Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

leeloo - felicitari pt rezultatele bune...cordonul...poate il desface singurica.
colul nu are o dimensiune fixa, depinde de la femeie la femeie ca si nasul, degetele de mana sau alte parti ale corpului. oricum ca medie 3 e ok. al meu avea 5 la 29 de sapt, iar la 33 avea 4cm si doctorul a zis ca trebuie sa scada pana la zerologic, nu?!

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Floric, nu fii necajita, o sa mai creasca! Acum la sfarsit creste cel mai mult. N-ai intrebat dr ce poti face? Sa iei vitamine nu ajuta? Poate intreb prostii, dar totusi...

La multi ani, Petrean! Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai numai bucurii de la Andrei si de la gemeni!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

FETELOR! Am primit azi de la doctor, data mult asteptata (pentru cezariana) 3 martie!!!! A zis ca daca era fetita, poate faceam si mai devreme. Dar baietii isi dezvolta plamanii mai greu si ca sa-l mai lasam inca o saptamana. Oricum, 3 martie e in saptamana 39.
Durerea aia infioratoare de care va ziceam a fost o colica renala. Cica e normal ca rinichii si uretra sa fie afectati din cauza sarcinii. Mai ales cand bebe si-a infipt capul intre picioare... deja. In rest, NoSpa zilnic si chiar si cate un Scobutil daca e durerea mai mare.
Maine ma duc la ultima eco, la dr. Pop si o sa intru sa va scriu cat cantareste micutul si cum se prezinta.

Gina 36+ mami de CALIN

PS Plici... maine ar trebui sa ajungi acasa deja... Da-ne si noua o veste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Intrebare...
Asociat cu niste miscari mai vioaie ale lui bebe, am simtit de parca ar fi impins cu capul in...col? Oricum, undeva in jos, si era dureros. Inrest uterul nu s-a intarit, dar mai am uneori dureri de...sale, care uneori iradiaza in citeun picior. Credeti ca ...ar trebui sa cad pe ginduri, sau pur si simplu se zburdalniceste bebelina?

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Petra, multumesc de informatie..vroiam sa stiu daca se gasesc usor sau nu, fina mea de cununie este farmacista...asa ca sa am timp sa-i zic sa-mi comande. Intai trebuie sa vedem ce zice endocrinologul...daca ma lasa natural sau cezariana.
Floric si eu m-am necajit de cele 1943kg la 34s+4z...in schimb are 51 cm....si mi-a zis medicul sa stau cuminte ca, deacum pana pe 21 martie va avea 3kg.
Mi-a zis sa ma alimentez bine si corect cu mai multa proteina (carnita,iaurt, cascaval, ciuperci, banane), mai limitat cu paine si dulciuri.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

gina si leeloo, felicitari pt vestile bune de la echo. sa aveti bb-i grasuni si sanatosi si cat mai la termen.

florinela, am vb cu iuca, poate mergem in wek la mititica la spital. o sa va dam vesti. iuca tinea legatura cu ea.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 34+

Mergi la inceput

Olga, ramai acasa si odihnestete, eu am patit asta prin luna 5 de sarcina...aveam tensiune mare pe sistem nervos. Desi imi schimbasem locul de munca de 3 luni...am ramas acasa...este cu mult mai importanta sanatatea mea si a copilului.
Asta iti recomand sa rami acasa in medical, nu e un moft e o necesitate.

Florinela 34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

gina si leeloo, felicitari pt vestile bune de la echo. sa aveti bb-i grasuni si sanatosi si cat mai la termen.

florinela, am vb cu iuca, poate mergem in wek la mititica la spital. o sa va dam vesti. iuca tinea legatura cu ea.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 34+

Deci este la spital, sa-i transmiteti imbratisari si incurajari Doame ajuta, nastere usoara si bebe sanatos!

Florinela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bogdana la multi ani!

Luana sanatate multa si crestere usoara!

Leeloo si noi am avut circulara de cordon. Intre timp l-am simtit pe bebe cum se foieste stanga-dreapta si cred ca s-a desfasurat si infasurat la loc de tz-shpe ori. Dr mi-a zis asa: daca e circulara laxa, poti naste si asa natural; oricum, bb e monitorizat in timpul asta si daca se intampla ceva te baga in cezariana. Stiu ca dr. B a mai efectuat nasteri cu circulara de cordon, dar a si recomandat cezariana in alte cazuri. Ideea e ca nu o sa stii exact cum va fi pana la momentul faptei. Si eu is in aceeasi situatie abia 'cand ma apuca' voi afla cum o sa nasc.

Azi sunt f ametita, as dormi nonstop, si doar a fost asa soare afara!

Monica Elefantica 36+ CRI

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna seara!Sper ca toate mamicile si toti puiutii sunt bine.Noi suntem tot in pat,tot cu numeroase contractii nedureroase si numaram zilele ramase.Fiecare zi castigata e importanta si sper sa ajungem la termen cu multa rabdare si cu multe rugaciuni.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput