LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (187)
Raspunsuri - Pagina 4
Lala_D spune:
Madalina Andrei bea 300 ml lapte seara si eu il fac asa :
270 ml apa si 8 cupe jumatate lapte praf.
Pun asa deoarece eu nu fac cupele "rase" si din varfuletul facut de ele imi iese si cealalta jumatate de cupa.
Teoretic la 30 ml de apa se pune o cupa de formula.
Natalia crezi ca ma incalzeste mult ca Andrei baga in el ca spartul dar nu se vede nimic???
Nope, doar ma ingrijoreaza.
Asa ca tot in aceiasi barca suntem ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
Lala Ospamoxul ni la dat ieri cand nu avea aproape nimic razvi decat niste amigdalite umflate.Si cum nu facuse febra nu avea mari semne de boala a zis ca ii dam asta mai slab.Dar azi noapte s-a agravat.Deci mergem sa ne schimbe trat.
Aerosoli as putea face ca are cumnata mea aparat.
Roli am vazut mancaciosu de mar.Acuma ce sa-i faci daca e mai bun nespalat.Sotului meu de ex,anumite fructe nu ii plac daca sunt spalate ca de ex capsunile.
Madalina mersi de raspuns.Deci e vb de o lipsa de vit.Oricum urmeaza sa ii fac analize peste vreo 2 sapt si o sa vad atunci.
Madalina, da e bine o cupa la 30 de ml de apa.
Foarte bine stati cu bilantul anual.Felicitari.
Naty un
si voua sa va faceti bine.
Grati ce facusi mama?Of ce ghinion.Iti doresc recuperare rapida..
Baia si wc in special prezinta mare interes si pt Razvi.Eu cred ca de aceea sunt foarte interesati pt ca nu au acces acolo, sau au foarte rar, si e un taram neexplorat.S-or satura ei si de asta.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
madalina28 spune:
Nati si eu ma mir ca l-a acceptet si inca destul de repede, am avut pana acum incercari esuate nenumarate, sincer si eu ma mir ca poate bea 300ml de lapte, nu stiam ca productia mea este asa mare eu nu i-am facut niciodata proba cantarului cu lapte de san pt ca nu am cantar in casa iar sa ma duc la dr doar pt asta nici nu se punea problema.Chestia e ca eu i-am dat 240ml lapte iar pana la 300ceai ca nu am stiut cum sa prepar cealalta parte de laptic![]()
Despre Anita stiu ca asa este in colectivitate aduna tot ce poate, iar despre Stef chiar nu stiu ce ai putea sa-i dai sa pape, poate niste paste cu lapte sau cereale cu fructe,gris cu lapte, galusti de cartof cu pezmet.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
nemary spune:
Roxana, cam asa se aud mucii.
acum problema e alta, am fost aseara la doctora si ne-a spus ca fetele(Daria si Sara) au bronsiolita si tb sa le facem aerosoli.
din pacate nici Daria nu mananca, aseara a mancat vreo 60gr branzica, pe la 20, pana s-a culcat nu a mai vrt nimic, s-a trezit pe la 1.30, iar nu a vrut sa pape nimic, iar can d s-a trezit dimineata la 8 credeam ca rupe bibele, de unde nici nu a pus gura pe el. am reusit sa-i dau cu lingurita cam 40ml fcuti cu cereale mai groase si vreo 30 gr de branzica.
azi o sa mergem sa facem aerosoli la spital, sa vedem reactia si cum se va simti dupa.
Ramona, cred ca Razvi e cam la fel ca fetele, asa a debutat si la ele boala. multa sanatate.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nemary Roxana, cam asa se aud mucii. acum problema e alta, am fost aseara la doctora si ne-a spus ca fetele(Daria si Sara) au bronsiolita si tb sa le facem aerosoli. din pacate nici Daria nu mananca, aseara a mancat vreo 60gr branzica, pe la 20, pana s-a culcat nu a mai vrt nimic, s-a trezit pe la 1.30, iar nu a vrut sa pape nimic, iar can d s-a trezit dimineata la 8 credeam ca rupe bibele, de unde nici nu a pus gura pe el. am reusit sa-i dau cu lingurita cam 40ml fcuti cu cereale mai groase si vreo 30 gr de branzica. azi o sa mergem sa facem aerosoli la spital, sa vedem reactia si cum se va simti dupa. Ramona, cred ca Razvi e cam la fel ca fetele, asa a debutat si la ele boala. multa sanatate. Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare odiseea www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina POZE DARIA Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza. |
Off Mari...

Bronsolita e pacatoasa dar aerosolii sunt sfinti in boala asta.
V-ar ajuta un aparat acasa ca la spital ii sperie si mediul + personalul

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Madalina mersi de raspuns.Deci e vb de o lipsa de vit.Oricum urmeaza sa ii fac analize peste vreo 2 sapt si o sa vad atunci. ![]() Madalina, da e bine o cupa la 30 de ml de apa. Foarte bine stati cu bilantul anual.Felicitari. |
Ramo mi-a spus ca nu este o carenta de vitamine, se mai intampla la unii bebei pt ca au pielea mai uscata in acea zona, noi de ex ne cojim pe degetelele mari in zona unghiei si de aceea sa-i dau cu vit A ajuta...
LalaD, Ramona multumesc ca ma-ti lamurit cu lapticul

Madalina &
Sofia
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
ceska777 spune:
Uf! ce de clopotei bolnaviori! Sa se faca repede bine!
Neata!
La noi ninge iar usor, eu sper sa o tina asa tot week-end-ul sa putem iesi cu Benji la zapada cu sania.
Azi am zi de smotru si probabil mai intru doar deseara sa "va vad". Partea buna e ca se obisnuieste Benji ca ma mai asez la calculator vine, imi tot zice ceva si apoi pleaca la jucarii...
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ramonab spune:
Mada scuza-ma ca am inteles gresit.Nu prea sunt cu gandurile pe aici.Il tot aud pe cel mic cum haraie in somn si ma doare sufletu ca nu se poate odihni ca lumea.
Deci nu e lipsa de vitamine.Multumesc inca o data 
Nemary din ce descri tu acolo seamana cu ce are Razvi.Ar fi tare bine sa fie asta si nu aprindere de plamani, tare ma tem de ea.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
ginnette spune:
Neata fetelor,
M-apuca
cand citesc de Ana si little Fanny , de Razvi, de Daria si Sara. Off!!
Nati, nu mai zice ca esti penibila ca te plangi; eu cred ca mi-as lua lumea'n cap, doar cu una; dar tu, 'la dublu'.
Vroiam sa-ti spun ca eu i-am dat kiwi, dar fara samburi; a fost ok; acum, poate reactiile difera de la copil la copil.
fetele si p emami
Roli, ce haios e Andrei; si are niste ochi ... 
Ramo, off, poate un antibiotic mai 'tare' (cum spune LalaD)sa-si faca efectul.
puiul.
Am vazut ca discutati de cantitatea de lapte praf; sa va spun cum fac eu - poate v-ajuta, mai ales, ca Adela bea NAN de la 3 sapt (off,
): eu pun apa 300 ml si 10 masuri (cupe) si rezulta aproape 330 ml lichid (si ma chinui cu doua bibe, pana cumpar de la NUK ca de la AVENT mi l-a aruncat de-am spoit camera cu lapte).
Proportia asta o stiu de cand am inceput sa-i dau: 1 masura 'rasa' la 30ml apa.
Mai vroiam sa zic ceva ..... 
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
madalina28 spune:
LA MULTI ANI YANNIS SEBASTIAN!
Sa fii sanatos si sa-ti bucuri parintii si fratiorul toata viata!
Ramo nu-i problema te inteleg perfect, numai copil bonlav sa nu ai

Nemary multa sanatate Dariucai, Sarei si lui Luca!
Ginette sarumana pt info, chiar o sa merg sa-i cumpar si eu bibe de 360, Sofia mi-a acceptat f bine aventul, iar ceiucul mai nou il bea din bibe Disney cele care au capacul in forma de cap de ursulet
Angi cum mai e Pupicu?
Dana ai putut dormi aseara?Eu cand eram gravi ma trezeam la 5dim.
S-a trezit Sofiuca acum imi intru in paine poate mai reusesc sa postez ceva azi...
Madalina &
Sofia