LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 5
anca.b spune:
buna dimineata!
Offf, am vazut ca sint o multime de clopotei bolnaviori...sanatate multa tuturor!
-cu laptele praf de la nestle e simplu: o masura rasa la 30 ml de apa...indiferent cite...
Gratiela,
sa treaca repede buba de la picior.
ma duc sa-i dau lui stefan tartinutza cu brinzica de la ora 10 si sa-l pun la somn (daca o vrea). mai vin.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Pe langa Razvi mai am si eu probleme.va zicem de rezultatul de la PapaNicolau ca mi-a iesit ceva dubios.Ei, se pare ca am o raceala destul de nasoala.M-a vazut d-na doctor la ecograf(v-am spus ca are ecograf, desi e dr de fam, ceea ce mi se pare super, si acum studiaza si ginecologia)Si acolo a vazut neregulile, plus ca si la rinichi e o usoara iritabilitate.
Trebuie sa iau injecti Neo-endusix una pe zi.Si Polidin, pastile.
In plus foarte mare lipsa de Ca de unde si nervii mei din ultima perioada.Ma enervez extrem de repede si tare.Nu ma recunosc cand vad ce usor imi sare tzandura.Eu am fost intotdeauna o fire foarte calma, si foarte rabdatoare.Doct a zis ca e din cauza lipsei de Ca.Asa ca acum iau si din ala, Ca+vit D3.
Eu imi mai aman tratamentul deocamdata o zi doua sa vad ce e cu Razvi.
Mi tare groaza de injectii, nu le suport, sper macar sa nu fie dureroase daca tot ma inteapa.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Laura Ioana spune:
'Neata, zuze buburuze
Vad ca iar avem clopotei bolnaviori
Of, Doamne, nu se mai termina o data sezonul asta pacatos?
Pupici lui Razvi
Sarei
si Dariutei
si sa va faceti bine cat de repede, sa nu aveti nimic grav!
Nati
e culmea cum o dati dint-una in alta
Of, mititica! Ana sufera de alergii? Ce nasol sa nu stii ce sa-i mai dai sa pape, cred ca as lua-o razna
Sanatate
Grati
mare ghinion! Bine macar ca nu e rupt si ca tre' sa stai ~putine zile cu ghipsul.
Si eu stiu ca la 30 ml apa se pune o masura rasa de lapte praf.
Fetelor, poate nu am fost eu atenta, dar nu stiu daca mi-ati raspuns: cat e de mare tartinuta pe care le-o dati puilor ca si gustarica? Eu inca nu-i dau paine, decat rar cate o cojita. I-am mai dat dimineata, pe la 10,30, branza cu smantana (fagaras) si un pic de iaurt, amestecate.
Vai, Ramo
sanatate si tie! Injectii? Brrr! Eu am fobie de seringi si mai ales de ace de seringa
Mi-e groaza numai cand ma gandesc ca tre' sa mi le bage in fund! Dar in vena m-am obisnuit (nu ca mi-ar placea). Si eu stau taaaare prost cu nervii, zici ca-i lipsa de Ca? Ce fel de calciu iei?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
roli25 spune:
Neata,
Ramona,
bolnavioru. Stai calma, ce prostii spui cu plamanii. Asa fac ei cand racesc puternic, pt. ca nu stiu sa-si elimine secretiile.
Natalia si pe mine ma disperasera imbolnavirile cauzate de gradinita, simteam ca nu se mai termina. Uite ce i-am dat si sa multumesc lui Dumnezeu din sptembrie nu a mai facut nimic: Imunoroyal (de la plafar) http://www.naturaplant.ro/produse/69/Imuno_Royal_Junior si peste 1 luna i-am dat LantigenB (de la farmacie), timp de 1 luna http://www.efarma.ro/products.php?id=1081
Nemary si Andrei a avut brosniolita la 4 luni. Da, aerosolii sunt solutia miraculoasa. Noua ne-a recomandat cu Ventolin si Flixotide. Eu i-am luat aparatul asta http://www.nebulizatoare.ro/U22.htm care e scump dar face toti banii pt ca e silentios, nu streseaza copilul si aerosolul se face la umate de timp fata de cele cu compresor care costa mai putin. In plus e f mic si se poate lua in deplasari. L-am luat de la reprezentanta direct (fara adaosul farmaciilor), pe str, Rucar 32, langa piata Domenii.
Ceska nu am rezolvat cu apartamentul, suntem in asteptare...si daca nu se rezolva pana la sf de feb., nici nu se mai rezolva
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Asa, acum despre noi, si noi cu muci si raguseala! Dar fara febra. Tratam cu nurofen, apa de mare/ser fiz si vitamina C.
Fug sa-i fac sucul! Revin.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
beinazutza spune:
offffffffff11 am scris o gramada si am pierdut tot...
buna dimineata!
sunt un pic cam nauca . nu stiu ce se intampla Beatrice de vreo 3 zile se trezeste numai la 6-6,30 ea care se trezea la 8.30-9. ,in afara de faptul ca se mai trezeste si noaptea de 2-3 ori dar adoarme repede. eu cred ca e din cauza caninilor dar este normal sa aiba astfel de reactii? adica sa nu doarma? spre exemplu si ieri la pranz a dormit numai 1/2 ora , ea care dormea 2 ore. credeti ca ar putea fi altceva?
sanatate multa puilor bolnaviori! parca nu mai trece sezonul asta de viroze si alte raceli.
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE LA IMPLINIREA PRIMULUI TAU ANISOR!
YANNIS SEBASTIAN
anca.b spune:
Roli, tocmai am "plasat" si eu o comanda pe boohoo. sint curioasa cind imi ajunge...si cum sint hainutele...daca o sa cometeze sotul ii spun clar ca e cadoul meu de craciun (ca nu mi-a luat nimic) si de pasti...
laura, eu ii ung o feliuta subtire de franzela, din cele de la capete, care sint mai mici (cam jumate din palma mea). le ung cu unt, brinza philadelphia, gem sau brinza topita (asta mai rar, si numai daca nu am altceva). si le fac "soldatei", adica bucatele mici, pe care le baga in gurita dintr-o data.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
beinazutza spune:
MA MINUNEZ CAT LAPTE BEAU BEBEI VOSTRI!
bine Beatrice niciodata nu a fost un mare fan al lapteluidar mai mult de 210 apa si 7 masuri de lapte NAN nu bea adica 240 si cateodata mai si raman 20-30 ml asta seara iar dimineata mai mult de 200 sub nici o forma , mai putin da!
iulia82 spune:
Neata! Imi pare rau sa aud ca sunt iar bebei bolnaviori;insanatosire grabnica!
Fetelor,eu am niste pitici pe creier de ceva vreme.Va povestesc si voua poate ma ajutati cu niste pareri.Am niste prieteni al caror baietel a fost diagnosticat cu leucemie,dar acum e bine,a raspuns bine la tratament,doar ca atunci cand am aflat am inceput sa caut pe net cauzele leucemiei.Am gasit pe cateva site-uri niste articole in care spuneau ca leucemia poate sa apara si in momentul in care un copil sanatos care n-a racit si nu s-a imbolnavit nicioadata,in momentul in care face vreo boala,organismul poate raspunde gresit si poate produce prea multe globule albe provocand boala.Si mai ziceau ceva de genu ca gradinita si cresa apara copii de leucemie,fiind mai expusi virusilor.Iris a mea n-a racit si n-a avut nicio problema de sanatate pana acum si ma cam tem...daca organismul ei nu v-a raspunde corect atunci cand va avea de luptat cu vreun virus?...Oare am luat-o eu razna? ca ajung uneori sa-mi doresc sa faca si fata asta macar o raceala...Spuneti-mi si voi,am motive sau nu sa fiu asa "paranoia"
Ramo sanatate lui Razvan in primul rand si apoi vroiam sa-ti spun ca un tratament pt "raceala ovarelor" trebuie dat de un medic ginecolog,nu de un medic de fam care vrea sa invete ginecologia;si spun asta pt ca si eu am avut aceasta problema si tratamentul dat de med de fam era diferit si prost fata de cel dat de ginecolog si ar fi pacat sa faci un tratament gresit,mai ales ca e vorba de injectii.
POZE IRIS
POZE BOTEZ
Iulia si
IRIS MARIA (19.12.2007)
Lala_D spune:
Jucariile favorite ale lui Andrei :
http://avlaudum.blogspot.com/2009/02/paharele.html
A devenit maestru deja, recunoaste cele 4 seturi si nu le combina intre ele, pune paharele toate la loc, unul in altul, castel maxim 3-4.
Iulia...drobul de sare ...lasa-l 
Ai un copil sanatos cu un sistem imunitar bun.
Nu te mai gandi la prostii, please 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze