*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
malinas spune:
Fetelor, cine ma lamureste si pe mine cum e cu displazia de sold?Unde ar trebui sa ma uit?Ca dupa ce a scris Hera l-am luat si eu pe David la masurat si am vazut ca pe piciorul drept are 2 cute, iar pe stangul are una singura.Deci are pe ambele picioare o cuta ca un colacel, in partea de sus, cuta care este identica pe ambele picioare, dar pe piciorul drept mai are o cuta ceva mai jos, aproape de genunchi, cuta care nu are echivalent pe piciorul stang.In herta Capraru scrie ca ar trebui sa cautam asimetria cutelor coapselor.Asta inseamna ca doar cutele de sus ne uitam?
Ooofffffffff, nu ma pricep de loc.Oricum ne-am decis sa ne ducem la un ortoped sa-l vada, asa ca, Babyzapy, te rog mult, mai spune o data la ce medic ai fost cu Raphael si unde are cabinetul.Saru'mana
Un gand bun pt Ginye si Stefanut
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
spiridusul spune:
neatzaaaaaaa
bine v-am gasit
imi crapa capul, am casa cocina, de 2 zile sunt cu capul in traduceri.
iar tre' sa fac halleala.. fac conferinta sa imi dati idei, sau imi scrieti aici?(apropo, care vreti in gashca dati pm cu id-ul)
acu 2 zile am facut fasole cu afumatura.. m-am luat dupa amalia
ciuperci cu doua feluri de branza, ficatei cu mamaliguta, eterna ciorbitza de pui pt alex
nu mai am frate idei
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
spiridusul spune:
mesaj pt constantzence:
am o prietena care are o sora..... a ramas fara job; fu recuperator de credite, a terminat stiinte politice.. daca avetzi vreo pila pe undeva, ajutati un om necajit
scuzati de off topic
Ramo2007 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui malinas Fetelor, cine ma lamureste si pe mine cum e cu displazia de sold?Unde ar trebui sa ma uit?Ca dupa ce a scris Hera l-am luat si eu pe David la masurat si am vazut ca pe piciorul drept are 2 cute, iar pe stangul are una singura.Deci are pe ambele picioare o cuta ca un colacel, in partea de sus, cuta care este identica pe ambele picioare, dar pe piciorul drept mai are o cuta ceva mai jos, aproape de genunchi, cuta care nu are echivalent pe piciorul stang.In herta Capraru scrie ca ar trebui sa cautam asimetria cutelor coapselor.Asta inseamna ca doar cutele de sus ne uitam? Ooofffffffff, nu ma pricep de loc.Oricum ne-am decis sa ne ducem la un ortoped sa-l vada, asa ca, Babyzapy, te rog mult, mai spune o data la ce medic ai fost cu Raphael si unde are cabinetul.Saru'mana Un gand bun pt Ginye ![]() ![]() ![]() ![]() _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
Dr. ortoped este dr. Spataru de la Medlife Grivita.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Neata!
Stefan de Gynie pt ieri! am vazut poze cu un gandacel grasun si dulce foc!
Damian de Leeloo,
Miruna Cosmina de Mamiseli_11,
Razvan Adrian de alexa-rozi,
Sara Ines de portugal
sa cresteti mari frumosi si sanatosi!!!
O zi frumoasa!!!
mami de Thomas
spiridusul spune:
mai este un ortoped bun la gr alexandrescu fodor il cheama
cine e interesat sa dea un pm
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oceanborn Neata! ![]() mami de Thomas |
Multumim frumos!
![](floare.gif)
ginye
![](mamica.gif)
![](bebe.gif)
Stefanut
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyzapi/babyzapi.jpg)
babyzapi spune:
Azi iar am treaba prin oras, la 2 plec si am un cheeeff de nu mai pot
Stefanut de Ginye
Damian de Leeloo Miruna de Mamiseli
La multe lunite cozonaceilorsi multa sanatate!
Malinas ti-a raspuns deja Ramo cu dr. Sper sa nu fie vorba de displazie sold
Spiridusul eu am facut o mancarica de cartofi...cu kaiser , vroiam cu costita afumata dar nu am gasit.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
malinas spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramo2007
Dr. ortoped este dr. Spataru de la Medlife Grivita. Ramo mami fericita de Sara Maria 02.12.2008 http://community.webshots.com/user/Ramona198080 |
Multumesc mult. O sa sun sa ne programam.Pana una alta ne-am programat pt dr Orasanu, medic pediatru la Diagnosis.Am inteles ca e f bun.Dintr-o data nu mai am incredere in medicul meu si am simtit nevoia sa merg si la alt pediatru.Avem programare pt joi.O sa sun si pt ortoped.Multumesc
Un gand bun pt Ginye
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](rugaciune.gif)
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Ramo2007 spune:
La multi ani tuturor bebelusilor sarbatoriti astazi!
legat de pediatru...la 3 luni vreau sa merg la Dna. Dr. Furnica de la Medsana, stiu ca este f. buna.Mergem la dansa asa de control, sa mai avem o parere, vreau sa merg la dansa din 3 in 3 luni.Dr. mea mi se pare cam ciudata...nu i-a masurat niciodata caputul...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080