LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, si eu vroiam sa-ti zic, sa mergi si la un ginecolog; macar sa mai ai o parere.
Nu neaparat ca sunt injectii, ci pentru a fi tu, 'impacata' ca asta e tratamentul bun.

Iulia, am citit si eu despre cauzele leucemiei, atunci cand a fost diagnosticata fetita Lianei Stanciu; mai ales, ca Liana a spus ca n-a fost deloc bolnava pana la 2 ani.

Nici Adela n-a fost bolnava - in afara de infectia urinara, pt care am'tras' 2 luni juma'te, asta-vara si ocazional, muci si fornaieli, la greu - dar nu as fi mai linistita s-o stiu racita lunar.
Eu citesc despre clopotzei si cat sufera mamicile, si mi se face paru' maciuca.

Eu zic sa nu-ti "aduni" pitici pe tema asta - asta e un sfat de lao 'colectionara' de pitici.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici,am o durere de cap teribila,m-au inebunit dintisori astia,am intrat in a 6 sapt. de maraiala,dureri,plansete noaptea si dinti ioc.Ma bucurasem si eu ca si-a revenit copilul cu mancare si somnul dar minunea a durat doar 3 zile.Ieri m-a capiat,nu a mancat mai deloc in afara de lapte,cateodata mai vrea cartof copt cu cascaval,deasemenea a facut kk de 4 ori,ea care face o zi da una ba.Azi noapte a dormit tare rau se trezea mereu,iar de catva timp se trezeste pe la 6 si nu mai vrea sa doarma deloc.Va imaginati ce bine stau cu somnul,noroc cu ciocolata bag la greu.Mai am si o durere nasoala de umar,in luna oct. ma apucat brusc o durere la incheietura maini care a trecut cu chiu cu vai.Nu stiu ce naiba se intampla ca ma lasa mana ma ia umarul si dureri frate de imi vine sa plang,nu pot lua nici fata in brate.Oare ce sa fie??O fi reumatism ?

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

YANNIS SEBASTIAN

Acum am citit din urma si vad ca sunt clopotei bolnaviori,multa sanatate Razvanel,Daria,Sara,Ana.
GRATI nasoala treaba cu piciorul,recuperare cat mai rapida.
IULIA nici fetita mea nu sa imbolnavit niciodata sa sti,nu a a vut nici o banala raceala,aici este si alta clima plus ca nu se afla in contact cu alti copi inca.Nu vreau sa ma gandesc la alte chesti ca precis as lua-o razna,ma bucur ca este sanatoasa.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Buna zuzici,am o durere de cap teribila,m-au inebunit dintisori astia,am intrat in a 6 sapt. de maraiala,dureri,plansete noaptea si dinti ioc.Ma bucurasem si eu ca si-a revenit copilul cu mancare si somnul dar minunea a durat doar 3 zile.Ieri m-a capiat,nu a mancat mai deloc in afara de lapte,cateodata mai vrea cartof copt cu cascaval,deasemenea a facut kk de 4 ori,ea care face o zi da una ba.Azi noapte a dormit tare rau se trezea mereu,iar de catva timp se trezeste pe la 6 si nu mai vrea sa doarma deloc.Va imaginati ce bine stau cu somnul,noroc cu ciocolata bag la greu.Mai am si o durere nasoala de umar,in luna oct. ma apucat brusc o durere la incheietura maini care a trecut cu chiu cu vai.Nu stiu ce naiba se intampla ca ma lasa mana ma ia umarul si dureri frate de imi vine sa plang,nu pot lua nici fata in brate.Oare ce sa fie??O fi reumatism ?

Bianca
Cum cresc eu

Cristina,

Cu somnul si noi avem probleme - se trezeste de cel putin 4 ori; sper sa fie de la dinti.
Cu kk des, nu stiu sa-ti spun; Adela face de 2 ori pe zi (a doua oara, dupa ce-si bea laptel seara, si o pun la somn ).
Iar, de dureri de umar ... ei, de-aste am si eu (si stiu ca este reumatism) dar ma dau cu voltaren - macar pt 1-2h)

Si, am vazut ca si Bianca este fan telecomanda; si ce rochita are ea

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Roxanici am dat-o in bara rau cu durerile astea reumatice,daca au inceput de acum.Ma gandesc ca ar fi de la dinti tot ce se intampla ca alta explicatie nu am.Nu are temperatura,e vioaie,nu suporta sa o atingi la gurita, inca e rosie si umflata gingia.Deasemenea cred ca ar fi timpul sa iasa si strengari caci de 2 luni jumate nu a mai aparut nimic,suntem cu 2 dintisori jos.Cat despre telecomanda e teribila,cred ca toti copi au o atractie deosebita la ea si telefon.Mai nou e asa haioasa sa o vezi vb pe net cu tataia pe limba ei,ce mutrice face,mori de ras.

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Roxanici am dat-o in bara rau cu durerile astea reumatice,daca au inceput de acum.Ma gandesc ca ar fi de la dinti tot ce se intampla ca alta explicatie nu am.Nu are temperatura,e vioaie,nu suporta sa o atingi la gurita, inca e rosie si umflata gingia.Deasemenea cred ca ar fi timpul sa iasa si strengari caci de 2 luni jumate nu a mai aparut nimic,suntem cu 2 dintisori jos.Cat despre telecomanda e teribila,cred ca toti copi au o atractie deosebita la ea si telefon.Mai nou e asa haioasa sa o vezi vb pe net cu tataia pe limba ei,ce mutrice face,mori de ras.

Bianca
Cum cresc eu

mi-o si imaginez; cred ca 'succesul' este dat de tataie - si Adela se 'cearta' cu taica'miu (dar fatza-n fatza) si noi radem pe-nfundate.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ramona, eu zic sa vezi un ginecolog. Eu am avut rez. PAP tot ceva inflamator acum cativa ani si mi-a dat niste ovule. Care au avut efect, deci nu te lasa intepata cu diverse minuni pana nu consulti un ginecolog.Aurel_cris, incearca sa-i dai morcov fiert amestecat cu mancarea obisnuita. Sau banana si vezi cum se comporta.Laura mea de cand i-am schimbat laptele, am trecut pe Junior adica, face la mai mult de 24 de ore(ea facea de 2 ori pe zi) dar cam moale. Ati patit asa ceva cand ati trecut la alt lapte? I-am zis dr., cica sa mai asteptam, sa vedem.Ma gandesc sa o trec inapoi pe nan2, sa ma lamuresc daca e de la lapte sau nu desi a coincis perfect.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!In primul rand multa sanatate puiutilor bolnaviori RAZVAN,DARIA ,SARA,STEFANIA si ANA.MADALINA.Am reusit sa dorm mai bine noaptea trecuta de pe la 3 la 9.Sunt mult mai odihnita si mai linistita.Alaltaieri vazand ca nu mai ajung cartile din Romania mi-am facut o comanda aici si spre surprinderea mea au ajuns ieri.Asa ca am niste carti dragute de citit si nu ma mai plictisesc atat de tare.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua zuzici ...desi numai buna nu e
Mai am putin si-o iau pe campii...dupa cum v-a zis si Nemary , atat Sara cat si Daria au bronsiolita ...s-a confirmat azi diagnosticul . Aseara am fost la cabinetul dr. de familie si ne-a zis ca poate sa fie pneumonie interstitiala ...va dati seama cum am dormit azi-noapte , mai bine zis , n-am dormit .
Astazi am fost la spital cu printesele bolnavioare si am facut aerosoli , ca sa vedem cum trebuie sa procedam ca ne-am dotat si noi cu nebulizatoare si incepem sa le facem acasa.
Dr. ne-a zis sa folosim Flixotide 0.5 mg , cate 1 ml + ser fiziologic 1.5 ml. Dupa ce am umblat prin vreo 10 farmacii , am gasit in sfarsit medicamentul si incepem aerosolii.
Mai ii dau Sarei Augmentin , suntem in a 5 a zi de tratament si mai avem 2 zile.
Partea proasta este cu mancatul...la fel ca si Daria , nu mananca nimic , doar incearca sa bea laptic pe care-l vomita la primul acces de tuse. De aseara de la 8.30 n-a mancat decat 100 ml. pe care i-a vomitat . Nu stiu ce sa mai ma fac cu ea...simt ca innebunesc . Ma gandesc cu groaza ca-i bag antibioticul in stomacelul gol , dar nu pot s-o fac sa deschida gura...cum ma vede cu lingurita se pune pe urlat.
Nici cu lichidele nu e mai grozav...ieri a baut cam 50 ml. de apa , data cu lingurita , iar astazi nimic.
M-a pocnit si pe mine viroza , parca sunt lovita cu leuca in cap...tusesc de-mi dau plamanii afara , ma dor toti muschii si imi bubuie tamplele.
Asa ca ...nasoala situatia. Deja dupa 5 zile de tratament , nu se constata nicio imbunatatire. Sper ca aerosolii astia sa fie mai eficienti decat toate siropurile si picaturile pe care i le-am dat pana acum.

N-am reusit sa citesc decat capitolul de fata , si asta pe diagonala , dar am inteles ca si Razvanici e bolnavior...Ramo , treci pe aerosoli , ca eu cred ca si la el este cam acelasi lucru ca la fetele noastre. Si Sara a inceput tot cu rosu in gat si febra mare , dupa care a inceput tusea si secretiile abundente , harait in piept si voma de la flegmele pe care nu le poate elimina.

Va pup si sper sa revin cu vesti mai bune.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Off Simona, , mititele!
Si branula e cosmar dar vad ca si 'pe gura' tot tortura este.

Sanatate multa; poate aerosolii sa-si faca efectul mai repede.

la papusica.

Camelia, si buburuza mea, cand am trecut-o pe JUNIOR, s-a 'betonat' si doua zile, n-a facut; dupa aceea, s-a obisnuit stomacul si acum face de 2 ori.

Eu zic sa n-o treci inapoi pe NAN3 - eu nici nu i-am dat '3', am sarit de la '2' la JUNIOR; '3' e mai 'slab' si decat '2' darmite decat JUNIOR. Parerea mea

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput