***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Felicitari Lavini! Bun venit, fetita cuminte, frumoasa, si desteapta!

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR
Carla, sigur ai bebe in burta? Care-i secretul ca eu mananc fara paine si tot ma umflu, mai ales la burta, zici ca nasc imediat. Uita-te www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">aici ca am pus poza de la 18 sapt, de acum o luna, dar parca mi s-a dublat burta de atunci.
Betty 22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Sa stii ca si mie mi-a crescut burta in ultimele 2 saptamani cat in 2 luni. Cu dimensiunile nu e nici un secret, e genetic, de la mancare nu ma pot abtine si sunt dependenta de dulciuri, dar si mamei cand era in luna a 8-a abia i se vedea burta. Am vazut ca si la Saby si acum am pus kilogramele doar pe burta, nu pe fund, solduri sau coapse, nici macar pe sani, poate daca era baietel se vedea altfel acum.
Si eu ma bucur de bebe2 si imi sunt tare dragi momentele de dragalasenie ale Sabinei cu burtica, abia astept sa vad surorile impreuna. Tu inca nu stii sexul?

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

FelicitariLavini!!!

Bine ai venit pe lume Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Lavini, Felicitari dubla Mamica
sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa alaturi de Big Brother

Domnitelor, mamici de capsunici, suntem matusi acu de Doa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Bine ai venit pe lume Doa! Felicitari Lavini, sa te bucuri de puii tai!

Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, inca nu s-a vazut clar ca statea cu fundul la noi. Dr zice ca pare fetita si cred ca asa ramane, in 28 febr mai merg la control si poate atunci ne arata si noua ce e.

Betty 22+, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Lavini! Sa-ti traiasca frumusetea si sa fiti sanatosi!

Multumesc Ella , ce draguta esti

In fiecare zi ma minunam de culoarea apei.

Zborul a fost ok, mai bine decat ma asteptam, Domi a mai si plans dar nu mult.Probleme la decolare, aterizare nu au fost, absolut deloc. Pe durata zborului Londra- Cancun (11 ore) a mancat, a dormit, s-a jucat cu un joculet, a tras de telecomanda si monitor, a alergat si a mers in 4 dintr-un capat in altul al avionului cu un alt baietel ceva mai mare decat el.Cand am ajuns la caldura era foarte fericit, se invartea si dansa, poate pentru ca era in tricou, nu arata deloc obosit.
Cand ne-am intors am avut zbor de noapte si pana l-am adormit a durat ceva si a fost mai mofturos,plangacios.

Betty - multumim!

Michelle si Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

La miez de noapte apar si eu. Maine plec spre Bucuresti si am iarasi casa intoarsa pe dos, o gramada de bagaje in mijlocul sufrageriei. Bleah!

Voiam sa spun ca pozele cu Maria pe care le-ati vazut pana acum, erau destul de vechi (din vara anului trecut). Asa ca m-am autosesizat si am pus vreo 2 poze facute ieri, inainte sa ma despart de pui. Cine doreste, cine pofteste e invitat sa vada cum arata Maria acum!

Ana eu acum incerc sa imi trag un sut in fund si sa ma apuc de licenta. Ma amagesc ca "mai am timp" , ca stiu ce materiale am nevoie, ca nu arde nicaieri... Sper ca odata cu licenta asta sa ma vindec de "sindromul vesnicului student" .

Ella si eu pana acum i-am cumparat papucei anticipat si chiar daca nu i-au venit ei, sau chiar daca nu s-au potrivit cu sezonul, am gasit cui sa-i donez:).

Stiu ca era o fabrica de la Primigi in Bucuresti, prin zona Vitan. Mai este deschis magazinul?

Plec la somn ca abia mai tastez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Felicitari Lavini! Sa-ti traiasca bebe Doa, sa fie sanatoasa si tu sa fi fericita alaturi de minunile tale!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar in scop umanitar

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lavini,
felicitari, acum esti de 2 ori mamica!
asteptam poze cu printesa.

Miha,
ma tot uit pe poze si ma minunez ce mare frumoasa e in Cancun.
Cate grade erau in ian?
Cu mancarea cu Domi cum ati facut? i-ati luat ceva de acasa sau totul i-ati dat de acolo?
Si nu mi-ai zis de LO...

Carla,
am vazut burtica nr 2.
Cate kg ai luat, ca in afara de burtica nu vad modificari?

Ralucami,
am vazut poze cu frumoasa japonica; e tare dragalasa cu codite.
Fabrica din Vitan s-a inchis; am ajuns pe acolo si i-am luat lui sandalute Primigi dar se vindea numai ce mai aveau in stoc.

Mergi la inceput