*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (21)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Oti, la noi ninge de aseara, s-a asternut zapada serios, Rebeca topaia de fericire dimineata cand s-a trezit, ca de la gradinita o iau bunicii si o duc cu saniuta in parc, iar maine la munte la schi Si Rebeca iese zilnic afara, mai ales ca stam la curte, si avem curte mare. Si pe asta mica o scot zilnic, si stam mult afara, si nu le infofolesc deloc, sa nu spun ca sunt singura mama, probabil putin nebuna, care peste 3-4 grade in termometru nu-i mai pun caciula in cap fetei.....ma refer la asta mare Se uita lumea dimineata pe strada ca la urs la ea, dar are atata par incat nu mai e nevoie de caciula
Mamiseli, dar de ce-i dai sa pape culcata??! Cred ca din cauza asta ii vine inapoi lapticul pe nasuc. Daca o tii inclinata in sus, ii mai vine laptic??

Dupa ziua de ieri cand dupa vaccin a plans toata dupa amiaza, asta noapte a dormit foarte bine, de la 22 la 5, papat si nani pana la 9.30 Si acuma doarme de o ora din nou. Sper ca astazi nu o mai doare piciorusul.

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

malinas am prins la un mom dat ideea ca ai gasit humana la pret mai mic
incearca si pe aneline-design.ro;
e sursa de incredere, stiu io

babyzapi , da' stiu ca esti plimbareata toata ziua buna ziua tu esti in oras

merci de idee, marcam si o mancarica de cartofi pt partea familiei care nu tine cura

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

La noi se papa bine ciorbita de perisoare, pe asta o prefera Rebeca. Si ca sa o pot face mai des si sa nu bag in copil toate zgarciurile din carnea tocata din magazin, toc singurica carne de vita si pui si-i fac fetei ciorbita cum ii place.
Si pastele cu sos de carne si parmezan. Eu fac sos de carne (ragu) mai mult si apoi il congelez in cutiute (pont de pe culinar .ro). Ca-mi ia mult timp sa-l fac si nu merita doar pentru 2-3 portii.
Si mazare cu carne, si pilaf cu carnita de pui, orez cu legume....astea-mi vin in minte.

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

neatzaaaaaaa
bine v-am gasit

imi crapa capul, am casa cocina, de 2 zile sunt cu capul in traduceri.

iar tre' sa fac halleala.. fac conferinta sa imi dati idei, sau imi scrieti aici?(apropo, care vreti in gashca dati pm cu id-ul)

acu 2 zile am facut fasole cu afumatura.. m-am luat dupa amalia
ciuperci cu doua feluri de branza, ficatei cu mamaliguta, eterna ciorbitza de pui pt alex

nu mai am frate idei

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

mesaj pt constantzence:
am o prietena care are o sora..... a ramas fara job; fu recuperator de credite, a terminat stiinte politice.. daca avetzi vreo pila pe undeva, ajutati un om necajit

scuzati de off topic

neatza!
...am ajutat alta data fete de pe forum sa se angazeje, cand am putut...
acum, pe criza asta... e cam greu si pt mine (vroiam sa ma intorc cu juma de norma si nu se poate)...
dar am sa intreb.... si daca aflu ceva, iti dau de stire....

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Cat poate sa tina puseul de crestere de la 3 luni?David cere de mancare la 1,5-3 ore in fiecare noapte cam de o saptamana.Nu mananca f mult, suge de 2 ori si adoarme, daca-l pun in patut se trezeste si o iau de la capat.Si stam asa cam 30-45 de minute.Daca ii dau doar san se trezeste dupa 1,5 ore, daca ii dau si lapte praf se trezeste dupa 3 ore.Sunt zombi .

Auziti...avem voie sa mancam capsuni daca alaptam?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Nu s-a mai repetat faza cu varsatul. Am fost la dr. ca aveam si programare la vaccin si a zis ca s-ar putea sa fie din cauza a ceea ca am mancat eu (ciuperci de ex.). Dar eu n-am mancat nimic altceva dacat mananc deobicei.

Vaccin n-am facut pt. ca a zis ca tb. sa treaca 2 luni de la vaccinul anterior si nu aveam. Ne-a reprogramat...

L-a consultat, a zis ca arata f. bine, este f. prezent, vesel (radea la doctorita cu gura pana la urechi). L-a ascultat la imima, plamani, s-a uitat in gat, la calcaie (daca se potrivesc la imbinare), totul ok. Are 66 de cm. Este un lungan!
Are o usoara tendinta de a sta cu capu spre dreapta (uneori). Tb sa ii fac masaj la gatut si sa-i schimb locul in patut. El se uita la perete unde este prinsa rata de patut.

Cu greutatea sta in felul urmator (nu l-a mai cantarit pt. ca i-am spus ca il cantrasc acasa la cantarul electronic): in patru luni a luat 4 kg. In luna a 4-a luat cel mai putin 700 g. A facut ca unii dintre bebeii vostri...racnea seara pana apuca tatza.

Cu kk (face a treia sau a patra zi), a zis ca nu tb. sa ii dau nik daca nu face maslinute, sau nu se chinuie, ceea ce nu este cazul. I-am zis ca ii dau Debridat cu 30 ml ceai de musetel si a aprobat ca fiind ok.

Deci, suntem bine!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

cu ochii pe forum, era sa fac o nefacuta...
am uitat ibricul cu apa pt ceai pe foc.... si s-a vaporizat aproape toata!
moooor de dragul lui anto!!! isi coordoneaza din ce in ce mai bine manutele! acum se joaca atat de frumoooossss singurel, cu caruselul, ca-mi vine sa-l mananc cu totul!!!!!!!!
hi,hi,hi... si se rasuceste... l-am lasat asezat intr-un fel in patut si l-am gasit intors cu tot corpul, la 270 de grade! supeeeer!!!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

La multi ani, Damian de Leeloo, Miruna de Mamiseli sa cresteti mari, cuminti si sanatosi! Mamiseli multumim pentru tort.

La multi ani, si celorlati bebici care azi mai adauga cate o lunita.

Eu sunt zombi, n-am mai citit nimic de vreo cateva zile ca am stat cu toaleta in brate. Eu dau vina pe niste cartofi prajiti in ulei de masline sper sa nu fie vreun pui de virus. N-as vrea sa afectez pitica mai ales ca luni mergem la vaccin.

La multi ani, cu multe bucurii si pentru Stefanut de Ginye. Cu intarziere dar tot burta, bat-o vina!

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ayana nu-i nimic straniu sa faca asa la varsta asta! Stai linistita ca puiul tau "mediteaza" si apoi zambeste unui gand!

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

[s
Damian de Leeloo
Mirunica cea fortzoasa Mamiseli_11Razvan e alexa-rozi
Sara de portugal

Anes, felicitari pentru Remusica voinic si sanatos tun!

Mav, pupam pe Anto, desteptutul mamei

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Povestea nasterii
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput