***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Ana,
ce faci doamna la Milano? shopping?

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Ella, da, de data asta am fost pt shopping&pleasure .
A fost frumos: vreme frumoasa, reduceri , mancare buna, atmosfera aia de "vesnica vacanta" (asa mi se pare mie in Italia...ca parca e o vacanta continua la ei).

De data asta shoppingul a fost mai eficient, pt ca am avut "ghid" si am fost intr-un outlet unde erau hainute de copii numai de la "case mari":D&G, Dior, YSL, Bleumarin, Petit Bateau,.......si o gramada de alti creatori la niste preeeeeeturi!! de la 10 eur un tricou/body/bluzite pana la cateva sute de eur. Fiind sambata, erau o multime de mamici cu copii de toate varstele..adevarul e ca era si ff bine organizat: si pe varste si pe creatori. O placere! Am stat 3 ore numai acolo .

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Lavini, felicitari!! sa-ti traiasca fetita Doa, sa fie sansatoasa si norocoasa!!

Am vazut poze cu plaje, nisip, peisaje,... din vacanta - Mihamora - SUPER!!!

Ma duc sa vad si poze cu Maria-Bucuria de Ralucami, ca am inteles ca au aparut noutati.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Carla - si mie mi-a placut totul.Merci ,si mie imi plac f tare sandalele alea. Multumim de aprecieri. Pescarusii daca nu erai putin atent la farfuria cu mancare veneau si mancau tot, foarte repede erau f haiosi.
Camera f curata, faceau curat in fiecare zi, schimbau lenjeria in fiecare zi. Patut nu am avut nevoie pentru ca noi si acasa dormim toti intr-un pat, iar patul de acolo era imens, aproape dublu fata de al nostru.
Mancarea intradevar extraordinara si foarte multe feluri, inafara restaurantelor a-la-carte,unde trebuia sa faci rezervare de dimineata, bufetul avea si el mancaruri mexicane , italiene, specialitati... si in fiecare seara aveau o tema si decoratiuni specifice.

Merci An@, Wow ce bine suna ce povestesti
sa ne arati si noua ce minunatii ai cumparat.

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara! Ma invrednicesc si eu sa tin pasul cu voi ... mai greu ... dar ...

Deci:

Doamne, ca frumoasa mai e Sonia!!!! E grozav de expresiva ... si e super cu codite!

Ralucami si Maria-Bucuria,

Kid, Ella, multa sanatate puiutilor scumpi!

Lavini, Felicitari, sa-ti traiasca Doa!

Carla, felicitari pentru noua fetita! Sa fie sanatoase amandoua!

Cristinamaria, felicitari! Sarcina usoara!

Mihamora, ce vacanta minunata ati avut! As fi vrut sa-ti las comentarii la unele foto insa mi-a fost greu sa ma logez!

Despre noi .... am avut o saptamana groaznica ... Teodora a cam facut greva foamei ... daca va amintiti abia-abia manaca si ea cate ceva ... dar saptamana asta mi-a refuzat si laptele si iaurtul cu painita (ceea ce manaca oricum, indiferent de situatie) ... pur si simplu nu a mancat vreo 3 zile ... "nu pace" (nu-mi place ... asta auzeam des). Acum are vreo 2 zile de cand am reluat laptele (doar Humana si cereale .... fara sa-l mai combin cu LaDorna ca pana acum) ... in loc sa evoluam si sa papam ce papa copiii mari si cuminti ... noi ne intoarcem la apucaturile de bebelus alintat! Astzi chiar a mancat gratar si cartofi prajiti ... dar in deplasare la Iulius Mall caci acasa nu-i place (si nu ma judecati pt cartofii prajiti ca i-as fi dat orice numai sa aiba ceva in stomac, si cartofi altfel nu mananca deloc). Sper sa evoluam si noi spre manacare mai multa si mai variata!

Un lucru bun din aceasta saptamana .... am dus-o la gradinita .... asa ca sa se joace si ea cu "copiii munti" (copiii multi care ii sunt tare dragi, ea e foarte sociabila si prietenoasa) .... am dus-o la o grupa mare, dupa-amiaza, caci acolo e educatoare nana ei ... i-a placut grozav, a fost mica vedeta a zilei de vineri. A si colorat "Gaina" (mai mult sau mai putin) si a invatat putin cantecul "Ratustele mele" ... scumpa foc! (eu, cioara!) Cu siguranta o voi duce si vinerea viitoare (prefer aceatsa zi caci e programul scurt si pe la 4 suntem acasa gata de somnic).

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Eu cartofi prajiti l-am lasat o data sa manance ca tot asa nu voia nimic si daca a intins mana dupa cativa l-am lasat dar dupa aia a vomitat in jet si deci m-am lecuit.

Am vazut si eu poze din vacanta din Cancun.Foarte frumos pe acolo.Mi-ai facut dor de vacanta si de vara.

In 2 zile plec in tara si o sa-l vad pe Rares(si o sa-l si iau acasa).V-am zis ca le numar ca-n puscarie.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mihamora, multumesc pentru detalii, aveam o mica indoiala in privinta curateniei din camera pentru ca stiu ca sunt saracuti, ca tara, si la musulmani de exemplu curatenia lasa de dorit. Sa stii ca mi-a ramas gandul la deserturile de acolo , am vazut si pozele cu pescarusii care mananca din farfuruie, minunate.
Motannel, multumesc .

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

lavini feicitari pentru Teodora Maria, sa creasca mare si frumoasa. Si asteptam poze.

carlaV felicitari pentru fetita. O sa aiba Saby o surioara.

carstea drum bun acasa.

Noi plecam sambata in Austria la ski pt o saptamana. De data asta si cu Maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Am revenit.
Suntem sanantoase si am inceput sa papam din ce in ce mai bine. Incep sa ma linistesc.
Imi pare rau sa aud ca acum sunt alti capsunei bolnaviori. Multi pupici.
Ella, sa stii ca datorita lui Bob stie si Eliza primele litere ale alfabetului. I-am aratat cuiva filmuletul cu Bob si Eliza a venit la mine si foaie si pix sa-i scriu si eu asa cum e acolo.
Acum vine cu tablita si imi zice A. Adica sa incep sa-i scriu si ea sa zica literele. Cat pot copia unii de la altii puiutii astia mici.
Mihamora, superbe pozele si banuiesc ca si concediu a fost la fel. Iar sandalele sunt mortale de tot. De unde le-ai luat????????????
Betty, multumesc de mesaj si de sfaturi. Sper din suflet sa nu aiba probleme in avion si sa mearga totul ok.
LAVINI, FELICITARI PENTRU MICUTA DOMNISOARA!!!!!!!!!!!!
SA FITI SANATOASE!!!!!!!
Motanel, stiu ce simti cand nu vrea sa manance nimic. L-ai lasa sa manance orice numai sa deschida gura.
Azi Eli a papat dimineata omleta, aproape tot, acum ma duc sa-i dau ciorbita. Sa vedem cum evoluam.
Ana, de ce nu ai poze in semnatura?sau nu le vad eu?
Carstea, hai ca trec repede zilele.
Ralucami, ce scumpa e micuta ta.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, MI-AM IMPLINIT VISUL!

http://picasaweb.google.com/liviana75/CasaNoastra#

Sunt asa de fericita!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Fetele, MI-AM IMPLINIT VISUL!

http://picasaweb.google.com/liviana75/CasaNoastra#

Sunt asa de fericita!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
NE JUCAM

liviana felicitari! sa o stapaniti sanatosi. ce frumos o sa fie cand or sa zburde matei si bogdanel prin curte... care o sa fie plina de flori :). da-ne si nou detalii despre locatie, preturi, etc. si noi visam :). tu nu contractasei un apartament intr-un ansamblu rezidential?

Mergi la inceput