***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007**(92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Lavini sa iti traiasca minunea!!Sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Liviana, sa o stapaniti sanatosi! In ce zona e si cat a fost?

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana bravo, sa o stapaniti sanatosi. Si eu tot de apartament stiam. Sa ne dai detalii ca si noi cam vrem sa ne apucam de o casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Lavini, felicitari! Sa ne spui diferenta intre mama de baiat si mama de fetita

Liviana, welcom in casa noua! Ati reusit sa vindeti apartamentul?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Lavini, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Liviana, sa stapaniti sanatosi casa!
Legat de cartofi prajiti, si noi i-am mai dat Marei, inclusiv de la Mc. Nu e motiv de lauda, dar sunt sigura ca sunt destui parinti care mai dau copiilor din cand in cand din alimentele nerecomandate.
Legat de ansambluri rezidentiale noi, am gasit o harta utila cu localizarea celor din Bucuresti http://www.imobiliare-rezidentiale.ro/rha-harta+bucuresti~pdi-blocuri+noi . Si noi suntem in cautare de locatie pentru casa (de preferat) sau apartament.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Lavini! felicitari mamico! Sa fiti sanatoase!

Astazi am facut a doua doza de prevenar. Sa speram ca nu vor fi reactii adverse. Toni a devenit foarte capricios de cand a venit acasa. Cred ca ii e dor de mamaie si de faptul ca i se faceau toate poftele. Sper sa isi revina fiindca ieri in 4 ore ne innebunise pe toti pe mami si pe tati si pe Alin.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mica, multumesc mult.
Liviana, sa stapaniti sanatosi casa! Ati cumparat-o de gata sau ati construit-o? Si noi visam la asa ceva, reusita voastra ne face sa visam in continuare.

Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Lavini, sa-ti traiasca donsoara Doa!

Liviana, bravo, felicitari! cum ai reusit sa "schimbi" apartamentul pe casa? arata foarte frumos.

Diana, tu le-ai facut ambilor baieti prevenarul? eu nu stiu ce sa fac cu nr.1, daca sa-i mai fac sau nu.

Am vazut poze frumoase, frumoase, frumoase...nu ca-s ai nostri, dar nu-i asa ca-s minunati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Lavini, multa sanatate tie si printesei tale !
Liviana, felicitari pentru casuta !
Vazut filmulete cu Matei si Bob, pozele cu Mica Japonica, Sonia si baietii Livianei...si multe altele, inclusiv Cancun...

Noi suntem bine, crestem si vorbim toata ziua...pe limba noastra: nicoliana...Eu sunt intr-o pasa mai proasta, tocmai am aflat ca am job pina in 7 aprilie,apoi se inchide centrul unde lucrez eu, e legat de Marketing pentru GM...asa ca, restructurari la greu...

Va dorim o saptamina placuta si numai vesti bune !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Liviana, sa stapaniti sanatosi casuta! asteptam amanunte!

Offtopic: dintr-o eroare umana, am in dublu exemplar cartea "Coliba unchiului Tom" (din colectia "Adevarul")si vreau sa vand una. Intereseaza pe cineva? Am cumparat-o cu 15 ron.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Lavini sa fie sanatoasa si cuminte Doa!

Liviani ce veste minunata! Si eu vreau amanunte, tot speram sa prindem un moment prielnic sa cumparam un teren/casa la rosu.

Angela imi pare rau de situatia creata. Din pacate se resimte mai peste tot aceasta criza.

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)
www.dropshots.com/tamaraspt#albums/Filmulete" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput