Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Salut!
Iata ca tocmai ma pusei in contact si cu medicul anestezist pentru peridurala.
cateter nu nu a fost nevoie sa cumpar, doar o fiola de NAROPIN de la farmacie.
Sper sa imi poarte noroc. Adika stau mai linistita, decat fara. Dilatatie intre 4 si 6 cm, trebuie sa ai ca sa ti-o poate administra.In rest, avem patut, avem cadita, statie,trusa uniute bebelina, si termometre.
Incepem sapt. 38, wow, nici nu stiu unde au trecut atatea.
Oricum spitalul este horror, asta e clar.
Sper sa nu stau mai mult de 2-3 zile.
Cam atat. Ciao
+ 37 Ariana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

dyana eu nu mai beau cafea de cand am aflat ca-s insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Petra, de la farmacie ai luat ce trebuie pentru epidurala, si cat a costat?
Florinela 34+

Florinela, de la o farmacie de pe Lacul Tei - zona in care locuiesc eu - dar sa cauti din timp, eu nu am gasit usor, la farmacia de unde cumparam de obicei nu aveau dar ma cunosc cu farmacistele si mi-au promis ca dau comanda, insa la cateva zile cand ramasese stabilit sa merg sa o iau, mi-au spus ca nu se mai aduc sau ceva de genul acesta.

Iar unde am gasit - in final, am cumparat-o pe singura! A costat 91 lei dar ajunge pana la 120, depinde de farmacie, insa sa stii ca daca nasc ianintea ta si tu pana atunci nu ai gasit - iar eu nu am folosit-o, asa cum mi-am propus - ti-o dau cu cea mai mare placere!!!!

O farmacista imi spusese sa incerc la farmacia de langa Capsa, pe Eduard Quinet, dar am avut noroc si am gasit tot in zona mea.

Pana una-alta, sa stii ca daca mai am drum pe langa farmacia unde am gasit, intreb daca mai aduc, ok? Si te anunt.

Vroiam si eu sa te intreb ceva, in legatura cu bagajul de maternitate: ne "echipeaza" acolo pentru travaliu, sau nastem intr-o camasuta/hainuta adusa de noi? Si ducem hainute pentru bebe pentru toate zilele, sau doar pentru plecarea din maternitate? Daca ai mai scris despre asta, scuze, probabil nu am fost atenta

Multumesc si

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Florinela, citind mesajul lui Bebe_shtrumf, mi-am dat seama ca nu am precizat ce am cumparat . Asadar, trusa este Braun si contine seringa, ac (brrrrrrr) si inca nu-stiu-ce alte doua minuni, una arata ca o clama iar cealalta cred ca este pentru dozare, nu am cumparat si solutia, dr. asa mi-a spus, sa imi iau trusa Braun, si atat .... Cand merg la control voi intreba daca trebuie si Naropin-ul.

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Bogdana LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

Luana sanatate si sa te faci bine

35+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ce fac burtoaiele?

pisik - am facut proba cu interfonul prin toata casa si prin curte, am ieshit chiar in fata la strada si merge fara probleme. cat priveste doctorul nr. 2, nu te mai gandi la ce a discutat el cu dr.1...e normal sa o perie un pic si sa zica ca ea avea dreptate dar de..pacienta...mai intreaba-l o data clar daca e vreo problema si daca nu, gata! ramai la natural si in cazul in care trevaliul nu merge ok, exista oricand varianta cezariana. parerea mea

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

despre trusa de epidurala - eu stiam ca cele de la baun sunt cele bune. nu are rost sa umblati din farmacie in farmacie, la sensiblu de exemplu(sau alta farmacie mare) cautati produsul pe site si acolo gasiti si farmaciile care le au pe stoc+nr de telefon sa confirmati. daca tot stam pe net cu orele

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Olga draga si eu m-am lovit de aceeasi problema. Dupa o sarcina usoara cu tensiune stabila...luna de luna 110/60 de m-am trezit cu 140/90 dureri de cap si stelutze in fata ochilor...exact asa cum desrii tu.
M-am dus la moase si m-au trimis direct la spital unde am stat o saptamana. Desi tensiunea a scazut...pana seara aveam 120/75 m-au tinut pentru monitorizari ... masurat tensiunea de 3 ori/zi urina, sange, bebe (CTG) timp de o saptamana. Asta pentru ca bebe era putin mai micutz decat varsta.
Acum sunt acasa si ma simt bine dar am redus mult ritmul. Sunt convinsa ca la fel ca in cazul tau am fost extenuata fizic (munca, naveta, casa). Acum dupa 2 saptamani de somn si liniste parca si burtica a explodat nu alta. Deci sfatul meu odihna, odihna, odihna. Astept vesti mai bune

Floric si eu am un bebitz mai micutz. Am fost tare necajita la inceput dar nu rezolv cu nimic cu asta. Singurul lucru cu care il poti ajuta este sa ai grija de tine, sa te odihnesti cat poti de bine si ...of course sa mananci consistent. Sunt sigura ca rugaciunile tale vor fi ascultate si chiar daca mai mictuz, bebele tau va fi energic si jucaus si va creste rapid dupa nastere. Ai sa vezi!Ai grija de voi!!!

Luana, micule ghiocel luptator suntem cu suflteul alaturi de tina si mamica ta si asteptam vesti bune ca si pana acum. Doamne Doamne sa te aiba in paza lui!

Manu 32 Radu

Unde dragoste nu e nimic nu e!

Mergi la inceput

Bogdana - LA MULTI ANI!

34+
poze

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

bogdana la multi ani! sa fiti sanatosi toti si sa faci 2 baietei minunati!

ayla ne rugam pt micuta Luana! o sa fie totul bine! nu va pierdeti speranta!

venim si noi cu date de la eco..bebe cantareste cu aproximatie 2200 gr s-a facut mare fata de acum 2 sapt cand aveam doar 1700..si cu toate astea..si asa este cu cateva zile mai micut decat trebuie..asta doar din pdv al greutatii (care poate sa fie +400gr) deci nu trebuie sa-mi fac probleme..femurul este bine, caputul la fel..ce nu este bine...avem circulara de cordon si asteptam sa poata vorbii doctorita mea la telefon sa vedem ce este de facut..poate si-l scoate singurel..sau poate nu..o s avad..trebuie sa vorbesc si cu dr de la bv unde nasc in apa..sa vedem daca mai este posibil sau nu..oricum..mai este timp..
o intrebare am pt voi..pe foaia de la eco cu date scrie la col inchis si L=3cm....asta inseamna k e lung de 3 cm?..la controlul pe caprita de acum 4 zile dr care ma urmareste mi-a zis k e lung si inchis..deci bine..deci 3cm inseamna lung? voi aveti astfel de date?..atunci cand mi-a facut eco azi..nu a zis nimic de col si noi am uitat sa intrebam..am gasit doar scris pe foaie..

oricum datele sunt bune..important este ca bebe e sanatos tun..si avem de crescut

maria ce mai face?..niko, maya.. si multe alte fete care se apropie de termen..oare de ce nu mai intra? si normal zory si plici cu bebeii lor

Cristina cu bebe mic 34+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput