Pepenasi de iulie - august 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Ile, mda, si eu tot "bancher", insa mai noua in breasla, am doar 2 ani jumate vechime, asteapta astia sa-mi termin faculta ca sa ma avanseze.
Am reusit sa vorbesc in seara asta cu cativa din colegi si totul e ok, spaima a fost mai mare, de patit n-a patit nimeni nimic, doar pe una din colegele insarcinate zicea ca a luat-o la un moment dat cu dureri pe sub burta dar i-au trecut pana a ajuns acasa, ca i-a tinut pana la 9 seara sa dea declaratii.
Dar de ce m-am speriat eu cel mai tare era ca puteam fi f bine si eu acolo, fiindca ii vizitez f des pe colegii mei, banca e la 5 minute de blocul in care stau eu, si de fiecare data cand ies la plimbare cu Nicholas si trec prin fata bancii intru sa-i salut si pe ei. Ne intelegem f bine si mi-s la fel de apropiati ca atunci cand lucram. Dar de cand am intrat in sesiune n-am mai dat pe la ei deloc, s-a facut aproape o luna de cand n-am mai fost si deja ma asaltau cu intrebari pe net cand mai merg pe-acolo ca le e dor de "colegul lor cel nou" a'ca fii'miu. Si numai Doamne-Doamne a fost cel care ne-a pazit trimitand vremea asta de cacao care ne-a impiedicat sa iesim din casa, ca altfel acolo ne prindeau jefuitorii si pe noi, tinand cont ca era chiar la ora cand merg si eu pe la ei, adica inainte de inchidere.
Uoff dar prin cate ai trecut si tu..., inseamna ca ai ani buni de experienta... inchipuie-ti deci sa fii cu un copil mic in mijlocul unui jaf armat... Doamne pazeste!!!!!!

Fetele scuze de off-topic, dar am fost f tulburata azi din cauza asta, nici n-am apucat sa scriu ce mai vroiam sa scriu pt. voi.
Biri, ma bucur sa te citesc din nou, mamica puternica ce esti!
Turtu, ce n-as da sa mai adoarma si puiul meu la tzitzi, dar deja nu mai stie demult asta, nici macar nu mai stie ce e aia tzitzi, daca i-o bag in gura se uita urat la mine si o scuipa, i-a iesit de tot reflexul de a suge la tzitzi.
Boti, interesant blogul tau! Te-am intrebat intr-unul din mailurile trecute de unde i-ai luat lui garga carticica aceea colorata de musama, ca demult caut si eu pt. Nicholas si nu gasesc nicaieri.
Vio, mai poti maica cu invatatul?
Dia, sa va fie de bine baita!
Capri, Flo, bun venit in clubul celor cu prima cazatura din pat! Pup Ilinca si David sa le treaca sperietura!
Anka, da, se completeaza reciproc, si daca Nicholas papa cu mare pofta orice piure ii dau, poate Erika bea suculetele si supicile in locul lui!

Si ce faceti dragelor de Sf. Valentin?
Hai sa va urez un HAPPY VALENTINE'S DAY!!! tuturor celor care mai au vreme sa se gandeasca si la asta ca eu una in nici un caz!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladymina77

Voiam sa mai intreb: mai e vreun bebe care-si suge degetul si ziua nu doar cand doarme?.La noi asa e.Se joaca,il baga in gura,iar se joaca iar ,si tot asa.NU-mi prea place.
Seara faina tuturor!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Daca de pune, "bebele" meu de 2 ani suge degetul in orice imprejurare, cand ii e somn, cand se joaca, cand se plictiseste. Daca o atentionez sa il scoata din gura, imi intoarce spatele si eventual inchide si usa dupa ea.
Ea are si un urs, am obs ca atunci cand il vede i se face pofta de supt degetele, chiar asa avea altceva de facut.
Am incercat sa ii scot ursul din obicei, dar a fost circ mare ... banuiesc ca va renunta ea, daca nu, asta e, se marita cu ursu.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

bujo e super cantecelul asta cu fructele!
Vreau si eu versurile, te rog.
Eu zic ca ar fi bine daca ai face poze la caietul mamei, sa le pui pe mail. Ne mai inspiram si noi.
Nu va faceti iluzii, eu sunt din gasca cu ile si cu pica ... vocea mea .Mah, da' io cant, nu ma opreste nimic, ma bazez pe faptul ca ei nu stiu cum trebuie cantat si in fond si la urma urmei, ei vor sa asculte glasul mamei si sa invete cuvinte, nu?

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

OOKA, felicitari pentu dimensiuni
LADYMINA , multumim de aprecieriSi alexandra isi suge degetul , dar , de cand i-au iesit dintii si-l musca din greseala si s-a cam lasat de sportul asta.Noaptea nu il foloseste
FLO, votat grasunelul, mai trecem si maine
KAMELYA, da in Galati vom face interventia, daca o fi cazul
ANKALAURA, ma puneti pe ganduri cu mancaricile, parca m-as baga si eu .Da intai sa vad cum merge cu piureurile.Pina acum cu fructele am avut succes, sa vedem cu legumele
OANASM , nu te mai depresa atata cu lapticul, lasa ca isi revine elMie inca nu mi-a venit CM , dar nici nu mi-e dor
ARIADNA, intr-adevar sunt niste momente magice u care nu te mai intalnesti
TRULI_LULI, felicitari pentru dintisori
OOKA, eu zic sa o lasi pe fata sa hotarasca ea singura cand o fi mare daca merge pe varianta bio sau nu.Pina una alta, da-i si tu ce lapte ii place si gata
IRISS, cred ca pofta asta nebuna de dulciuri e in stransa legatura cu alaptatul, ca altfel nu-mi explic Si eu sunt nebuna dupa dulciuri, desi de cand ma stiu am preferat fructele.
SCUMPI eu am spalat hainute la 90 grade si am reusit sa le stric.S-au scamosat si au intrat si la apa
DIARUX , mama da ce vecini ai!Imi amintesc de vremurile de la inceputurile casniciei mele cand stateam la un camin de nefamilisti si atarnam rufele pe niste sarme afara la geam, si aia de deasupra aruncau gunoiu' taman pe rufele meleFelicitari ptr succesul cu carnita
BUJO, stai linistita ca si eu pina acum ma uitam si atat, ca nu aveam timp sa scriu despre fiecare, da acuma n-aveam somn si de aici mi se trageDa mi-am facut norma pe tot anu' , gata
ATB, am vazut si eu la stiri, doamne in ce tara traimbine ca nu erai la serviciu

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

ateb-ule chiar ca ai avut noroc!!! Pe mine m-a luat cu rau de la stomac numai cand am auzit stirea. In ce tara traim??
Uite o carticica
http://www. beb elusultau. ro/detalii.php?cod=LI18

si cea pe care am recomandat-o eu, dar s-a dus naibii linkul
http://www. store 4kids .ro/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=primii_anisori&pg=1
ultimele din rand

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ATB, gata, maine am ultimul examen si am scapat
IRISS si eu is din gasca de capre, da cant din orice pozitie, si mandra e super incantata

Plec la somnic ca maine ma trezesc de dimineata.O noapte linistita sa aveti

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

fii-miu, cand este alsptat noaptea, nu deschide nici un ochi

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata!Dau o si la multi ani pt toti indragostiti!!
Ankalaura i-am stors prunele la storcatorul de fructe,sunt acre dar lui Serban nu ii displace.
Cu kg mai am dar incet si sigur am sa dau jos mai ales ca acum am liber si de la endocrinolog,ca dupa ce am nascut am facut un TSH si a iesit foarte prost adica mic si dr a zis sa nu incep nici o cura de slabire ca poate am sa slabesc de la glanda.Dar acum e bine.
Fetelor care mai vb pe mes ce mai fac fetele care au renuntat adica Sun, Camelia si restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

hai sa va bucurati de ziua indragostitilor si din partea mea!

gagici nu ma mai laudati ca puternica nu-s. sunt doar f organizata in dezorganizarea mea. deci eu fac planuri elaborate ce sa nu fac si cind. ce e musai zilnic e hranirea copilaretului, deci pt ei ma preocup. pt noi nici o secunda, e frigi sexi gol, too bad. oricum husbandul gateste f bine si singur, n-are nici o problema. curatenie - la fel. strictul necesar zilnic si planuri cind/ce/cum restul, si tot pe husband cade parte insemnata. de spalat spala masina, multumesc lui Dumnezeu pt uscator ca nu trebuie sa intind/string rufe, greu e sortatul, da si asta cind n-am alta treaba. de calcat nu se pune problema macar. cam asta, daca vreti idei eu va dau cu generozitate. e drept ca a trebuit sa-mi tratez unul din piticii de pe creier, cel ca asa bine ca mine nu face nimeni.

profa adik te bucuri de necazul altuia... te-am sters din lista de mess

ooka eu sincer n-am inteles durerea ta da oi fi prea blonda... adica papa 100 ml si nu esti multumita?!?

Adriana ma facusi de caut stiri pe net sa inteleg care-i faza... uffff!

Ille slabesc natural pe dracu' deci dau 5 jos dupa nastere, pun veo 4 la loc in concediu, iar dau 3 jos, pun 2 la loc de sarbatori etc etc. si eu vreau ieri sa fiu slaba iar

Anka deci: nu te costa nimica atkinsul, chiar ma mir ca nu se stie de asta in romanica unde se dieteaza la greu. da nu e usor de tinut ca nu ai voie dulciuri. daca poti, restul, orice fara carbohidrati (nici piine, paste, cartofi nu) e la liber. cit vrei si la ce ora vrei carne, brinzeturi (nu lapte sau iaurt) oua, legume verzi, fructe nu prea dulci (merg grefuri, capsuni, de fapt orice berry, mere, pere etc) slabesti la greu, daca te poti tine. eu reusesc cam 3-4 zile in sir apoi calc pe laturi, si tot asa. daca vrei mai multe amanunte iti zic pe mess.

apropo de mincare la bbi: al meu tot asa nu prea mai vroia piureurile pe care le minca cu placere inainte. si m-am gindit eu asa sa nu i le mai pasez asa de fin. ma credeti ca iar baga ca spartul? le fac la furculita repede si usor, textura e evident diferita cu bucati mai mari prin ele, si-i place s-o crede baiat mare??

pup bostana

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Baaaai!! Ce a fost vorbaraia asra aici pana la 2 dimineatza? Aiii?
Ntz ntz ntz

atb in vara asta fac 8 ani de banca. Si cand ma gandesc ca locul meu nu e aici ...

Biri un milion de puncte pentru chetia asta. Bravooooo!! Si un milion de puncte pentru barbata-to!!!

Citat:
citat din mesajul lui Biribu
sunt doar f organizata in dezorganizarea mea. deci eu fac planuri elaborate ce sa nu fac si cind.

Hai la

Mergi la inceput