***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici de capsunici,

am deschis inca un bazar pentru Mihaita.
Daca mai aveti lucruri de copii sau adulti care nu va mai trebuie, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar. Multumesc mult de tot!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar in scop umanitar

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Betty, te astept cu vesti in 28 febr., voi ce va doriti?
Ella, in afara de burtica nu s-au pus kilogramele in alta parte nici prima data. Acum am +3 kg.

Vreau si eu sa vad poze din Cancun, e voie? Unde sa le caut? Innebunesc dupa mare, macar in poze sa o aduc la mine.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu nevoie de un sfat. Dupa prima nastere nu am folosit centura abdominala si mi-am revenit repede. Acum as vrea sa vad cum este si cu centura. A folosit cineva? De care imi recomandati? Am vazut ca exista mai multe tipuri, unele mai inguste, doar pentru burta, altele mai late, de la solduri pana sub sani. Apoi sunt unele care se incheie cu arici sau alte dispozitive si mai sunt altele care se trag pe corp (pe picioare presupun). Ce parere aveti?

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Carla,

eu mi-am cumparat centura, era din aia lata si se regla cu arici.
Nu am folosit-o, tot asa fiindca n-a fost nevoie dar si pentru ca mi-a spus dr meu sa nu folosesc asa ceva; mi-a spus ca muschiul abdominal trebuie sa-si revina singur si sa nu fie ajutat de o "proteza".
ti-as fi dat-o cu draga inima dar am dat-o unei prietene care a nascut in noiembrie; o sa intreb totusi daca o mai foloseste; tu cand tre sa nasti?

Mergi la inceput

Saru' mana, asa mi-a spus si mie dr., dar mi-a ramas niste piele in plus pe burta vreo 2 luni si acum vreau sa incerc si asa, sa vad diferenta. Eu trebuie sa nasc in iunie, in jur de 20.
Daca pana atunci nu o mai foloseste prietena ta, as cumpara-o cu placere de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Raluca - am vazut poze proaspete cu Maria,e mare si frumoasa

Carla - faina burtica. Eu am folosit centura dar nu stiu ce sa iti spun despre rezultate, ca am o cu totul alta structura si burta am avut si inainte de sarcina si acum am...

Pozele din Cancun sunt aici

Ella - erau intre 25 si 30 de grade la pranz ardea rau de tot soarele, nu puteam rezista, apa marii era f calda, mult mai calda decat cea din piscina.
Mancare i-am dat de acolo, toate restaurantele (5) aveau si meniuri pt copii si la bufet erau f multe feluri de mancare, aveam ce sa aleg pt el, ii dadeam pui, vita si peste(erau la gratar ) cu orez sau piure, legume, lapte cu cereale, pizza, paste,fructe de toate felurile, desert, tarte cu branza , mere, croisant, goffre cu dulceata...si lista poate continua.

In Londra mi-a placut ff tare, ne-am luat cu shoppingul si nu prea am mai avut timp sa vizitam mare lucru, la primark am facut f multe cumparaturi pt Domi, merci de pont, bluzite cu maneca lunga si tricouri la 1 lira f frumoase, am prins reduceri f bune, pt noi la pepe jeans si diesel ... mai vreau

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Mihamora, m-am delectat toata dupa-amiaza cu pozele voastre. Nu stiu unde zici tu ca ai burta, ca eu n-am vazut-o, arati superb, si foarte odihnita si dupa 11 ore de zbor. Mi-a placut totul de acolo, nici nu stiu ce sa spun mai intai, de la rasarit si pana la nisip, nu mai zic de mare si pescarusi. Aaa, imi plac mult si sandalele tale din poza de la Plaza Mall . Si pozele cu Domi cand doarme pe sezlong si cand pupa fetita sunt superbe.
Ma gandeam la o chestie, ce fac negrii la plaja?
Cum era camera, curata? Patut de copil nu ati vrut voi?
A, si m-au dat pe spate mancarurile, de la fructele de mare la deserturi, de fapt am salivat la greu la deserturi .

Ella, am vazut la Mihamora cum arata dupa ce a folosit burtiera, asa ca as vrea si eu, ca nu am nimic de pierdut, macar sa arat ca ea dupa a 2-a nastere . Saptamana viitoare ajung in zona Tineretului, te rog poti sa-mi mai lasi o data nr. de telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Carla,

iti dau nr pe mess.
daca veniti in Tineretului, nu vreti sa veniti pe la noi?
sa vedem cum socializeaza o cu Saby.
daca recuperez centura, nu se pune problema sa ti-o vand; am dat cu drag prietenelor tot ce-am avut de la , inclusiv haine de gravi.

Mergi la inceput

Ella, multumesc, vorbim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Felicitari Lavini! Sa va fie sanatoasa Doa si sa va aduca numai bucurii. pe Andrei sa se acomodeze repede cu surioara. Si asteptam pozite cu fratiorii.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput