Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

ile, vad ca noi 2 suntem huhurezele de 1 noaptea, mai avem si aceeasi idee; cred ca ne potrivim tu! cand esti nascuta?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si eu tot huhurez, da m-am ascuns ca mai si invatam putin

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

si continui sa vb singura
uinchi-miu zice ca T Gh seamana cu el, pt ca este mai mic ca el
uite o poza de la botez la Dav, eu totusi vad diferente, de ex, cantaretul este mai rotund la fata

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Bafta huhurezule! Cred ca ramai singura.
Ma duc la culcare ...

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

fete va pup apasat pe toate si luv u tu!!!

iriss sa stii ca m-am amuzat cu iaurtul mincat de Yvo cu mina, pai Anna si acum cind o apuca tot asa face. nu, inca nu merge la gradi, ca reusim sa nu ne suprapunem cu barbatu-meu, el munceste si de acasa, cit s-o mai putea. ce-i drept ei ii placea si invata multe lucruri acolo, faceau o gramada de chestii artistice la care eu acasa m-as cam codi cu pensule/picturi etc. e drept ca acolo stau la masuta cind deseneaza, acasa avem toti peretii decorati plus socializarea cu copiii care mie mi se pare esentiala la virsta asta deja. daaar, e sezonul cel mai nasol cu raceli etc si inca nu am eu curajul sa fim bolnavi saptamina de saptamina.

Narci pup nora ca pe ma-sa nu am chef,nu s-a invrednicit si ea cu o poza ceva vroiam tot asa sa-ti spun si tie, daca te hotarasti sa o tii acasa pin la 4 ani ai grija si expune-o la companie copilareasca cit poti de frecvent.e important. o sa va pove eu mai incolo.

Vio spor la invatat!

Ille te-ai mutat? stai cu soacra? nu ma tine in tensiune,cum te muti da un bip pe mess si intru in fiecare zi negresit, nu ratez eu asa distractie fata tu vorbesti serios ca ai slabit 12 kile? si ai tupeul sa scrii aici unde sunt si persoane suferinde??

Vick felicitari pt kakacioasa mica hai ca am vazut in urma ca se dezbatea oala si intru si eu sa va zic. aici se zice ca (,) cu cit incepi mai devreme cu atit o sa dureze mai mult. asa o fi. deci Anna a facut 2 ani si nici nu vrea sa o vada. dar ca scaunel merge dar si daca as fi scapat de pampi de la 1 an nu m-as fi suparat. in fine avem reductor de toaleta si uneori sta, uneori mai si face cite un pisu, da rar. a fost f incintata de reductor la inceput, statea acolo si o ora fara sa faca nimic, dar i-a trecut. asta e, ce-i drept eu nu am facut mari incercari cu olita ca mi-a fost si lene si gindul ca apoi tre sa caram oala dupa noi peste tot sau sa ne tot oprim sa mergem la wc public pe unde ne ducem...

Capri draguta mea eu cred ca noi doua am ramas cu copii asa nedormiciosi nu vrea sa doarma mai mult de 2 ore legate si pace. ce sa zic, sunt nedormita si irascibila pin la cer uneori. solutii n-am dar macar lista cu treburi de facut pe acasa ignorate se mareste vazind cu ochii. e casa ca dupa tornada seara? too bad! eu NU string. si asa mai departe.

Mada la tine ma gindeam zilele astea. parca la 2 ani voi ati mutat-o pe Ari in patuc mare. domne eu nu am curajul... asa stiu ca odata in pat nu are cum fugi pai daca ar trebui sa alerg si dupa ea... ca de culcat nu are chef mai nou, are prea multa treaba

ce sa va mai povestesc. de pitici. deci diversificatul a mers in unele zile mult mai rapid decit aveam eu intentia. ii pun pe amindoi in scaunele unul linga altul. ce nu-i place annei aterizeaza la el pe tavita. la piureul meu facea nazuri intr-o zi, lipsesc citeva clipe si avea gura plina de omleta, si-o indesa cu ambele minute - ce-i da sor-sa e mult mai bun a urmat si piine, uneori banana. asa am vazut ca nu se ineaca cu ea, o inghite binisor.
ce ma bucura e ca au inceput sa se joace f frumos, sunt super-haiosi. Anna il calareste in fel si chip si el nu zice nici pis desi crek uneori il mai si doare una alta.

hai ca m-am intins prea tare, va pup

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Tecky, Iriss, multumim pt aprecieri
Scaunul e f fain intr-adevar, am mai si zis ca a fost cam scump - 750 ron, dar eu zic ca merita pt ca se regleaza mult, se strange si Aidei ii place in el

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Neatzaaaaa!!

Biri ce bine ca ai putut sta si tu putin la poveeesti!!
Da mai, vb serios de cele 12 kile. Dar crede-ma ca alt gand nu am avut de cand am nascut ... am 1 doaga sarita cu silueta. Daca nu sunt "in norme" psihiatru scrie pe mine. Am dat in prima cura 8 si am luat 2 la loc la botez. Am stat un pic si m-am apucat iar si am mai dat 4 ... am pus 2 la loc de Sarbatori. Si tot asa, ultima abia am terminat-o acu' si am de gand sa ma supraveghez si sa nu mai mananc balarii. Si sa ma apuc de sport evident, ca mai am 1 pernutza la burta.

Baaaai, si tu esti in clubu lu Capri??? Uffff. Dar macar tu le mai dai la spate inteleg. Bine faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani daria maria si razvan! sa fiti sanatosi piticilor

ia sa ne distram si azi de dimineata

bai nu mai vb de cure eu cred ca detin recordul din maternitate am iesit cu -13 kg fata de cum am intrat si dupa ce am terminat cu alaptatul am pus la loc 10 acum sunt pe calea cea buna...am reusit sa dau jos 4 si perseveram deci...mucles cine mai e ca mine?

have a nice day

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

maitreyi, genial filmuletul

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

n-am citit nimic in urma, raportam cea mai ingrozitoare noapte ever. Plins de la 11 pina la 3 dimineata cind n-am mai rezistat psihic si-am adormit-o cu tzitzi, fir-ar sa fie de treaba ca numai asa adoarme. Ce ma fac cind nu mai alaptez?
Am controlat-o, febra nu avea, dintii nu par s-apara la orizont, habar n-am cum sa procedez si ce sa fac in cazuri dina stea. Iar la 7 era fresh si toata ziulica miauna daca nu ma vede/n-o iau in brate/nu-i dau atentie. Cum sa mai procedez? Evident ca acuma ma simte si pe mine c-am nervi, ma uit urit si dup-aia am mustrari de constiinta ca-mi pun mintea cu un copil de nici 6 luni care nu stie altfel cum sa-mi zica daca are o durere decit daca plinge. Dar simt ca-s la capatul puterilor, job + copil + nopti nedormite + zile miorlaite nu mai merge la mine.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput