*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

astea cu seminte cica sunt alergene de aia nu e bine sa le mananci.

eu am mancat si mananc orice, chiar si kiwi. nu am constatat nici o problema a lui nicole corelata cu ce am mancat eu. bine, nici nu prea le urmaresc

mi opinion: daca nu mananci cu castronu e ok.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Asa si Rebeca, pana pe la 2 ani a papat borcanase, si-i placeau tare mult. Ma-sa nebuna mergea in delegatii prin Europa si venea acasa cu portbagajul plin cu borcanase cu papa de toate felurile. Acuma cativa ani in Romanica nu era oferta asa bogata, plus ca erau mai convenabile la pret dincolo Deci si Cati va servi meniuri din borcane.
Si eu voi incepe cu morcov si mar, asa mi-am propus....mai vedem pana atunci,mai citim.

Citat:
citat din mesajul lui alra

lauramiron si fimea tot borcane a mancat pana spre 2 ani
ma-sa a constatat ca se streseaza mult mai putin daca nu mananca cand e vorba de mancarea de la borcan decat cand e vorba de mancare la care a muncit o gramada sa o faca si a murdarit juma de bucatarie.

insa la cresa manca proaspat, tanti de acolo gateste si nu isi permite sa ia borcane la copii din cauza de bani.

borcanele nu au conservanti, asta e marea dilema a multora. aici in toate brosurile informative zice ca sunt super safe si sunt pregatite dupa niste reguli sa pastreze cat mai mult din vitamine. cu toate astea si aici multi prefera sa gateasca ei si sa dea borcan numa daca nu sunt acasa. chestie de opinie...

relativ la diversificare opinia mea umila in privinta asta e ca oricum ai incepe e bine, atata vreme cat nu dai alergeni si o iei treptat si respecti grupele de alimente pe varste (care grupe sunt definite in mod diferit de la tara la tara )
io o sa incep cu morcov si cartof de data asta, continui cu cartof si spanac si abia cand mananca astea bine ii dau fructe. la laura am facut pe dos si m-am chinuit cu ea cu legumele.

aici primul piure dat la copil e urmatorul: juma de mar, juma de banana, zeama de la juma de portocala (yeap, portocala!). de pe la 4 luni.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron
Mah, io citesc de zor la Diversificare, de la Parintii intreaba....scriu fetele alea-n draci
Si am vazut o chestie, mancarica facuta la steamer, aparatul de gatit cu abur. La Rebeca n-am avut asa ceva si habar n-am daca merita. Cica legumele ies mult mai gustoase, pe langa faptul ca-si pastreaza mai bine vitaminele, si se fac mai repede. Si bebelushii papa mai bine pireurile din legumele gatite astfel.
La Rebeca am mers pe borcanase mai mult, nu aveam timp de stat si fiert legume si carne, ca aveam servici. Si Caterinei ii voi cumpara borcanase (stiu ca e un subiect controversat, dar eu am incredere in ele), insa fiind acasa, probabil ca ii voi gati mai mult....cred
Deci...aveti asa ceva?? Ati folosit? Ati gustat vreodata legumele facute asa??

Nu am, dar pt. Remus imi iau unul (am vazut de la
Tefal). Legumele isi pastreaza principiile pt. ca vitaminele si mineralele nu se pierd in apa.

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Multumim frumos de urari, asemenea si voua si la bebicii vostrii.
Am fost la oftalmolog, sa vada si analizele, are un stafilococ auriu luat din maternitate si pe care se pare ca nu l-am tratat corespunzator, adica Tobrex si Ophta...nu mai stiu cum au fost vax aliba, caci acest nemernic de stafilococ e fff rezistent, plus ca are canalele lacrimale infundate, mai mult la stangul.
Ne-a dat Floxal pt stafilococ, cate o picatura de patru ori pe zi, masaj la ochi pt canalele lacrimale, si cand doarme, comprese cu apa calda, care sa ajute canalele lacrimale. Peste 10 zile mergem iar la el...numai de ar trece nenorocirea de stafilococ...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Scuzatri mesajul anterior total haotic, m-a strigat golanu' la apel.

Alra, tradus certificatul de aici + apostila au costat 65 euro, am mai dat 15 euro la Ambasada sa puna o stampila pt autentificarea copiei si 50 euro taxa consulara. Pe langa astea am completat o mie de formulare. Toate astea sa aiba CNP din Ro Dureaza cam o luna sa ne dea cerificatul romanesc. Cand e gata, depunem si pt pasaport (individual, nu se mai pune pe pasaportul unuia din parinti) care costa 60 euro si dureaza cateva luni.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Scuzatri mesajul anterior total haotic, m-a strigat golanu' la apel.

Alra, tradus certificatul de aici + apostila au costat 65 euro, am mai dat 15 euro la Ambasada sa puna o stampila pt autentificarea copiei si 50 euro taxa consulara. Pe langa astea am completat o mie de formulare. Toate astea sa aiba CNP din Ro Dureaza cam o luna sa ne dea cerificatul romanesc. Cand e gata, depunem si pt pasaport (individual, nu se mai pune pe pasaportul unuia din parinti) care costa 60 euro si dureaza cateva luni.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

mersi de info - mie imi zisese ca e posibil ca cererea de pasap depusa aici sa fie refuzata, de aia ma agit
eu am cerut aici la primarie certif international - gratis, trimis acasa prin posta, pe care am pus aposila 10€ si apoi cei 50€ de la ambasada.
deci un pasaport cerut prin ambasada e numai 60€? tot e ceva ... am de facut 3

stai asa! cnp din ro? trebuia sa mai fac ceva suplimentar??
Citat:
Procedura atribuirii de CNP de c#259;tre consul - Pentru copiii n#259;scu#355;i dup#259; 01.01.2004, CNP se înscrie pe certificatele de na#351;tere ale noilor n#259;scu#355;i de c#259;tre consul, în m#259;sura disponibilit#259;#355;ii

cica se pune pe certificat ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

PT STELIANA!!! (scuze pt off topic!)

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

mesaj pt constantzence:
am o prietena care are o sora..... a ramas fara job; fu recuperator de credite, a terminat stiinte politice.. daca avetzi vreo pila pe undeva, ajutati un om necajit

scuzati de off topic

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

DACA STIE ENGLEZA BINE ,DAR BINE.......ASTEPT UN PM.
E musai sa stie Engleza f bine, ptr ca m-am saturat sa pierd vremea cu interviuri, cu persoane care isi specifica in CV-uri la Lb Engleza nivel avansat ..si nici macar sa citeasca coerent nu stiu ,dar sa traduca......

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am vazut la TV la stiri, in Angla parca, 2 copii, fata de 15 si baiatul de 13 ani au o fetita de 4 zile....

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Alra noi am avut peripetii serioase cu drumul la consulat, bine ca s-au terminat cu bine si n-a avut piticul de suferit...am reusit sa rezolvam doar cu titlu de calatorie si o adeverinta din care sa rezulte ca eu sunt eu pt ca aici in certif de nastere al piticului figurez cu numele de familie de fata...(din cauza birocratiei..) iar la consulat nu au putut sa ii faca certif de nastere romanesc din cauza asta. acum umblu sa-mi schimb toate actele de aici(peste tot figurez cu numele vechi) ca sa ii poata face lui bebe un certif italian nou..dupa care o luam de la capat...o mare tampenie...n-are rost sa explic toate amanuntele..in fine ..in roma ni s-a stricat masina la intoarcere!!!tragedie cu bebe mic , va dati seama ce inseamna sa ramai la 300km distanta cu masina in pana...noroc cu ceva cunostinte care ne-au ajutat si am ajuns teferi acasa...sa nu va zic cat ne-a costat reparatul masinii...si asta se intampla cand doi conduc o masina in 2 feluri diferite...masina are vreo 3 ani...deci...daca fac o socoteala cu drumul asta am cheltuit ...muuuult...important e ca am s-a rezolvat si ca bebe a ajuns acasa teafar..
titlu de calatorie 55 eu
adevrerinta ca eu sunt eu 30 eu
certificat de nastere(cand ne-om duce) 60eu

aaaa...cand mi-au raspuns la mail de la consulat nu mi-au zis ca ar fi vreo problema pt eliberarea certificatului de nastere ro..
la consulat sala de alaptat si de schimbat bebe...a inceput sa urle din gura de sarpe piticania..ma duc sa vad ...vreo 3 romanasi completau formulare....s-au simtit si au iesit dupa ce le-am tras o privire nu prea prietenoasa..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Inseamna ca Luca e un "capos"...la controlul de 3 luni a avut 43 cm cap si 44 cm piept. De asta am renuntat la unele lucruri..ca nu mai intra pe cap..ca ele ar mai fi fost bune..

Citat:
citat din mesajul lui anes

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

.Dr. mea mi se pare cam ciudata...nu i-a masurat niciodata caputul...

Apropo de masurat capul... Remusica avea 42 cm circumferinta capului si 41 cm circumferinta toracelui. "Ca la carte" a zis!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput