Pepenasi de iulie - august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 5
AnnaBaby spune:
Super tari pozele de la bebe balaceala! Mi-ar placea si mie, dar la noi nu este asa ceva...
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ladymina77 spune:
Neata buna,
Dia,superrr fain arata,astept sa ne sune si pe noi ,zicea tipa ca undeva prin februarie dupa ce implinim 6 luni ne cheama.Eu eram stresata daca-i curata apa si daca e cald,m-am linistit cat de cat.
Pt fetele care au intrebat cat costa bebe-balaceala,este 20 de roni/sedinta, asta in cazul in care nu s-a modificat de prin decembrie.
Abia astept sa mergem si noi.
Vio,am vazut pozele cu domnisorica,e super draguta si eleganta.
Vb mai incolo si ms fain pt poze Dia,o sa-i arat si Codrutei ca m-a intrebat daca am vb cu tine despre asta.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ladymina77 spune:
Eu am o prb acum.De unde-mi cumpar in plina iarna costum de baie pt sunci ?Ca ala de 60 de kilo pot sa-l pun la naftalina.:(((((((((
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
kamelya spune:
multumim de complimentele ptr Daria,si scuzati-ma ca nu nominalizez un de la Daria ptr toate fetele
Cristina avem un parculet in spatele blocului care are si 2 leagane ca in poza si am vazut multe mamici ca-si dadeau bebelusi in acel leagan si am zis sa incercam si noi ca tot ne-am facut mai maricele;eu stau in spatele P-tei Progresul.
trimit mesajul si ma duc sa mai citesc din urma cat doarme Daria ca dupa ce se trezeste tre sa-i dat pireul de fructe
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ankalaura spune:
TURTU - saracutele de voi... Din cate vad, pare ca e o moda pe la 6-7 luni.... Dorm prost, papa prost... O sa treaca
Ma intrebai cat dureaza la noi toata tarasenia cu plecatul... Apa cam un an. Eu sper sa dureze mai putin, sper eu la 7-8 luni. In scurt timp voi afla daca reusesc sa "economisesc" 3-4 luni astea, ca am terminat franceza... Vad ca e o tendinta mai nou de a scurta prima etapa care are dosar+interviu, de fapt de a o reduce doar la dosar pt absolventii de franceza sau de alte studii in lb franceza... Dar chestiunea e neclara, nu scrie asta in nici o procedura. Doar ca stiu niste cazuri recente. Om vedea. Daca sar in etapa a II-a doar cu dosarul, o sa ma bucur de numa'. Daca nu, oricum la anu' pe vremea asta nu cred ca mai suntem aici...
Am inceput mesaju' acu 1 ceas juma'
Ma duc dupa Eliza si revin
Kimmy spune:
Cand am crezut ca v-am ajuns din urma,vad ca e capitol nou
Neatza gagici
Nu prea am noutati,azi iar incerc legumele,am la steamuit morcov,dovlecel,carnita de pui,canitati mai mari,ca sa pun si la conge,ca m-am saturat sa fac in fiecare zi o anumita cantitate,apoi sa arunc 90%...In plus azi fac rosii calite in putin unt,si cu putin cascaval adaugat,si conopida(din annabel).Prima data nu am avut succes,dar nu ma las!
Am vazut multe poze noi,cu copilasi superbi,mari si destepti deja ,si filmulete,si poezii frumoase.
Azi e a treia zi de cand suntem singurele.Nu prea am timp de nimic,cand doarme timi ii fac mancare,sau starng de prin casa...Afara n-am iesit de cateva zile.
Revin mai tarziu,fug sa fac papa de bebe
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ariadnabr spune:
Turturica stiu ca sfaturile mele nu prea au trecere pe aici, dar totusi am sa-l dau. Sonia a adormit la san pana la intarcare (14 luni), dupa care adormea cu capul pe mana mea, apoi adormea tinuta de mana si acum adoarme singurica. De asemenea intarcarea eu am facut-o treptat, mai intai am sarit mesele de completare la solide, i-am dat suculet sau altceva, apoi am sarit-o pe cea de dimineata, adica i-am dat micul dejun mai devreme, masa de seara fiind ultima la care am renuntat. Si vreau sa-ti zic, ca intr-o seara a adormit pur si simplu singurica, si a doua seara la fel...vezi tu, scotand sanul treptat, ea a renuntat singurica, fara plansete, maraieli...etc.
Eu zic ca daca ea asa e obisnuita, sa o adormi la san, daca e mai usor si mai confortabil pentru amandoua. Nimic nu se rezolva peste noapte, adica nu ai sa ii poti lua tzitzi asa dintr-o data, pentru ca o vei traumatiza si pe ea si pe tine (prin extensie normal...maraieli...nervi...etc.) Incearca treptat sa introduci somnul fara tzitzi, incepand cu somnul din timpul zilei. Ofera suzeta (desi nici aia nu e recomandata), ori pur si simplu las-o sa adoarma jucandu-se, ori a jucarie de plus ceva...
Eu stiu ca toate incercam sa ne crestem copii cat mai corect, dar nu trebuie sa uitam ca si ei sunt persoane individuale si nu mi se pare corect sa aplicam metode universal valabile, dupa carte. Totul trebuie adaptat la nevoile copilului, totul e un proces treptat, totul trebuie invatat. Asa ca, zic eu, ca daca te relaxezi deocamdata, si o iei treptat, vei scuti multi nervi si vei fi si tu si bebe muuuult mai fericite! Stai fara grija, nici un bebe nu a ajuns la scoala adormind seara cu tzitzi in gura
Si inca un lucru, fetelor care alaptati, enjoy this moments!!! Nu se vor mai intoarce niciodata, si va v-a fi dor de momentele astea, sunt atat de dulci, de frumoase, de pure si de pline de dragoste! Eu una am adorat sa o adorm la san... credeti-ma pe cuvant cand va zic, adormitul la san e mult mai putin daunator si mult mai usor de scos din rutina decat suzeta de exemplu!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
flo1980 spune:
Neatza...
Din ciclul "Zile groaznice" sa va povestesc ce am patit azi....ma iertati, dar nu am unde sa ma descarc, simt ca imi explodeaza capul si in curand o sa ma vizitati la Gheorghe Marinescu....
Totul a inceput de la spalatul vaselor in bucatarie (lasate de tati de aseara....ca uneori are zile cand spala si o linguritza daca o geseste in qhiuveta si ma dispera) ....prima greseala - ca daca eram in sufragerie nu se intampla asa, chiar daca eram la calculator....
Camulflez dracena si ies din camera, nu a durat mult, dar suficient cat sa se produca inevitabilul
David atenta pe langa "baraj" si Alex, desi stia ca nu trebuie sa-l lase i-a deschis "portitza" si gata toata sufrageria cu pamant, l-a mai sters si cu servetelul
In fine, asta e, scot aspiratorul fac curat. Pun copilul in scaun (care ii apropii usor picioarele sa pot scoate aspiratorul) il las asa si incep curatenia uitandu-ma mereu la el...bineintels cand m-am intors cu spatele, el a tras de jucarie, s-a balansat si a cazut cu tot cu scaun Am vazut negru in fata ochilor, simt ca nu mai fac nimic cum trebuie
E adevarat ca nu trebuie sa lasi pe post de bona fratele mai mare dar imi spunea mereu tot ce face..."mami Dav face cutare lucru.....x lucru, y lucru"
Cesul rau...ce sa mai ziccccc .....iresponsabila Si colac peste pupaza, am papuci de casa cu ciucuri si s-au prins de lantul de la jaluzele si l-am facut praf pe tot cu tot cu placutze
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
kamelya spune:
violeta si noi tre sa desfundam canalul lacrimal voi faceti interventia in Galati?
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
Kimmy spune:
Iriss,am incercat si eu sa-i dau mai tarziu,adica sa fiu sigura ca ii e foame,trag de timp cat pot,si da,am mai pacalit-o si cu lingurita la ea,si ii bagam in gura cand deschidea la a ei.Si incerc sa nu ma stresez,adica procedeul in sine nu ma enerveaza,am rabdare,dar e frustrant sa vad ca manca sa putin.O pacalesc cu maxim 15 lingurite de legume.Asta probabil ii potoleste deja foamea aia mare,si gata restul refuza.Am mai pacalit-o cu amestecat de fructe sau ce ii mai place in smacul de legume.Dar tot nu manca mai mult de 40-50 gr.
Vio,am incercat si borcane,si din alea adora cele de fructe,si cele de legume nu ii plac.Drept ca nu am incercat multe sortimente,dar sincer nici nu-mi permit sa-i cumpar 1-2 borcane/zi.
Turtu ca sa rezisti.Imi pare rau ca iti face nopti albe pitica!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra