Pepenasi de iulie - august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
madina71 spune:
Multumesc Boti! S-a notat!
Cu slabitul, si eu stau bine, cu toate ca mananc de toate in afara de grasimi si prajeli... Am revenit la greutatea pe care o aveam cand am ramas gravida a doua oara, aprox 58 kg la 164 cm, eu as vrea sa mai scap de 1 kg... Burta nu am, spre surprinderea mea, fiindca ma asteptam ca dupa doua nasteri destul de apropiate sa imi ramana ceva burtica... Ar fi nevoie de ceva fitness fiindca daca ma uit in oglinda vad si ca am celulita, vad si ca sanii nu prea imi plac...ei, bine ca am doi copii sanatosi... Si cand ma gandesc ca acum vreo 3-4 ani ma gandeam daca o sa pot avea copii... si acum uite-ma cu doi, cateodata nu-mi vine sa cred si atunci ma simt atat de mandra de mine si de copilasii mei!!! Cred ca asa simte orice mama...
Intr-o zi radeam cu o prietena cand ii spuneam ca la pranz mananc si ce ramane de la Adrian si ziceam ca de acum cam asta ma asteapta, sa mananc ramasitele copiilor mei! La cat mananca cel mare, "ramasita" e destul de consistenta!!!!
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Didi81 spune:
Mina, Aida nu isi suge chiar degetul, dar isi baga toate degetele in gura uneori (cand nu are altceva la indemana de bagat in gura ) si se scarpina cu ele pe la gingii
maitreyi, eu ii mai dau Aidei uneori dimineata orez blenduit cu fructe (de obicei para ca sa mai diminueze efectul constipator al orezului ) pentru ca cerealele din comert (alea prafuri) sunt un mare yacsss; in schimb orezul cu fructe ii place, asta facut in casa sau varianta la borcanel din comert. Si nici vorba de constipatie.
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooka/ooka.jpg)
ooka spune:
Ileanno imi pare rau ca am reusit sa te deprim, rili, cu tigancile ai dreptate, asa o sa fac si eu, desi io daca nu aveam problema aia idioata alaptam si amu, aia e..
las liber butoiu ca nu'mi prieste
si ca tot ma tiu sa scriu de vreo doua zile Mitzi asa rau iti manca urechile flacaii tai de nu mai dai pe aici?
mami de Sofi
Didi81 spune:
Boti, cereal killer zici?
Mai cu cozonacii vostrii, mai am putin si ma apuc si eu fac unul in weekend
Didi de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
ileanna spune:
atb adica mai avem o bancheritza intre noi???
Da, e oribil ce s-a intamplat. Nu vreau si nici nu pot sa imi imaginez. Eu nu am avut probleme decat cu clienti turbulenti de 3 ori. Si pt 2 din ei am chemat security. La primul am vrut sa chem politia de-a dreptul dar nu m-au lasat cei din centrala ... deh ... reputational issues. Butonul de panica l-am apasat destul de tarziu ca nu procesam mental si nu imi venea sa cred ca se intampla ce se intampla. La al doilea care a intrat beat la mine in birou si ameninta pe cineva prin telefon sa-i transfere bani in cont, iar pe noi sa-i dam banii instant si fara ID ... am apasat butonul in secunda 2. Mai bine zis am inceput sa lovesc isteric si sacadat butonul de sub birou ... cu un ochi pe geam, evaluand cat de dramatic e traficul pe o artera centrala a Bucurestiului. Oricum senzatiile au fost oribile. La primul m-au durut rinichii vreo juma de ora (am inteles ca e vb de glandele suprarenale care secreta ceva in caz de panica puternica).
Ce au trait colegii tai ... nu imi pot imagina si nici nu vreau.
ariadnabr spune:
Turtu scriu pe scurt. Ideea e ca pe la 6-7 luni sa incepi sa introduci incet canita. In loc de san dupa masa de solide, ii dai apa, sau suc, la inceput o sa o rontaie, apoi o sa descopere cum se foloseste, va refuza probabil laptele din canita dar apa si sucul le poti introduce, eu de ex, am inceput deja sa ii ofer cana Juliei, asa in joaca, canuta cu apa fiarta. Normal masa de solide trebuie in principiu sa acopere masa de lapte, deci vb de cantitati de 100 -150 gr sau chiar mai mult depinde de copil. Tu esti abia la inceput cu diversificarea deci e f normal sa completeze inca cu laptic. Procesul e fff incet. Mie mi-a luat vreo 3 luni intarcarea. Am facut-o incet si cu pasi mici, tocmai ca sa evit trauma ei si de ce nu, trauma mea...cat despre ce spune sotul, eu iti zic asa. Este perfect natural ca bebe sa adoarma la san! Pai acolo nu e numai papica, acolo e dragostea ta si confortul ei...cum sa nu adoarma la san cand sanul o relaxeaza si calmeaza?! Obicei prost nu e adormitul la san, obicei prost e suzeta la 4 ani sau san pana la 8 ani (:p Bujo) Eu zic sa continui sa adormi fata la san, ea va creste si daca faci intarcarea incet, pas cu pas, va renunta ea singurica. Nu are rost sa o fortezi, sanul nu e suzeta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
diarux spune:
MAITREYI de unde maica nesimtiron? ai tu? trimiteVreo tona
BUJO da! ce? nu e buna ideea mea? te legi de mine si de familia mea???
VASILICAAAAAA ti-o iei rau daca mai razi di mini, clar????
IRLANDEZIOOOOOOOOOOO bine le mai zici. da parca prea esti serioasa. mie niciun cuvant???
NARCI si io incerc sa dau de DIANAMI. nu stiu daca sa o deranjez la telefon.da o sa ii dau un sms maine.
vad ca vb de spanac. acu io nu mai stiu care bebe cat are si mi se pare ca voi aveti cupii de un an numai io sunt in urma.of
da de urzici ce stiti???cand pot sa ii dau? Observati ca io ma tot fofilez cu fierul astaprefer sa il iau din alta parte.
gata , am recuperat tot. acum ma duc la somn ca nu mai pot. pana nu inepe vecina.
pup iu ol
Ruxandra,binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Cozonac eu stiu ca iarna se pune cantitatea de drojdie dubla.
Vicky si Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Cozonac eu stiu ca iarna se pune cantitatea de drojdie dubla. Vicky si ![]() |
nici la cozonac iarna nu-i ca vara?
![](radtare.gif)
din categoria unde nu-i cap vai de...biberon...am uitat sa cumpar tetine...si mi-am dat seama la ora cand bebe trebuia sa pape
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bis.gif)
![](radtare.gif)
profa nesimtiron cred ca gasesti la oferta la vecina
![](radtare.gif)
hai noapte buna sa avem
![](pupic.gif)
-------
Ana-Maria
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
![](olala.gif)
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
maitreyi spune:
si asta ca sa aveti o noapte...frumoasa asaca de ziua lu' indragostiti
-------
Ana-Maria
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
![](olala.gif)
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008