*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 6
Amalia spune:
Ginye multa sanatate la amandoi!
Nevralgia ta de la ce se trage? Nu merge s-o tratezi cu nimic?...nu poti lua ceva care sa atenueze durerea? Te pup, ai multa grija de tine!

| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Neatza! Azi noapte m-am odihnit si eu. Toata noaptea a stt mama cu bb. De azi, insa, sunt singurica. Mama a plecat. Stefanut e in continuare racit. Nu scapa de mucisori si se ineaca mai mereu pt ca nu reuseste sa respire pe nasuc. Sa nu vorbesc de momentul mesei.E tragedie. Abia mananca pt ca poate respira.Si incepe sa planga. ![]() ![]() ![]() ![]() Eu sunt la fel, un dezastru. Nush cand oi scapa de nevralgia asta. Hai ca m-am vaitat destul. ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
alra spune:
oceanboooorn de ce ti-ai schimbat numeleeee????? sunt probleme groaznice cu chestia asta! aici in be femeile sunt vazute pe numele de fata, li se fac acte be pe numele de fata insa in ro pe numele de sotie. e crunt! sunt situatii fara iesire.
pe mine ma cheama ca pe tata ![]()
bonnn, remarc ca noi o rezolvaram cel mai rapid pana acuma ... si eu m-am plans cel mai tare
tineti pumnii sa fac si pasapoartele si dau visine in ciocolata la toata lumea!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Alra mie-mi spui?
daca stiam .......
dupa casatorie, care a avut loc in ro..am venit la primaria de aici cu certif de casatorie tradus apostilat toate in regula(sau cel putin asa credeam noi)...ne-au cerut adeverinta aia nenorocita de la consulat ca "eu sunt eu" cu toate ca si din certif de casatorie reiese asta...am lasat-o balta..cine se gandea ca se ajunge aici...drumuri dupa drumuri.. ca certif de nastere internatonal ce-l elibereaza primaria trb apostilat iar resedinta de....cum se zice? regiune?
e la alti 100km si doar acolo se apostileaza, alt drum...si uite asa...
cardul de sanatate ,codul numeric, absolut tot trb sa-mi schimb..
mami de Thomas
mav spune:
| citat din mesajul lui lauramiron Mav, ce ma bucur sa te vad asa vesela Creste Antonelul, creste Abia astept sa intinda manutza dupa jucarii si gogoshica mea. Alra, ce de umblatura si nervi aveti voi cu toate documentele si hartzoagele ![]() Nashpa treaba!Mah, io citesc de zor la Diversificare, de la Parintii intreaba....scriu fetele alea-n draci Si am vazut o chestie, mancarica facuta la steamer, aparatul de gatit cu abur. La Rebeca n-am avut asa ceva si habar n-am daca merita. Cica legumele ies mult mai gustoase, pe langa faptul ca-si pastreaza mai bine vitaminele, si se fac mai repede. Si bebelushii papa mai bine pireurile din legumele gatite astfel. La Rebeca am mers pe borcanase mai mult, nu aveam timp de stat si fiert legume si carne, ca aveam servici. Si Caterinei ii voi cumpara borcanase (stiu ca e un subiect controversat Deci...aveti asa ceva?? Ati folosit? Ati gustat vreodata legumele facute asa?? _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Laura, inca n-am testat pe bb
Pt cele care au Interex in localitate, am vazut acolo un steamer ff ieftin, pana intr-o suta de lei, chiar merita testat (bine, al meu e ceva mai scump, dar... l-am primit cadou.
...Si... eu folosesc aproape zilnic tigaia antiaderenta Amway... pun in ea ori pui ori peste, cu legume, de cele mai multe ori fara ulei, sare, condimente si mancam toti cu mare pofta (adik si Sebi), caci mancarea iese super gustoasa (si sanatoasa)!
...Si am in plan sa achizitionez si un vas Zepter +capacul pt presiune, tot cu gandul la diversificare. Colega mea de birou zice ca face ciorbita in vasul respectiv, sub presiune, in 4-10 minute (cam asa ne trebuie noua, ca pt oameni f ocupati, ca sa nu zic lenesi). Daca n-o fi asa, o strang de gat
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
Amalia spune:
Mamiseli sa-ti traiasca Mirunica si sa va bucurati de ea!
Multumim pentru tratatie!
Cat priveste alaptatul...tine-i mereu capul ridicat...nu e bine sa stea la orizontala.
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Azi dai tort si suculet la pitici, face Mirunica 3 luni. Uau!!! Nu stiu cand a trecut vremea. Parca acum eram zombi cu copil nou-nascut ![]() . Alte noutati de la noi? A, da. Zilnic facem scandal dupa amiaza si refuzam titi si urlam ca din gura de sarpe. O iau la plimbat, hatanat si abia abia mananca. Face asa numai pe la 6-7. Habar n-am de ce. Si alta chestie, cand ii dau sa suga culcata, ii iese lapte pe nas. Pe gura inghite lapte, pe nas ii iese lapte. Aveti idee de ce? Si cel mai important, e periculos?? (Ma gandesc la pneumonia de aspiratie) Va pup, fug in oras ca am un pic de treaba.Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)Pozele mele Mirunica |
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mav spune:
| citat din mesajul lui alra lauramiron si fimea tot borcane a mancat pana spre 2 ani ma-sa a constatat ca se streseaza mult mai putin daca nu mananca cand e vorba de mancarea de la borcan decat cand e vorba de mancare la care a muncit o gramada sa o faca si a murdarit juma de bucatarie. insa la cresa manca proaspat, tanti de acolo gateste si nu isi permite sa ia borcane la copii din cauza de bani. borcanele nu au conservanti, asta e marea dilema a multora. aici in toate brosurile informative zice ca sunt super safe si sunt pregatite dupa niste reguli sa pastreze cat mai mult din vitamine. cu toate astea si aici multi prefera sa gateasca ei si sa dea borcan numa daca nu sunt acasa. chestie de opinie... relativ la diversificare opinia mea umila in privinta asta e ca oricum ai incepe e bine, atata vreme cat nu dai alergeni si o iei treptat si respecti grupele de alimente pe varste (care grupe sunt definite in mod diferit de la tara la tara io o sa incep cu morcov si cartof de data asta, continui cu cartof si spanac si abia cand mananca astea bine ii dau fructe. la laura am facut pe dos si m-am chinuit cu ea cu legumele. aici primul piure dat la copil e urmatorul: juma de mar, juma de banana, zeama de la juma de portocala (yeap, portocala!). de pe la 4 luni. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
ma intereseaza subiectul...
zici morcov+cartof si cartof+spanac, am inteles bine? introduci cate doua de-o data?
...si eu i-am dat de devreme lui seb mar+banana+suc de portocala (am obs ca nu se mai oxidau marul si banana pana ajungeam cu bb in parc, ca luam dejunul la aer curat
apoi bine-nteles ca am introdus si alte fructe in ecuatie...
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Ginye multa sanatate la amandoi! Nevralgia ta de la ce se trage? Nu merge s-o tratezi cu nimic?...nu poti lua ceva care sa atenueze durerea? Te pup, ai multa grija de tine!![]() ![]() pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Nevralgia cred ca am capatat-o din cauza curentului. Iau antibiotic de 2 zile. Sper sa-si faca mai repede efectul.

