Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

m-a luat Vio data aviatoare poate

gagici mi-o fost dor de voi da n-am timp sa va prea citesc. asa cite o pagina cind si cum. asta e, muncesc cu spor, cind vin acasa ma iau astia de buna si calareala in toata regula si uite asa...
e nasol fara bb le servici. de anna sa zic ca e mai mare si are ocupatii, da' prislea cam sufera. da si ea ma ia la bataie uneori, crek e felul ei de a protesta - cite o palma doua tot incasez seara la culcare.

sa zic de el: de vreo sapt merge de-a busilea si ne-a zapacit de creier. pai fii-mea nu se baga in toate belelele asa ca el, parca are radar si exact acolo unde nu trebuie isi baga nasul. se ridica in picioare, dar echilibrul nu e grozav si cade in toate directiile. noroc ca nu e plingacios, isi linge ranile, se ridica si merge mai departe .
insa ..... zice ma-ma. fac pe mine de placere, recunosc, la anna a fost muuult mai tirziu. intru in camera si el se uita gales la mine si ciripeste ma-ma cad pe jos...
maninca ziua trei mese diversificate, cind mai bine cind mai rau, depinde. ultima sapt rau dar ne-a si iesit primul dintos lapte la greu si ziua si noaptea - cam la 2 ore in continuare nu-mi vine sa cred ca are 7 luni si nu doarme inca macar juma de noapte legata.
cam atit m-a lasat sefu, poate mai bag capul mai incolo... pup toata pepenimea.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna seara la toata bostana (care probabil ca doarme)!

Bai, dar aveti o viteza la scris, de ma uimiti!!
O sa fac si eu minunatul cozonac (eu eram din categoria care jura ca traditia cozonacilor facuti in casa se va sfarsi o data cu mama mea), dar eu ma tot chinui sa nu mai mananc dulcirui si numai la ele visez

Azi am fost sa o aduc pe Yvo acasa si ne-am chinuit sa o culcam 1h jumatate, imi venea sa o bat. Si la maiaca-mea la 9 e in pat si in juma de ora doarme.

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

Daaa, Iriss are niste minunatii de copii...Poza in care mananca Yvo ati vazut-o????sau nu a aratat-o????E de coma.

La care te referi? Cea in care mananca iaurt cu mana? Cred ca am mai pus-o. Oricum toate pozele mele se afla la semnatura
www.dropshots.com/iriss27#date/2008-04-14/15:54:46" target="_blank">Iaurt cu mana
www.dropshots.com/iriss27#date/2007-10-05/12:49:55" target="_blank">Spanac cu lamaie
www.dropshots.com/iriss27#date/2008-02-02/13:09:42" target="_blank">Masca de supa, pt ten fin
Mu ma intrebati cum reusea sa aiba mancare si in par, ca nu mai stiu

Capri, merci!
DAR, copii mei nu seamana intre ei, e clar?? Yvonne seamana cu ta-su si David cu mine! S-a inteles??
... aaa mi-am amintit, flo pui si tu paie pe foc??? vedeti ca aveti cartonas galben, de ce naiba nu zice nimenic a seamana cu mine??
gata, m-am gandit, uite aici poze de cand eram eu mica si de cand era Mircea mic! Desi, cred ca tot cu el ziceti ca seamana

vazut poze:
Mihaita obrajor. Cristina, tu estei in pozele alea?? Chiar ca esti ff tanara. Felicitari pt curaj!

Aida cititoarea si cu un super scaun! Sa il stapaniti cu placere! Cat ati dat pe el?

Andreea de lady, cu minunata palariuta si cu niste ochi superbi!

Ochioasa Ana-Sofia, fata ta e toata numai ochi! Superba!

Leagane ca ele in care se da Daria de kamelya se gasesc in parcul Titanii, pe langa policlinica Titan, uite www.dropshots.com/iriss277#date/2008-06-29/15:31:29" target="_blank">aici

super balaceala de bebici vreau si eu!!! Cat costa la voi? In Buc este ~300E/luna

ma mai uit si mai scriu

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Biriiiiiiii
Pupam fata muncitoare!!!!

iriss asa e mai!!! Daca eu am stres ca nu mananca ori nu adoarme ... ei FIX aia face. Adica NU.
Cica e din cauza ca ei asta fac: ne citesc subconstientul. Pentru ca nu au alte modalitati de a intelege lumea, discuta de la ... subconstient la subconstient.
Deci watch out ca is mai destepti ca noi .

Anna nu te prosti, pune mana si tzine cura!! Nu slabesti altfel. Dar ma rog, te inteleg. Pt ca esti mult prea chinuita si frustrata ca sa mai poti sa te infometezi. Stiu asta ca am cedat si eu de cateva ori din aceleasi cauze. Shi io nu prea cobor steagu la cure de slabire.
Am dat jos 12 kile si nu pot zice ca nu am muncit la asta ...

bujo ete ce idee. Ia sa mai ascult si eu itsy.

Mergi la inceput

Capri vezic a te-am adaugat in lista pe ym, ca sa iti scot piticii din cap referitori la greutatea copilului!
Mai zic inca o data Yvonne la 1 an avea 7650g si 74 cm. Stai linistita ca Ilinica este excelent! Nu mai face comparatie intre copii. Daca eu ma iau de tine ca nu esti la fel de grasa ca mine! Acum lasand gluma la o parte, si asa ai stresul cu noptile albe, iti mai trebuie altul? Relax!

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Biri, ce ma bucur ca ai aparut. Chiar azi ma gandeam la tine, si cat de debordata trebuie sa fii cu lucrul si piticii .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Biribufelicitari pt dintisor si pt mersul in 4 labe!! Mie mi se par super haiosi in perioada aia ... dar trebuie sa stai numai dupa fundu lor!
Pe Anna o duci la gradi?

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Exact Capri!!
Lasa fata in pace!
Daca nu iti mananca e numai din cauza ca esti tu stresata. Asa ca daca ai sa ai putina grija de tine ... o sa fie bine de toata lumea. Nu intelegi ca tu esti cheia casei??? Trebuie undeva sa ai mai multa mila si intelegere pentru tine ...
Cat despre intamplarea cu Matei ... eu am citit ca atat cat poti tb evitat sa folosesti copilul mai mare pe post de bona.
Acuma ... de zis e ushor stiu. Si ma enervez si ma frustrez ca chiar ai intrat intr-un cerc vicios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

BUJO, la ce voce frumoasa ai cred si eu ca poti face terapie prin cantece.
CAPRIOARA , cred ca ai tras o sperieturaaaa.
MAITREY, super poeziile
FLO,eu intru pe mess mai mult seara dupa ce adorm fata, dar poti sa-mi lasi linkul off line
BOTI , ce totala e Nancy cum urecheste pisica
SERBANICA ,ATB , ce super ca ninge la voi!
KIMMY, borcanelele le-ai incercat? Poate alea ii plac.eu nu pot sa zic ca is fanul borcanelelor, dar in caz de forta majora...
NARCISA, felicitari pentru prekindergarten
DIA din partea mea e ok daca faci album cu bebe balacindu-se
ANABABY, si eu am pus 1,5 kg si as manca intr-una dulciuri
CAPRIOARA , relax, fiecare bebelus are ritmul lui de crestere
TEKY distractie placuta de sf Valentin
BIRIBU, felicitari pentru dintos si pentru ma-ma

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kimmy

Buna fetele!

Cu Timi...nici nu mai stiu ce sa zic...e o scumpa,o iubesc de mooor,da e greu cu ea,desi e copil cuminte,cand e cuminte
Doarme binisor,2 zile se trezeste doar sa mance,de maxim 2 ori,dupa aia 2 zile se trezeste din ora-n ora...cand cum...
Asta nu ar fi problema asa de mare,in schimb nu manca legumele,sau carne,sau galbenus,nimic.E diversificata deja de aproape 4 luni,si ar manaca numai fructe.
Am incercat sa-i prepar legumele in nn moduri,am incercat reteta din cartea de la mada...nimic nu functioneaza.Manca cateva lingurite,apoi incepe sa se frece pe fata,pe la ochi,apoi incepe sa se matzaiasca,si gata,nu mai manca.Ii adaug si iaurt sau cereale,mai manca 2-3 lingurite,si gata

Mai am mult de citit din urma,dar am vazut pozele noi,toate toate.Sunt niste frumosi pepenasii nostrii.
Acuma nu am vreme sa nominalizez,e cam prapadita Timeea mea

Va imbratisez si va pup pe toate

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Nici David nu e fan legume, mananc ain scarba si cand ii este f foame. De aceea, strategia mea, poate fi putin barbara, dar nu cred ca imi pasa prea mult. De cand incepe sa maraie de foame, mai las sa treaca 20-30 min. Abia atunci incep sa ii fac piureul, apoi spal si vasul de la blender (sa trag de timp). Iar cand incepe sa planga rau, ma apuc sa ii dau. Nu mananca spectaculos, dar macar mananca vreo 10-15 vf de lingurita.
La Yvonne strategia asta nu mergea, ea putea sa nu manance ore in sir nimic!
Incearca sa ii pui marar sau patrunjel ... sau poate da-i separat legumele, adica o gramajoara de morcov, una de cartof ... asta a mai functionat la Dav. Asa iti dai seama si ce legume ii palc si care ii displac. De ex, ai mei mananca dovlecel f bine, dar sa nu vada cartof.
Pediatra mi-a zis ca daca nu vrea deloc legume, putem sa ii punem si un praf de sare (asa i-a placut).
Eu ii mai dau si lui o lingurita in mana si de multe ori vrea sa o bage in gura si atunci mai strecor si eu o leguma (asta nu e corect).
Nu stiu ce sa iti mai zic sa functioneze, trebuie sa incerci si musai, sa nu fii stresata ca nu mananca, ca te simte. Nu stiu cum naiaba se prind dar Dav mereu mananca f putin cand eu sunt stresata ca nu va manca.

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

acum am vazut ca mi-au stricat linkul de la carte

http:// www. store4kids .ro /produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=primii_anisori

scoateti voi pauzele!

si pt ca am reusit sa sterg mesajul original mai scriu acum

era vb despre o carte pt bbei, care are in interiorul paginilor ceva fosnaitor si paginile sunt desenate cu animale (au si cate o bucata de textil care inimita pielea animalului (vaca are putina catifea)

copiilor mei le-a placut f mult, acum a luat-o dav la rontait, ete printre favorite

Mergi la inceput