucian nu a cazut inca pana acum, Adrian insa la varsta lui avea o cazatura la activ din patul mare...
DE adormit Lucian adoarme singur, il pun in patut cu jucarii, se mai foieste el dar adoarme, cateodata mai se smiorcaie, ma mai duc la el dar pana la urma adoarme....
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
Didi81 spune:
maryb, cum sa nu te mai tinem minte? Felicitari ca ai inca laptic! Eu nu sunt experta in domeniu, insa inclin sa cred cum au spus si celelalte fete, ca nu e nevoie de formula completare.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
Jos kg