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
| citat din mesajul lui mav ma intereseaza subiectul... zici morcov+cartof si cartof+spanac, am inteles bine? introduci cate doua de-o data? ...si eu i-am dat de devreme lui seb mar+banana+suc de portocala (am obs ca nu se mai oxidau marul si banana pana ajungeam cu bb in parc, ca luam dejunul la aer curat apoi bine-nteles ca am introdus si alte fructe in ecuatie... |
cred ca voi incepe cu morcov fiert pana la fleoscaire cu multa zeama, ca o supa crema. si apoi in cateva zile il combin cu cartof. morcovu constipa, cartofu fermenteaza, cred ca se cer combinate. apoi ii bag spanac si witlof - o leguma alba de aici, foarte inofensiva. se preteaza la copii mici.
eu cred ca astia dau banana in combinatie cu suc de portocala caci una se anihileaza pe alta ca efect.
pe laura ca sa o fac sa manance legume a trebuit sa i le combin cu lapte si sa le bag in biberon o vreme. si acuma se oripileaza ta-su cand vede filmuletu unde laura manca piure de spanac cu cartofi in biberon amestecat cu lapte. daca i le dadeai cu lingura sa stramba de ziceai ca e kk, in biberon manca de nu avea treaba
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
oceanborn spune:
Of, maine mergem la ecocardiografie!sa ne tineti pumnii.
anul trecut de ziua mea si a sotului eram la spital la monitorizare, din cauza tensiunii mele mari, ii ascultam inimioara, acum de ziua indragostitilor facem cam acelasi lucru...dar in trei...sper sa fie bine...
mami de Thomas

Abia astept sa intinda manutza dupa jucarii si gogoshica mea.
Miruna Cosmina (13.11.2008)