Pepenasi de iulie - august 2008 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooka/ooka.jpg)
ooka spune:
neata
Biri, da, nu e ok ca mananca 100. Are 5 mese pe zi de max 100ml. Adica aprox 250 solide pe zi completate cu aprox 250 lapte. In opinia mea e foarte prost.
mami de Sofi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
maria-86 spune:
Neta fetele. Scuze k ma bag si eu da am si eu un pepenas de august(05.08.2008).Piersicutza mea sta perfect in fundulet de la 4,5 luni, si acum la aproape 7 , vrea sa plece in picioare. Nik nou, o sa ziceti, asa zic si eu, k am o prietena careia fetita ia plecat la 7 luni in picioare, dar doctor mea e nebuna::vai sa no lasi, incetinesteo, k evolueaza prea repede, ii se deformeaza coloana ;, acm eu ma gand:"ce sa?, cum sa o incetinesc?"...ziceti si voi...
pupici la toate, sper sa ma prim si pe mine pe topicu vostru..sunteti super
Maria, mamik de Adinutza mica
maitreyi spune:
maria evolueaza prea repede? daca bebelu' vrea inseamna ca e si pregatit...zic eu...parerea mea e sa lasi cupilu in pace da' asta strict daca vrea ea si nu o fortati voi. bine ati venit si sa va traiasca pepenasul
-------
Ana-Maria de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Anilansa spune:
buna ziua... si de la noi
vai cat am de din urma... lipsesc o zi si voi aveti un chef nebun la butonat
in primul rand am pus un filmulet la semnatura
in al doilea rand... nu prea mai dormim bine.. de exemplu asera... din 15 min in 15 min ma trezit... intre orele 2 si 4... cu tipete si urlete... ne dor ff tare gingiile dar nu vrea sa iasa nik pina acum
....
maria bine ai venit si lasa puiutul in pace... si mie mi se intampla la fel... mie mi se pare ca evolueaza prea repede... merge ff bine deabuselea, nu sta locului o clipa.... NUMai ca la noi doctorita nu nea zis sa il incetinim... fiecare se dezvolta in felul lui... la noi ...ma refer eu si sotul suntem firi fff energice, nu stam locului .... si ne mosteneste... aceasta explicatie a gasit-o doctorita... drept urmare te invit sa te uiti la filmulet si sa tragi tu concluzia...
noi azi stam in casa... deoarece sotul are ore pina la 7 seara... deci dupa ce din urma ma duc la curatenie.
va urez o zi placuta...si o
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Gini75 spune:
Neata!
Am vazut ca s-a publicat ieri in Monitorul Oficial un ordin al ministrului muncii, in legatura cu aplicarea normelor metodologice privind indemnizatia de crestere copil. Gasiti textul si anexele www.mmuncii.ro/ro/257-view.html" target="_blank">aici.
ileanna, asa deci, vrei sa dai copilul la tiganci... Uite, iti mai dau si eu ceva de cititwww.adevarul.ro/articole/ouale-de-baterie-puse-la-zid.html" target="_blank">aici.
Sa spun drept, mie mai grav mi se pare ca trebuie sa-mi cresc copilul in acest oras poluat, decat toate bisfenoalele si alte porcarii.
Pe mine cu dietele astea ale voastre ma loviti unde ma doare. Biri, dieta aia de care vorbesti nu se poate tine si cu inghetata si cozonaci? Eu tocmai am pus de-un tort.
Eliza, daca mai citesti pe-aici, azi o sa fac www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21159/Tort-Winter/" target="_blank">tortul winter, pe care ziceai ca-l incerci. Iti scriu cum a iesit.
Tecky spune:
Salutare! HAPPY VALENTINE'S DAY!
Ce vreme superba se anunta azi ,abia astept sa-mi scot odrasla la plimbare.
Va doresc un weekend placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AnnaBaby/AnnaBaby.jpg)
AnnaBaby spune:
Neata!
Frumoasa zi, e soare, chiar daca prea cald nu e, macar e o atmosfera de primavara care pluteste in aer!!! Super! Noi vom pleca mai tarziu la Iasi, ca sa mai schimbam peisajul si sa ne mai relaxam putin, pe Ioana o debarc la mama, dar acum astept sa-si faca domnisoara somnul de frumusete, apoi sa pape si abia dupa aceea plecam.
Ile si tu ai avut evenimente din astea cu buton de panica and stuff? Eu din fericire nu am avut astfel de probleme, ba chiar ma gandeam ca e imposibil sa se intample ce s-a intamplat ieri, adica sa vina cineva inarmat si sa jefuiasca banca, mi se parea asa o chestie de vestul salbatic, dar uite ca disperarea ii face pe oameni sa reactioneze ciudat...of cu criza asta, cine stie ce o sa se mai intample!!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mcoca/mcoca.jpg)
mcoca spune:
Gini, tortul ala este ceva bestial. Il fac si eu cu prima ocazie. Sa ne spui cum a iesit.
Turtu, vecina este EXTRA. Are si ea o fetita de 9 luni si ne ajutam una pe alta. NU o platesc. Fetita ei face la olitza, de m-a lasat cu gura cascata. O pune mama-sa pe oala, face, o ia, a mica incepe sa se agite, o pune iar, mai face si pleaca de acolo in 4 labe. Gata, terminase fata :). Nu stiu cum a reusit. Fiecare copil e unic asta e clar, o sa vedem si noi cum o sa fie.
Vicky si Maya (27.06.2008)